Bildirim
25bin liraya araba tavsiyesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynı arabadan bende arıyorum -
ya linea ya symbol :) -
hocam 5 bin tl eklesenizhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-auto-sude-2012-yeni-kasa-euro5-95-bg-1-3-multijet-easy-147892971/detay linea yeni kasadan alabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: JanKlod
ya linea ya symbol :) -
Dizel megane2 derim ama temiz mi kontrol ettirmek gerekir.Ama parça bol ucuz olsun derseniz.quote:
Orijinalden alıntı: JanKlod
hocam 5 bin tl eklesenizhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-auto-sude-2012-yeni-kasa-euro5-95-bg-1-3-multijet-easy-147892971/detay linea yeni kasadan alabilirsiniz
Alıntıları Göster
Fiat Linea,Fiat punto 1,3 multijet bakın.
En az yakan dizeller franszılara aittir ama sorun çıkarsa pahalıya mal olabilir size.
-
ben honda jazz toyota corolla 2004-2007 honda civic vtec vw polo ford fiesta gibi araclara bakindim daha cok. fiata reno citroene karsi onyargim var saglamlik olarak cok guven vermiyor. 25bini de cok gecmek istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: childishfears
ben honda jazz toyota corolla 2004-2007 honda civic vtec vw polo ford fiesta gibi araclara bakindim daha cok. fiata reno citroene karsi onyargim var saglamlik olarak cok guven vermiyor. 25bini de cok gecmek istemiyorum
hocam bende araba arıyorum benim bütcemde 25.000 tl vtec2lere baktım temizlerine 28-32 arası istiyolar,şu ana 2000 üstü opel astralara bakıyorum. -
Mitsubishi colt. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilalöztkr
quote:
ben honda jazz toyota corolla 2004-2007 honda civic vtec vw polo ford fiesta gibi araclara bakindim daha cok. fiata reno citroene karsi onyargim var saglamlik olarak cok guven vermiyor. 25bini de cok gecmek istemiyorum
hocam bende araba arıyorum benim bütcemde 25.000 tl vtec2lere baktım temizlerine 28-32 arası istiyolar,şu ana 2000 üstü opel astralara bakıyorum.
astra turkiyede cok tutuluyor 1 2 saatte alinip satilabiliyor 2004 2005 astra hbler de guzel onlardan da dusunulebilir -
colt f p olarak basarili lakin satarken zor satiliyor malesef. ben 3 4 sene binip satacagim satarken zorluk cikarir -
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=153401909&io=2&rnd=1502 şu araç güzel gibi. 98.000'de, 1.4 dizel motoru var. Az yakar ve Ford Fiesta'ların fazla tamire ihtiyaç duymayacağını düünüyorum. -
dizel dusunmuyorum ustelik hasarli bu arac degiseni var -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sitede-tek-hatasiz-boyasiz-degisensiz-sahibinden-78-000-kmde-153093101/detay bu araç fiyat olarak tercih olarak nasıl sizce -
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sitede-tek-hatasiz-boyasiz-degisensiz-sahibinden-78-000-kmde-153093101/detay bu araç fiyat olarak tercih olarak nasıl sizce
fena değil,fiyat olarakta 28.500 yazmış pazarlık sünnettir demiş,en az 28 e düşer,zorlarsanız 27.500 civarı alabilirsiniz gibi görünüyor,araç temiz gibi almadan önce mutlaka computest'e(bilgisayar testi)ne sokun bence.
-
quote:
Arkadaşlar merhaba tercihen manuel vites benzin ya da lpgli 100 bin kmyi geçmemiş. 3 4 yıl sonra satarken zorlanmayacağım. Beni sanayi ile akraba yapmayacak. Sabahları işe gidip gelmek için kullanacağım. Çok fazla yakmayacak. Bir araç arıyorum her türlü öneriye açığım
2004-2008 model mazda 3 -
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
quote:
Arkadaşlar merhaba tercihen manuel vites benzin ya da lpgli 100 bin kmyi geçmemiş. 3 4 yıl sonra satarken zorlanmayacağım. Beni sanayi ile akraba yapmayacak. Sabahları işe gidip gelmek için kullanacağım. Çok fazla yakmayacak. Bir araç arıyorum her türlü öneriye açığım
2004-2008 model mazda 3
Mazda 10 numara arac lakin 2.eli tutmuyor zor satarım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
quote:
2004-2008 model mazda 3
Mazda 10 numara arac lakin 2.eli tutmuyor zor satarım
valla hocam en ucuz en kral araba mazda 3 ama , zor satarım dediğiniz bir kaç hafta değil de bir kaç ayda çıkar elinizden...
-
O paraya mis gibi dizel grande punto dynamic alıp binilir. -
Opel astra g sedan siyah -
Temiz bir colt bulmak oldukça zordur.Satmak ise bir o kadar kolay.onemli olan temiz olmasıdır.
Benzer içerikler
- param yok nasıl araba alabilirim
- motoru değişen araba alınır mı
- suzuki vitara 1.4 boosterjet yorum
- honda civic 1.6 i-vtec en full modeli
- golf 1.6 tdi bluemotion comfortline yorum
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X