Şimdi Ara

259₺ Bosch X-Line 50Ti Aksesuar Seti + 173 Parçalı Sabitleme Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metal Sac, duvar ve tahta için farklı uçlar mevcut. Ben aldım 1 aydır yine aynı marka matkapla kullanıyorum

amazon
    Bosch X-Line 50Ti Aksesuar Seti + 173 Parçalı Sabitleme Seti
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RRF3N15

200’e 50 kuponu ile 209 liraya geliyor. Yanında hediye edilen set 80-90 lira civarında.

Kuponu olmayanlar için 234 liralık linki bırakıyorum:

www.hausport.com
    Bosch X-Lıne 50 Parça+173 Parça Sabitleme Seti - En ucuz Fiyat - 234,00 TL
    https://www.hausport.com/urun/bosch-x-line-50ti-aksesuar-seti-173-parcali-sabitleme-seti?ref=akakce&v=1.12.7

• Kuponu nereden bulabiliriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prime üyelerine özel Amazon mobil uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde, 200 TL ve üzeri alışverişe 50 TL tutarında hediye çeki

Sık Sorulan Sorular

1- Prime’a üye olmadan kampanyadan yararlanabilir miyim?

Kampanyadan yararlanmak için Prime müşterisi olmanız ya da Prime ücretsiz üyelik deneme sürecinde olmanız gereklidir.

2- Prime Alışveriş Festivali öncesinde 200 TL tutarında alışveriş yaptım, kampanyadan yararlanabilir miyim?

Kampanyadan yararlanmak için Prime Alışveriş Festivali sürecinde sipariş vermeniz gereklidir, promosyonun geçerli olduğu süre dışındaki tarihlerde verilen siparişlere devredilemez veya uygulanamaz

3- Kampanyadan yararlanmak için gereken koşullar nedir?

Mobil uygulamamızdan tek seferde gerçekleştirdiğiniz 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir. Kampanya süresi içinde gerçekleştirdiğiniz tüm alışverişlerinizde geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için Prime müşterisi olmanız ya da Prime ücretsiz üyelik deneme sürecinde olmanız gereklidir.

4- Her 200 TL değerindeki alışverişlerde bu promosyonu defalarca kullanabilir miyim?

Kampanya süresi içinde her bir müşteri en fazla bir kez bu promosyondan yararlanabilir.

5- 200 TL ve katları olacak şekilde (400,600,800 TL) alışveriş yaptım her 200 TL de bir olacak şekilde mi 50 TL tanımlanacak?

Kampanya kapsamında sadece tek sefere mahsus 50 TL tanımlanacaktır.

6- Kampanyadan yararlanabilmek için mobil uygulamadan mı alışveriş yapmam gerekli?

Evet, Bu promosyon, Amazon mobil uygulaması üzerinden yapılan ve Prime üyesi müşterilerin alışverişlerini kapsamaktadır.

7- Hediye kartları hesabıma ne zaman tanımlanır?

Alışverişinizi takiben 48 saat ‘in sonunda hesabınıza hediye bakiye tamamlanacaktır. Hediye kartı tanımlandığında bizden bilgilendirme amaçlı bir email alacaksınız. Örneğin; 18 Temmuz 2022 saat 19:00 ‘da aldığınız siparişin hediye kartı 20 Temmuz 2022 tarihinde 19:00’da hesabınıza tanımlanacaktır.

8- Satın aldığım ürünlerin Amazon tarafından satılır ve gönderilir olması gerekiyor mu?

Kampanyaya bütün satıcılar dahildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -42- -- 21 Temmuz 2022; 16:14:5 >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ana konu benim yada birinin değil

ana konunun amacı ne diye kendine bi sorarsan ara ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.