2499 TL IZOLY Swift I5-3470 3.60ghz 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar |
2499 TL IZOLY Sirius I5-3470 3.60ghz 8gb 128ssd Masaüstü Bilgisayar
-
-
kendiniz toplarsanız
işlemci 600
ram 360
anakart 880
ssd 350
kasa psu 600
=2.790
-
Muhasebenin bilgisayarı kasıp duruyordu 2 adet aldım :) çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır tüplü televizyon almak ne kadar mantıklıysa bu kasayı almak da o kadar mantıklı.
Tüketicinin doğru bilgilendirilmesi için pcdeki en eski parçanın üretim yılının, ürünün başlığına yazılması zorunlu olmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.trendyol.com/thomson/neo-360-x-13-3-fhd-ips-ekran-celeron-n4020-4gb-ram-128gb-windows-10-p-275371130?boutiqueId=61&merchantId=680061&utm_source=share
bu ürünü almak daha mantıklı. hic olmazsa daha işlevsel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 30 Ekim 2022; 22:57:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben alakasız buldum yorumunuzu. Sıfır tüplü tv ile lcd ekran televizyonları karşılaştırdık diyelim, arada çok büyük bi teknoloji farkı var.
Eğer satılan disketli eski bir bilgisayar olsaydı verdiğiniz örnek doğru olabilirdi fakat satılan bilgisayar sadece işlemcisi eskilerden bir bilgisayar. Sizden bir önceki yorumda da 2 tane sipariş geçen bir başka forum üyesi var.
Her malın bir alıcısı var. Tüketici bir zahmet kendi kendini doğru bilgilendirsin.
-
oldukça iyi fiyat. Üstündeki işlemcide gayet iyi. Al bunu tak 1060 sana oyun bilgisayarı :)
Üstündeki işlemcinin 1600af ile performans kıyaslaması: https://cpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fcpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FIntel-Core-i5-3570-vs-AMD-Ryzen-5-1600AF%2Fm793vsm563877
4 çekirdekte %6 lık bir performans farkı var.
-
2799 oldu minik cazibesi kaybedildi, toprak atılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Userbenchmark atmanız zaten bilgi seviyenizi gösteriyor. Onun dışında 1060'ı ağır bottleneck eder bu işlemci. i5 4460 bile bottleneck ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 31 Ekim 2022; 11:16:30 >
Arm tabanlı Windows'da Apple - Mac Os gibi ilerlese de fiyat/performans düşük güç - tüketimli mini ofis - iş kullanımı için daha güzel çözümler yaygınlaşsa. Bu eski x86/x64'lerin orta seviye arm işlemcilerine kıyasla hiçbir avantajı yok. i5 2410M'li laptop vardı bende kırana kadar, orta seviye bir çok telefonun işlemcisi güç - verimlilik açısından benim işlemciyi madara edecek güçteydi
Ki arm tabanlı tablet, telefonda termal macun derdi yok, fan derdi yok, ısınma yok daha ne olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 31 Ekim 2022; 13:38:28 > -
LGA1155 anakartlı ürün, anakartları cozur cozur yanar. Ben de 5 adet bu sistemden vardı. 1 yıla 4ünün anakart yandı. Çok zorlamaya gelmeyen bir sistem.
İşlemci de çok eski.
Fiyatına aldanmayın.
-
Prebuilt aldigim lga1155 sistem bu yaza kadar hep kullandigim bir bilgisayardi korona zamanlarinda 7/24 bi aydan uzun sure acik olduğu oldu. Tek bir arizasi var fan headerlari bozuldu fanlari guc kaynagina direk baglayarak kullanmaya devam ettim. Teknoloji sans isi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 31 Ekim 2022; 14:13:35 >
Onu windows denedi ama tutmadı, millet yazıcı filan bağlayacak ya da program kuracak, kuramıyor, öyle bir şeydi işte.
-
Hocam windows on arm adi altinda windows 10 ve windows11 arm islemcilerde calisabiliyor ama x86 icin kodlanmis programlari calistirmak icin emulator kullaniyor. Bu da performansi dusuruyor
zamanında çok aldım bunlardan. sıkıntılı ürünler. anakart sata 3 desteklemiyor .ssd en fazla 200-250 mb sn hız veriyordu.
-
üzerine 30 bin daha koyup ..... şaka bi yane herkesin ihtiyacına göre değişir. ssd çok şeyi değiştiriyor gerçekten
-
Türk halklarıyla dalga geçen geçene. Bir millet her alanda mı asagılanır ya. nereye baksam bir asagılanma.
paylasım yaptıgınız icin tesekkurler o ayrı
-
Bu kasanın aynısından ama markalısını 2011 yılında toplamıştım. Anakart (intel) işlemci soketini temizlik yaparken bozdum ve bir kaç 2. el dandik anakart denememden sonra sistemi yenilemem gerektiğini anladım.
Buraya dikkat:
Bu sistemi geçen yıllarda (sanırım 2020 kasım ayında) Hepsiburada üzerinden kampanyalı 1579 TL ( puan kampanyası vs. daha ucuza geldi) gibi bir rakama aldım. Ürün kasasının ön tarafı ayrılmış, arka taraf darbeli bir şekilde geldi. Kargo kolisinin dışında herhangi bir hasar emaresi olmadığı için kargo teslimi sırasında açıp bakmadım. Gönderici firmaya durumu ilettim, bana ürünün firmadan çıkarken ne bileyim ultra hd, son model, uzaya çıkan roket gibi vs. kameralarla çekildiğini ve kendilerinden sağlam çıktığını söylediler. Bende ürünü açmadan önce hd, kamera ile videoya çektiğimi ve ürünün dış ambalajının hasarsız olması nedeni ile kargoya suç yüklenemeyeceğini, kendilerine görüntü ve fotoğrafları göndermek istediğimi söyledim. Neyse. Müşteri memnuniyeti adına diye değiştirip gönderdiler.
Ancak gelen ürünün kasası farlı olmakla birlikte iç donanım aynı idi ve ürün açıldıktan 5 dakika geçmeden mavi ekrana düşüyordu. bilgisayardan anladığım halde ne yaptımsa durumu çözemedim ve iadesini istedim. Üretici firma ve Hepsiburada ürünün yazılımının silinip, yeniden kurulduğunu, ürünün satılabilir olmadığını, ancak kendileri problemi giderdiklerini, üründe herhangi bir sorun olmadığını söyleyerek iade talebimi reddettiler. Daha başka neler neler. Firma beni uğraştırmak için gidin şikayetinizi yapabilirsiniz dedi. Ben de ürünün zaten orjinal lisanslı yazılımının olmadığını, üzerindeki yazılımın lisanssız olduğunu, ayrıca yazılımı sorunlu olan bilgisayarda yazılım silinip kurulmasının garantiyi bozmayacağını söyleyerek durumu kabul etmedim.
Bir de MNG kargo destanı var; Ürünü MNG kargo ile gönderdiler. Kargo bana ürünü açarak teslim etmek istemedi, dedim ki şubede kamera altında kontrol ederek almak istiyorum dedim onu da kabul etmedi meşhur MNG kargo. Ürün tekrar göndericiye iade gitti. Bu arada ben satıcı firmadan ürünü çalışır halde, garantili olarak bulunduğum şehirde anlaşmalı bir bilgisayar firmasından teslim alabileceğim teklifini yaptım ona da cevap gelmedi. Ürün 1 ay daha ellerinde bekledi. Tabi ben bu arada Hepsiburada ile epey restleştim artık elimdeki ekran görüntüsü ve belgelerle mahkemeye vereceğimi söyledim.
Sonra en son Hepsiburada temsilcinin beni araması ile bir akşam param aniden iade edildi.
-
3470 işlemci giga z68 anakart Corsair force le 480 GB ssd(6 yıl civarı oldu) ve gtx970 ekran kartıyla 8 yıldır kullanıyorum macun bile değiştirmiyorum canavar gibi çalışıyor. Üstelik 2. Ci el almıştım. Rekabetçi oyunlar için gayet yeterli geliyor. işlemci ileriye dönük ne olur bilemiyorum. Zaten kasaya toptan verilen para yeni nesil orta seviye işlemci parası bile değil. Diğer speclere bakmak lazım tabiki ama fiyatına göre değerlendirince eski bir sistem olsa bile gayet mantıklı duruyor.
Kardeş iki işlemcide elimin altında. 1060'ta. Ne saçmalıyorsun anlamıyorum ki. Bottleneck felan yok. 720p'de felan mı takılıyorsunuz?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sıfır tüplü televizyon almak ne kadar mantıklıysa bu kasayı almak da o kadar mantıklı.
Tüketicinin doğru bilgilendirilmesi için pcdeki en eski parçanın üretim yılının, ürünün başlığına yazılması zorunlu olmalı. |
Ben alakasız buldum yorumunuzu. Sıfır tüplü tv ile lcd ekran televizyonları karşılaştırdık diyelim, arada çok büyük bi teknoloji farkı var. Eğer satılan disketli eski bir bilgisayar olsaydı verdiğiniz örnek doğru olabilirdi fakat satılan bilgisayar sadece işlemcisi eskilerden bir bilgisayar. Sizden bir önceki yorumda da 2 tane sipariş geçen bir başka forum üyesi var. Her malın bir alıcısı var. Tüketici bir zahmet kendi kendini doğru bilgilendirsin. |
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X