Şimdi Ara

256 mb 256 bit ekran kartı 76$+kdv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=411635&langId=-12&categoryId=16847&parent_category_rn=16847
    Palit Ati X800GTO(256Bit) 256MB Avivo 16X

arkadaşlar bu ekran kartı için bu fiyat iyi mi? 256 bit ekran kartı 115 lira kdv dahil kullananız var mı bu ekran kartını. almayı düşünüyorum ama önce sizin görüşlerinizi alayım dedim. nasıl bilirsiniz artıları eksileri neler??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f33l_ -- 26 Ekim 2007; 13:18:20 >

• Markası ve modeli nedir bu fiyata bu kart imkansız gibi geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: f33l_

arkadaşlar bu ekran kartı için bu fiyat iyi mi? 256 bit ekran kartı 115 lira kdv dahil kullananız var mı bu ekran kartını. almayı düşünüyorum ama önce sizin görüşlerinizi alayım dedim. nasıl bilirsiniz artıları eksileri neler??

Pardon ama marka ve resim benzeri birşey yok mu?
  • bu ekran kartı shader model 2 yi destekliyor o yüzden bu kadar ucuz. yeni oyunlar shader model 3 formunda çıkıyor o yüzden shader model 3 destekli ekran kartı almanızı öneririm
  • Bu kart DDR3 değil DDR bellekli,
    zamanında çok sayıda konu açılmış, ben ve diğer bazı arkadaşlar bunun aslını o zaman bulmuştuk (o zaman da çok ucuz ve kafa karıştırıcıydı),
    Bazı sitelerde DDR2 bazılarında DDR3 yazar ama ana sayfasında DDR bellekli olarak tanıtılır (nam-ı diğer Xpertvision)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 26 Ekim 2007; 14:00:12 >
  • bi de avivo yazmışlar vivo bile yok bu kartta
  • Kötü bir kart bu yahu artık hiç alınmaz yani SM2 kart bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ddr olması çok ii çünkü benim anakartım ddr :) fakat sanırım bu ekran kartı pcı-express bi yere baktım pcı express yazıyodu. agp olma olasılığı var mı? bu ekran kartı gibi ucuz agp bellek var mı peki bildiğiniz önerebileceğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f33l_ -- 26 Ekim 2007; 15:34:13 >
  • f33l_, ekran kartı ramleri ve sistem ramleri farklıdır. Ekran kartında DDR3 de olsa sorunuz çalışır.
  • agp bi sisteme 256 mb 256 bit bi ekran kartını ucuza bulamazsın dostum ayrıca istediğin kadar ii bi ekran kartı al bi yere kadar ii gelir çünkü ddr sistem ramı kullanıoken ve agp 8x bi sistem varsa sadece ekran kartıyla mükemmel bi oyun performansı bekleme bence
  • Konuyla ilgisiz olacak, ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim:

"256 MB - 256 bit ekran kartı" tanımı herhangi bir anlam ifade etmez. Bu şekilde, şirketlerin vurguladığı özelliklere itibar etmeyin (x800 GTO diye sonradan yazmışsınız. Gördüm bunu).

2003'te çıkan Radeon 9800 PRO 256 MB - 256 bit (önceden gelen 128 MB ve sonradan görülen 128 bit sürümü var), yakında çıkacak olan GeForce 8800 GT de 256 MB - 256 bit (512 MB sürümü var).
    Hatta, yanılmıyorsam 2002'de gelen Matrox Parhelia'da 256 bit bellek vardı.

Ekran kartlarının başarımı belirleyen onlarca önemli özelliği mevcuttur. Aman, dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Ekim 2007; 16:34:29 >
  • Anakartınızın ddr desteklemesiyle ekran kartının ddr olmasının alakası yok,anakarttaki ddr ram içindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Bu kart DDR3 değil DDR bellekli,
    zamanında çok sayıda konu açılmış, ben ve diğer bazı arkadaşlar bunun aslını o zaman bulmuştuk (o zaman da çok ucuz ve kafa karıştırıcıydı),
    Bazı sitelerde DDR2 bazılarında DDR3 yazar ama ana sayfasında DDR bellekli olarak tanıtılır (nam-ı diğer Xpertvision)

Arkadaşlar bu kart GDDR3. Bizzat kullanıyorum. HIS İceQ soğutmalı olanı. Avivo da var üstelik ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merc4eve

quote:

Arkadaşlar bu kart GDDR3. Bizzat kullanıyorum. HIS İceQ soğutmalı olanı. Avivo da var üstelik ...

http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_X800GTO.html
    Anasayfasında DDR3 bellekli X800GTO yok !

Senin kartı merak ettim açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 26 Ekim 2007; 18:32:03 >

• arkadaşlar ben bu ekran kartını alamıyorum. çünkü ekran kartı PCIE bus tipine sahip, benim anakart AGP girişli. bu ekran kartının AGP girişli olanı yok sanırım. benim sistemime uygun ekran kartı arıyorum. sadece 1 sene kullanacağım ekran kartını. seneye sistemi toptan değiştireceğim.
    sadece pes2008 i daha rahat oynayabilmek için bi ekran kartı almak istiyorum. yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

biraz geç oldu ama benim kartta palit x800gto...

kutunun ve everest'in yalancısıyım...

• quote:

quote:

quote:

dostum kim demiş ddr3 lü x800GTo olmadığını ?

X800 GTo nun 128 mb 256 bit olanı ddr ' dır
    x800 GTO nun 256 mb 256 bit olanı DDR3 dür lütfen biraz araştırma yapınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.