Arkadaşlar 2 tane 266mhz lik 256 ram kullanıyodum birisi bozuldu şimdi yeni bir ram almayı düşünüyorum ve 512 MB KINGSTON ALMAYA KARAR VERDİM acaba bu alacağım benimkinin yanında sorunsuz çalışırmı.Tüm bilgileriniz ve görüşleiniz bekliyorum.
Çalışır ama yeni ram'in de 266 mhz'de çalışır. Küçük bir ihtimalde olsa sorun çıkarabilir. Kimse sana garantisini veremez bu işin.
büyük ihtimalle sorun yaşarsın geride veremezsin kalır elinde şu an mevcut ram in aynısından bitane daha al zate 512 mb belleğin olunca hız 266-400 olmuş pek sorun olmaz
ANA KARTIN 512 MB 400 MHZ RAM İ DESTEKLEMİYORSA YİNE ÇALIŞMAZ ÖNCE ANAKARTIN ALACAĞIN RAM İ ÇALIŞTIRIP ÇALIŞTIRMAYACAĞINI ÖĞREN SONRA BİDE ANAKART DEĞİŞT,İRMEK ZORUNDA KALMA
Alacağın Ram de 266 lığın hızında çalışır. Yani 400 mhz de olsa o kendini 266 olarak çalıştıracaktır.
ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR.BU NEDENLE YA 2 ADET 512 X 400 ALACAKSIN VE ANAKARTINDA BUNU DESTEKLEYECEK YADA ESKİ RAM İNDEN 1 TANE DAHA ALIP YİNE 512/266 DEVAM EDECEKSİN
quote:
Orjinalden alıntı: Comet
Alacağın Ram de 266 lığın hızında çalışır. Yani 400 mhz de olsa o kendini 266 olarak çalıştıracaktır.
anakart msi kt4v idi.amd 2500 ü bile desteklemiyodu.fakat bios update yapıldı sanıyorum k6vl oldu o da destekliyo heralde.
BEN YANLİS BİLGİ VERMEYEYİM RAM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜN YERE SOR OKEY DERLERSE AL AMA ÇALIŞMAZSA İADE ETMEK ŞARTI İLE.
caps lock kapayarak yazsana sen ya hey allahım..
bu arada sorun falan olmaz çalışır. ama 266mhzde çalışır hepsi.
266 lık rami hiç takma daha iyi olur.
anakartın destekliyorsa çalışır. Herhangi bir problemde olmaz meraklanma
problem yaşarsın o ramler öyle yan yana herzaman sorun cıkartır iyi güzel calışır pat die mavi ekran alırsın sık sık hemde
KESİNLİKLE DOĞRU SÖYLÜYOR 10 DAKKA ÇALIŞIR TAM DVD SEREDERKEN KÜT DİYE GİDER HABİRE GİDER GELİR REZALET
quote:
Orjinalden alıntı: Saydam
problem yaşarsın o ramler öyle yan yana herzaman sorun cıkartır iyi güzel calışır pat die mavi ekran alırsın sık sık hemde
quote:
Şu yazdığından hiç bir şey anlamadım. Türkçe öğretmenine rahmet okutturacağına biraz dilbilgisi imla neyim öğren lütfen.
Çalışır ama sorun çıkartabilir. En güzel elinde ki 266lığı çıkartıp 400lük takman. Ama anakartın 400lüğü desteklemiyorsa bir getirisi olmaz.
KAFAYI YORMA BIRAK KENDİ HALİNE SEN TAK BİRŞEY OLMAZSA BİZDE SANA TAKARIZ
quote:
Orjinalden alıntı: xrudi
Arkadaşlar 2 tane 266mhz lik 256 ram kullanıyodum birisi bozuldu şimdi yeni bir ram almayı düşünüyorum ve 512 MB KINGSTON ALMAYA KARAR VERDİM acaba bu alacağım benimkinin yanında sorunsuz çalışırmı.Tüm bilgileriniz ve görüşleiniz bekliyorum.
ÇALIŞIRDI AMA SEN SORDUN DİYE ÇALIŞMAZ BIRAK KİMİN NEDEDİĞİNİ YAP BİRŞEY OLMAZSA BİZDE YAPARIZ
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
quote:
Şu yazdığından hiç bir şey anlamadım. Türkçe öğretmenine rahmet okutturacağına biraz dilbilgisi imla neyim öğren lütfen.
Çalışır ama sorun çıkartabilir. En güzel elinde ki 266lığı çıkartıp 400lük takman. Ama anakartın 400lüğü desteklemiyorsa bir getirisi olmaz.
Peoblem yaşarsın.. O ramler öyle yan yana herzaman sorun cıkartır. İyi güzel çalışır pat diye mavi ekran hatası alırsın. sık sık hemde
oldumu arkadaşım anladınmı ???
quote:
Orjinalden alıntı: MARUFAPARI
ÇALIŞIRDI AMA SEN SORDUN DİYE ÇALIŞMAZ BIRAK KİMİN NEDEDİĞİNİ YAP BİRŞEY OLMAZSA BİZDE YAPARIZ
bu banlar bu hareketler neden ? ayrıca onlar öyle sorun cıkartır arkadaşı yanlış yönlendirmesene..
BIRAK KİMİN NE DEDİGİNİ gibi bir mantık DONANIMHABER de nasıl olabiliyor ya
bu arada anakart FSB 333 yani 400 MHZ lik ram takamammi