Artık silk almayanları banlamaya başladılar. Silk almayan çoğu arkadaşım banlandı. Bende dahil. 130k sp vardı ona üzüldüm. Dikkat ettiyseniz önceden banlanmalar çok nadirdi bu son haftalarda artmaya başladı(silk almayanlar için)
Arkadaslar bunda hepimizin sucu var Cogumuz Media.pk2 indiriyor farklı farklı cogumuz ekran goruntusunu degıstırıyor bot kullanıyor , felan filan oyunun orjinali cok az kiside kalıyor onlarda banlanmıyor . benim illegal charımda var ( Sadece bot ) normal charımda var botsuz taxi ile kastıgım suan hala banlanmadı ve ıkı charımada 0 silk yuklendı 1yıldır kasılıyor illegal olan 90Lv oasiste digeride 86Lv Oasiste suan farmda 9gap Bence haksızlık etmeyelim cogumuzun sucu var Durduk yere hic bir char banlanmaz ...
quote:
Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0
Arkadaslar bunda hepimizin sucu var Cogumuz Media.pk2 indiriyor farklı farklı cogumuz ekran goruntusunu degıstırıyor bot kullanıyor , felan filan oyunun orjinali cok az kiside kalıyor onlarda banlanmıyor . benim illegal charımda var ( Sadece bot ) normal charımda var botsuz taxi ile kastıgım suan hala banlanmadı ve ıkı charımada 0 silk yuklendı 1yıldır kasılıyor illegal olan 90Lv oasiste digeride 86Lv Oasiste suan farmda 9gap Bence haksızlık etmeyelim cogumuzun sucu var Durduk yere hic bir char banlanmaz ...
Hayır.. Hiç bir illegal yöntem ile char açılmadı , kullanılmadı.. Kaç kere söylemem gerekiyor ?..
geçmiş olsun artık silk almayanları banlıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
quote:
Hayır.. Hiç bir illegal yöntem ile char açılmadı , kullanılmadı.. Kaç kere söylemem gerekiyor ?..
Ya bir arkadasında ID ve PW var o girdi ondada illegal herhangi program vardı yada int.cafede illegal program iceren bir bilgisayardan baglandın
Aslinda Benim Dusuncem Baska Bende 1.5 yildir Silk almadim. Simdi derseniz Bot, pk2, Multi Cilient vs hic bir sekilde hayatimda kullanmadim. Sadece Biraz NODC Kullandigim oldu ama 2 ay filan . Hata charima 3 ay bakmamistim. Niye daha BAN Yemedim halen .
quote:
Why are you banned stallchar?
it's a 3 lwl, no bot, no loader, no pk2.
Are we necessary to buy the gold?
Then Goods sell fear in stall.
Joymax is telling the lie, not free to play
quote:
quote:
quote:
Ya bir arkadasında ID ve PW var o girdi ondada illegal herhangi program vardı yada int.cafede illegal program iceren bir bilgisayardan baglandın
Cafe'de bu account la hiç girmedim. Ark'larda bu char ın id pw yok.
@_aNaToLia_
Destek için teşekkür ederim..
@__Wizard__
1,5 senedir aynı char ile oynuyorsan yakında ban lanacaksın demektir.. Neden mi ? Sen Joymax'ın gözünde "silk alabilir ama almamış" lar bölümündesin.. Yüksek lv oyuncular oyuna daha çok ilgi duyar daha fazla vakit harcar .. Bu da silk alma olasılıklarında inanılmaz bir artık demek..
Bu oyun siz yuklerken ne yaziyor FREE PLAY 2 degilmi??
geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
sadece küçük bi düzeltme... tabi önemli olan ayrıntılar değil ama joymax bu "why did you banned the stallchar?" yada "why have you banned the stallchar?"
Bu oyun FREE PLAY2 Degilmiydi?? Ozmn niye Silk aliyim aslinda ben alicam bu arlar. Ama yinde niye banlanalim aptalca bisi yuzunden Silkroad = Free Play Ozmn gidip oyunu parali yapsinlar daha iyi olur. Serverlar rahtalar ozmn kalanlar sadece para harciyanlar olur. Ozmn herkez KSRO ya !! Gider Ztn Inglizce yapilabliniyor. Ama ordada ne Pvp var nede Job war. Cok az kisi oynuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: __Wizard__
Bu oyun FREE PLAY2 Degilmiydi?? Ozmn niye Silk aliyim aslinda ben alicam bu arlar. Ama yinde niye banlanalim aptalca bisi yuzunden Silkroad = Free Play Ozmn gidip oyunu parali yapsinlar daha iyi olur. Serverlar rahtalar ozmn kalanlar sadece para harciyanlar olur. Ozmn herkez KSRO ya !! Gider Ztn Inglizce yapilabliniyor. Ama ordada ne Pvp var nede Job war. Cok az kisi oynuyor.
Free 2 Play .. Haklısın .. Madem bu kadar duyarlısın , silkroadonline.net 'teki konuma 1-2 cümle yazsaydın ya !!!
Ban Yeme olayini silk almamkla baglamayin bence!!Bu arada Gecmis olsun arkadasim!! Joymax cok sapiti bu aralar
Geçmiş olsun yekta abi. İçime kurt düşürdünüz eve gidince bi 50 silk alayım bari
quote:
Ban Yeme olayini silk almamkla baglamayin bence!!Bu arada Gecmis olsun arkadasim!! Joymax cok sapiti bu aralar
Teşekkürler arkadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe
Geçmiş olsun yekta abi. İçime kurt düşürdünüz eve gidince bi 50 silk alayım bari
Teşekkürler Comandante abi.
quote:
by (Hera)SFenKs on Aug 06, 2008 10:47 pm
Kelebek_TR Yes ! it's not FREE TO PLAY !..
Destekçilerin arttı
quote:
quote:
Teşekkürler arkadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe
Teşekkürler Comandante abi.
Estağfurullah daha yaşım kaç ki abi diyosun. Bu arda adım Muhammet.