peki neden bu sefer herkes 5 ağustosda ban yedi bende bot kullanmadım ama ban yedim heralde belirli bir süre içinde silk yükletçerim ühüü bide çarda 21m vardı yukletmiştim 20 sini şimdi yeni hyibrid bow kasıom onada 10m yuklettim yakında SİLK te yukletecem
@umbaba
Kardesim kusura bakma gec cevap yazıyorum soruna birkaç gündür tatildeydim.. neyse karakterin nickini sormuştun Athensteki banlanan 1 Lv karakterin sahibini. nicki BRISEIS idi. bilenler vardır kendisi eski Mr_CoWbOy'dur.. Nazar degmeden bende ici gold dolu olan stall karakterimi guild bankasına boşaltıcam artık
quote:
Orjinalden alıntı: Déad
@umbaba
Kardesim kusura bakma gec cevap yazıyorum soruna birkaç gündür tatildeydim.. neyse karakterin nickini sormuştun Athensteki banlanan 1 Lv karakterin sahibini. nicki BRISEIS idi. bilenler vardır kendisi eski Mr_CoWbOy'dur.. Nazar degmeden bende ici gold dolu olan stall karakterimi guild bankasına boşaltıcam artık
benimde 36 lvl nukerim banlandı fl farm yapmıştım farm için harcadığım o kadar para o kadar emek gitti bide charda değerli item vs vardı bi 10m kadarda para hemde char hiççç bot kullanmadı no dc kullandı ama en az 2 ay oldu no dc kullanmayı bırakalı oyuna en son 25 temmuzda grmiştim
quote:
Orjinalden alıntı: elektromanyak1996
benimde 36 lvl nukerim banlandı fl farm yapmıştım farm için harcadığım o kadar para o kadar emek gitti bide charda değerli item vs vardı bi 10m kadarda para hemde char hiççç bot kullanmadı no dc kullandı ama en az 2 ay oldu no dc kullanmayı bırakalı oyuna en son 25 temmuzda grmiştim
daha kotu olmadıgına şukret 100m gold 80 lwl olablrdı ^^
arkadaş az değil 100 yıl ban yiyiosun bırak çocuğunu belki torunun bile giremez o çarla tekrar ayrıca knight online daki ban 3 yıl bildiğim kadarıyla bizim oyunda neden 100 yıl ya azcık fazla olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
Orjinalden alıntı: stner
anaaaa harbı konuda nerdeymış yannış mı bılmem ama gene yannışıkla post kasmışız
Sen umbabayı hiç sro genel/updateler harici bi yerde yazarken görüyon mu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme