Bende bu uydu işine girmek istiyorum ve bir süredir araştırma halindeyim. Elimde süper özelliklerde bir notebook var ve birde eski masaüstü bilgisayarım. Masaüstünün özellikleri :
pentium-4 1500 Mhz 256 Mb RD ram (hani şu bir ara parlayıp kaybolanlardan :) ) 128 Mb Nvidia mx400 ekran kartı Msi anakart
Şimdi ben bu makineye skystar 2 alsam çalışırmı? skystar 2 nin minimum özelliklerine göre bu sorunun cevabı "evet" ama asıl sorun, ne kadar verimli çalışır? Download'da yavaşlık olurmu ya da yayın kalitesi ne kadar etkilenir? Kayıt yaparken beni çıldırtırmı? kayıt yapabilirmi hatta ?
Bu sorunlar yüzünden notebookta kullanmak için external kartlara yöneldim ama fiyat açısından; aynı paraya bir pci kart alıp yanına birde harddisk almak varken anladığım kadarıyla pci dan hiç bi farkı olmayan bir usb kutuya sırf external diye onca para vermek doğrumu sizce?
Performans olarak harikalar yaratacaksa veriyim ama emin olamıyorum bir türlü...
skystar3 usb 2.0 fiyatı sandığından daha düşük 150 ytl bulabilirsin hem masaüstünde hemde notebook unda sorunsuz çalışır zaten bu notebookta herşey çalışır masaüstünde de çalışır
Tesekkürler yardımın için. Bir bakıyım. Skystar3 ü ilk defa duydum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme