Şimdi Ara

2500tl sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce skylake çıktıktan sonra eski ddr3 kullanan sistemler aşırı geride mi kaldı
    Ddr3 kullanan hashwell sistemmi toplasam 2500tlye yoksa skylake mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mertcandan26 M kullanıcısına yanıt
    ddr3 ile ddr4 arasında çok büyük bir fark yok eğer fiyat/performans sistemi istiyosanız i5 4460 veya skylake olarak i5 6500 alabilirsiniz
  • İ54460 sistem toplasam seneye veya sonraki seneye çöp olurmu korkusundayım aslında
    Skylake anakartlar biraz daha gelişirse ve haswell sistemleri aşırı geride bırakırsa korkusundayım

• Ne düşünüyorsunuz @berkcano

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcandan26

İ54460 sistem toplasam seneye veya sonraki seneye çöp olurmu korkusundayım aslında
    Skylake anakartlar biraz daha gelişirse ve haswell sistemleri aşırı geride bırakırsa korkusundayım

ende senin gibi düşünüyorum 6500 şuan bütçemi aşıyor 4460 almak istiyorum veya 4590 düşünüyorum
  • Hocam heni güncel olmasının olayı nedir derseniz ileride upgrade yapma imkanınız daha rahat olur çünkü 3 4 sene sonra 4. nesil i7 leri piyasada bulamayabiliriz bunun dışında performans olarak 6500 ile 4460 arasında ortalama %10 luk bir fark var sizin tercihinize kalmış ben şuan 4460 kullanıyorum 1 ay önce aldım hiçbir sorun çıkarmıyor taş gibi işlemci.
  • 4460lı
    Asus gtx 960strix li bi kasa toplasam 2-3 yıl sonra çöp olmaz inşallah
    Bide
    Kasa
    İşlemci
    Anakart
    Ram
    Ekran kartı
    Alacağım upgrade etmek için anakart işlemci ve ram bu üçü değişecek değil mi?
    (tamam biraz anlatım bozukluğu olmuş
    Ben bunları topladıktan sonra eğer yeni sisteme geçersem bugun alınan ekran kartım 3 yıl sonraki alacağım işlemci ve anakarta uyum sağlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ekran kartı ne alırsanız alın yeni sistemlerinizde kullanabilirsiniz şimdi alacağınız dahil.Hocam çöp olmaz gtx 970 i bile kaldırabilir 4460 paranız varsa 4590 yada skylake(6400) de alabilirsiniz ama anakarttan kısmak pek hoşuma gitmiyor benim yoksa 200-250 liralık anakartlar dolu piyasada ama ben gidip kimseye önermiyorum usb port sayıları ve üstündeki onboard ses kartları rezalet oluyor.
     2500tl sistem

Böyle bir şey yapılabilir mesela oyun odaklı kullanacaksanız gtx 960 tan daha mantıklı olur r9 380 4gb.
    Ama 4460 ile daha iyi bir anakart ilede tercih yapabilirsiniz ve 4460 , 6400 ün dengidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcano -- 11 Aralık 2015; 21:26:50 >

• Hocam sanırım bütçeye 4460 daha makul geliyor bi sistem toplamayı deneyip atarım az sonra atacağım sistemle ilgili öneri düşünce ve eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim az sonra atıyorum

•  2500tl sistem

Bu nasıl sizce

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    4590 yerine i5 6400 alırsın. 6500 şart değil 6400de gayet iyi. fiyatlara sinerjiden bak orası uygun
    anakarta 500tl ayırabiliyosun ama i5 6500 bütçeni aşıyor o nasıl anlamadım
  • Hocam attığım resimdeki nasıl?

• Ankart2 tane koydum arada kaldım bunları seçme sebebim ise ikisindede ses kartının jack portuna giden devre kısmı(yol gibi bişey varya) fiziksel olarak anakarttan ayrı bu yüzden en temiz sesi veriyor diğerlerine göre eğer, diğer anakartlar gibi devrelerin içerisinden geçseydi seste cızırtılar olacaktı ve bu bilgisayarı gitarıma bağlayıp distortion lu amfi niyetine kullanacağım aynı zamanda
    bu yüzden arada kaldım ama ses kartı güzel anakart varsa 500ü aşmayacak önerebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcandan26 -- 11 Aralık 2015; 22:02:46 >
    Hocam orada 2 anakart seçmişsiniz yalnız birini kaldırın disk kasa göremedim ayrıca ?
  • Hdd ve kasayı sonra karar vereceğim şuanlık sadece uyum ve performans için karşılaştırma yapıyorum alacağım gün wd blue1tb eklerim onun dışında ise kasayı beğendiğim olursa bi köşeye yazarım monitör olarak göz yormayan 5m/s bi monitör düşünmekteyim hangi anakart daha yararlıdır onu sormuştum ama sizce nasıl olmalı? @Provezza.

Hocam anakartta msi , asus dışı alınmasına karşıyım bu iki markada çok iyi destek veriyor cihazlarına.
  • Ama gigabyte markasınıda küçümsememek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcandan26

İ54460 sistem toplasam seneye veya sonraki seneye çöp olurmu korkusundayım aslında

Dostum Skynet mi bu aşırı gelişip,kendi bilincini kazanıp haswell i tehdit edecek

İşin şakası bir tarafa , 2,3. nesil çoğu Core i5,i7 işlemciler bile bugün performans anlamında acil upgrade gerektirecek kayıp yaşatmıyor kaldı ki kısa zamanda haswell yaşatsın. :)

Ancak tabi ki o bütçe ile yeni mimarili intel sistem de toplanır haswell işlemciler,anakartlar ile arasında uçurum yok fiyat anlamında bu sebeple skylake toplayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: factorexh

4590 yerine i5 6400 alırsın. 6500 şart değil 6400de gayet iyi. fiyatlara sinerjiden bak orası uygun

6400 2,7 Ghz temel çalışma hızında 6500 ise 3,2 Ghz hızda işlemci mesela 4460-4590 arasında 100 mhz base clock farkı var bu yüzden 4460 inanılmaz rağbet gördü neden 100 mhz için 4590 a fazladan 80-100 lira verilsin ki ?

İş 2-7 Ghz - 3,2 Ghz base clock farkına gelince o fark verilip 6500 alınmalı 700-800 lira parayı işlemciye ayıran birisi 80 lira fazla ödeyip i5 6500 alsın , mantıklı düşünün akıllı yatırım yapın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.