Şimdi Ara

250bin ila 300bin TL arası Sıfır Suv Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ateca Karoq ve Korando var gibi bu aralıkta... Sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acjust A kullanıcısına yanıt
    Karoq 1.6 tdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ssangyong Korando dikkat çekici ama... korkuyorum sıkıntı olur mu diye Ssangyong tan.

• Adamlar gelmiş model adı yazıp gitmiş. Konu sahibi arkadaş da modelleri biliyordur bence.

Kimse sen oraya sadece "Tiguan" veya "3008" yazdın diye gidip bayiden o arabayı almayacak.

Sırf mesaj yazmış olmak için yazmayın.

Biliyorsanız diğer modellerle kıyas edip artı eksisini yazarsınız yoksa kalabalık etmeye pek de gerek yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acjust

Ssangyong Korando dikkat çekici ama... korkuyorum sıkıntı olur mu diye Ssangyong tan.
    compass i yokla,ateca falan suv deel onlar

• Cevap kodiaq. Çok basit. Gidin 3008, tiguain tucson hepsine oturun. Kodiaq insanı rahatlatıyor resmen. Ha 1.4tsi çok yakıyor o ayrı ben kullandığımda 10 litre altı görememiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el piyasası düşünülüyorsa keyifli ve güvenli bir sürüş isteniyorsa tabi ki daha önce de belirttiğim üzere Tiguan ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3008 ve C5 Aircross kullandım, C5 daha konforlu, hatta çok konforlu. Dizel motorları yeterli ama 1.6 benzinliyi öneririm. Şu anda Grandland X te fırsat araçları var, yurt dışına gidemeyen araçlar, donanımları rakiplerinin hiç birinde yok, ona da bakabilirsiniz, o arabaların ileride prim yapacağına inanıyorum, kodiaq ise standart alman arabası. Çok büyük donanım beklemeyin ama kalitesi yüksektir. Şahsen ailemizde 5008 var, 3008 in aynısı, sadece 7 kişilik fark o. Ama kullanımı küçük direksiyondan dolayı rahat. Kriterleriniz neler, performans mı, ekonomi mi, konfor mu, tasarım mı ? Ona göre daha net yardımcı olunur. Ama şu an Grandland X ler mantıklı, belki eksikleri var çok diğer araçlara göre ama, fiyat, donanım ve performans açısından çok "mantıklı"

• Sportage, Tiguan ve Karoq diyorum.

En iyi iç malzeme Prestige donanımlı Sportage. Dış tasarım tartışılır. Kimi kötü buluyor.
    En göz yormayan dış tasarım Tiguan. İçi kesinlikle kalitesiz denmese de ucuz.
    Tiguanın iç dış kalitesiz hali ise Karoq

Tiguan benzinli. Diğerleri dizel. Ben iç kalitesi yüzünden Sportage Prestige paket tavsiye ederim.

2008 filan iç olarak çok kötü bence. Citroen C5 ise çok ticari tasarımlı. Opel Grandland ise içi resmen eski. 10 sene önceki konsol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 3 Mayıs 2020; 2:39:41 >
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Skoda Kodiaq almaya karar verdim.
  • Ben olsam 1.6 turbo 180hp benzinli Prime edition paket 3008 alırdım ki zaten öyle yapıp 3008 aldım.

Bana göre sınıfının en iyi aracı 3008. Dış görünüş, iç mekan, malzeme kalitesi, motorlar, şanzıman gibi konularda rakiplenin önünde

3008 almasa idim ikinci tercihim 1.5 Tsi Skoda Karoq olurdu ama ondada DSG belası var.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    3008 e yıllardır hayran hayran bakardım ama tucson sevgisi çıkınca 3008 küçük gelmeye başladı. Tucson aldım. 1.0 Karoq da takibimdeydi ama vw araçlara ısınamıyorum bir türlü, dümdüz araç yapıyorlar duvar gibi kaportası var sanki badana yapılmış duvar

içlerinde en güzel GÖRÜNTÜ veren araç Tucson.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acjust

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Skoda Kodiaq almaya karar verdim.
    Hayırlı olsun çok güzel bir tercih yapmışsınız. İlerki zamanlarda ben de almayı düşünüyorum nasip olursa. Benim gibi iç hacim ve bagaj genişliğine önem veren biriyseniz kesinlikle pişman olmazsınız.

• Teşekkürler sağ olun. Sizin de gönlünüzce olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.