Bizim ufak balkon kışın aşırı soğuk oluyor. Patates soğan falan koyuyoruz donuyor. Ben de şöyle bir ampul aldım: Porselen duy lazım yazıyordu internette. Bir de porselen tij aldım: https://www.ciceksepeti.com/sarkit-porselen-tij-aydinlatma-duy-e27-kcm91164221 Ama lakin ki, duy kısmı porselen olsa bile, duyun üzerindeki kap kısmı yine plastik, ve 10 dakika lambayı kullansam bile aşırı ısınıyor eriyecek vaziyete geliyor. Nasıl bir tij kullanabilirim, internette aradım bulamadım? |
250watt Infrared ampul için nasıl bir duy takmalıyım
-
-
Elektrikçiler de vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
porselen duydan başka birşey kullanmayın, fazladan elektrik enerjisi harcamak yerine patates soğanın üzerine yorgan ve üzerine naylon atın, veya az az alın evin içinde kullanın depo edip dondurmayın.
patates soğana 250w heybe etmek
-
patates soğan işin bonusu biraz, başka sebeplerden de kullanacağım da uzun uzadıya anlatıp kafa şişirmeyim dedim
porselen duy aldım zaten ancak onda da duyun çevresi plastik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrophades -- 30 Kasım 2022; 0:34:22 > -
Aldığını porselen duy bu iş için olmaddığından dekoratif amaçlı düenlnmiş.Sadece porselenin etrafı değil bağlantı çubuğu da plastik.
tekli satılan porselen duylar olmalı. Daha heybetli olanları da vardır belki. Sadece duy. Plastik vb varsa etrafında söküldüğünde kullanımına engel olmayan cins olmalı.
Kalın kablo kullanın. Kaplamasının sıcaklığa dayanıklı olanından. Bunları araştırmanız zordur ama en azından kalın kablo kullanmanız daha dayanıklı yapacaktır. Linkte attığınız tipteki ince kablolu araçları kullanmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X