Şimdi Ara

250mil gold 'Banned'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selamlar,
    Benim Mars server'ındaki stall account'um banlandı..Bu benim 4. banlanmış accountum..Hepsi düşük lv içlerinde Ong Pfarm charları ve Stall char ları..Her zaman bug report'u kullandım, joymax'a mail attım ama hiç bir zaman cevap alamadım , account larımın banlanma sebebi bana kalırsa hiç silk almamış olmalarıdır.. Gerçek kullandıgım char lardan , silk li olan charlardan mail attım.. Cevap alamadım , alamadım..Hiç bir zaman gold almadım..İsterseniz sattıgım eşyaların fotograflarını koyabilirim..

Bu yazının ingilizce'sini silkroadonline.net 'e yazdım..Sizlerden de oradan destek bekliyorum.. { 60 harften fazla kabul etmiyor, yarım yamalak oldu ama anlaşılır heralde. =/ }

http://www.silkroadonline.net/sro_board/bhboard/bh_postview.asp?ForumID=2&TopicID=90524

www.silkroadonline.net
    Forum>General Discussion>250mil~**** Banned

Linke tıkayınca ne yazıkki anasayfaya yönlendiriliyoruz..Sol köşeden Forum a tıklayınca karşımıza başlıklar çıkıyor bu başlıklardan en üstteki General Discussion'a tıklıyoruz.. Üst konuların hemen altında ise benim konum var..
    Konuya mesaj yazmak için account'unuzun "onaylı" olması gerek.. Bunun için Manage Account'a tıklıyoruz, en altta char ın nick ini seçiyoruz.. Şimdi Forum'da bilgi paylaşımı yapabiliriz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 6 Ağustos 2008; 21:15:45 >

• Benimde 4 tane charım banlandı.Hicbirindede silk almamıstım.
  • geçmiş olsun kardeşm
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

Benimde 4 tane charım banlandı.Hicbirindede silk almamıstım.

Verdiğim linke yazarsan daha yararlı olur.
    stner aynı sekilde sende kardeşim..
    Teşekkürler..
  • Linke tıklayınca anasayfaya yönlendiriliyorsunuz ; Forum>General Discussion>250mil~gold banned!
  • quote:

i had the same problem... they don't give a damn.... i e-mailed them, posted here.... nothing... so stop posting cause it is useless

Adam haklı vallahi biryerlerinde bile değil senin bu açtığın topic,attığın mailler. Böylede bir şirket işte JOYMAX...

Silkroad Online Forum Index -> General Technical Issues/Bug Reports/Stall Char BANNED??

Aynı türdne bir konuyu başka biri açmış. Senkide aynı şey sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 6 Ağustos 2008; 14:07:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Hangi forum ve hangi konu yazayim birşeylerde. Linke tıklayınca direk siteye giriyor.

www.silkroadonline.net
    Forum>General Discussion>250mil~G o l d Banned

Linke tıkayınca ne yazıkki anasayfaya yönlendiriliyoruz..Sol köşeden Forum a tıklayınca karşımıza başlıklar çıkıyor bu başlıklardan en üstteki General Discussion'a tıklıyoruz.. Üst konuların hemen altında ise benim konum var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WOW Retail Gold satışı 2M
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @umbaba

banlanan karakter düşündüğüm karakterse kötü olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_bolat

@umbaba

Sanmıyorum düşündüğün karakter oldugunu , yanlız Silkroadonline.net in forumuna 1-2 şey yazarsan çok güzel olur.
  • geçmiş olsun yektacım
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

@umbaba

Sanmıyorum düşündüğün karakter oldugunu , yanlız Silkroadonline.net in forumuna 1-2 şey yazarsan çok güzel olur.

tmm o zaman yanlız stall karakterlerinin banlanma sebebi genellikle multi client yüzünden oluyor kullandıysan muhtemelen o sebep olmuştur
  • quote:

quote:

quote:

@umbaba

tmm o zaman yanlız stall karakterlerinin banlanma sebebi genellikle multi client yüzünden oluyor kullandıysan muhtemelen o sebep olmuştur

Hayır..
    Sadece senin gördüğün ve bildiğin seti satmıştım 200mil'e..40-50 mil kadarda bende vardı..

• inş gerekeni yaparlar ama sanmıyorum hç okuduklarını bıle duşunmuyorum
  • Adamın biri birşey yazmış Türkçe'ye çevirebilecek olan var mı

How about telling us the reason why your banned ?

Remember to (ctr/c) copy BEFORE pressing submit.

This forum has more bugs than a backpackers underwear.

You pay peanuts, you get monkeys.

The truth WILL be deleted.

Morningwho ?

Log in again ? WHY ?
  • quote:

Adamın biri birşey yazmış Türkçe'ye çevirebilecek olan var mı

How about telling us the reason why your banned ?

Remember to (ctr/c) copy BEFORE pressing submit.

This forum has more bugs than a backpackers underwear.

You pay peanuts, you get monkeys.

The truth WILL be deleted.

Morningwho ?

Log in again ? WHY ?

Sana niçin banlandın diye soruyo ayrıca Forum moderatörleri morningdew nerdesin niye girmiyosun ilgilenmiyosun eşekliğin sırası değil diyo

• Gittimi şimdi Mars(New) serverındaki 250 mil gold ??
  • wla kardeş çoook gçmiş olsun bn snn yernde olsam sroyu bırakırdm o snirle
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreamìnLife

wla kardeş çoook gçmiş olsun bn snn yernde olsam sroyu bırakırdm o snirle

_aNaToLia_

Yeme beni
  • Dün öylesine bi girmiştim oyuna elimde kalan son stall karakterimle. Athens'teki ünlü bir türk karakterinden global atılıyordu 1 Lv karakteri neden banladınız şeklinde agır konusmalar da içeriyodu tabiki ingilizceydi (: neyse benim düşündügümde o banlanan karakter kesinlikle içi item,gold vs doluydu sanırım multiclient vb.. gibi bişeyler olabilir hic olmadi Joymax kıllığına bile yapmiş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déad

Dün öylesine bi girmiştim oyuna elimde kalan son stall karakterimle. Athens'teki ünlü bir türk karakterinden global atılıyordu 1 Lv karakteri neden banladınız şeklinde agır konusmalar da içeriyodu tabiki ingilizceydi (: neyse benim düşündügümde o banlanan karakter kesinlikle içi item,gold vs doluydu sanırım multiclient vb.. gibi bişeyler olabilir hic olmadi Joymax kıllığına bile yapmiş olabilir

Nick nedir char ın ?
    Joymax onlardan kendisine para gelmeyeceğini bildiği için banlıyor diye bir yorum geldi silkroadonline.net 'e ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.