Şimdi Ara

25e Kadar Mutlu Oldun Oldun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VAllaha 26 oldum artık ilk 50 yaşımın 2.yarisindayim mutlu olabileceğimi sanmıyorum artıkın

Olacak olsa olurdu

İyi şeyler bu kadar bekletmez usandırmaz yıldırmaz insanı olacaksa olur yani baba haksız mıyım okey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç öyle arabesk bunalıma bağlama hemen, millet it gibi çalışıp kırkından sonra ancak evlenebiliyor artık; mutluluğun tadına az da olsa bakıyor. 26'sında su koyverirsen onu da göremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 20 Ekim 2023; 22:33:0 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Evlilik=mutluluk denklemi nereden çıktı hocam

40 yasinda evlenirsen senden önce karının tahmin ediyorum 300 tane falan daha kocasi olmus olur

• Hayat şartları lan baba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum 25 ten sonra hiçbir şey daha iyiye gitmeyecek.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Neden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her sey zamaninda guzel be hocam.Mutluluga olan sure uzadikca bir sure sonra eski heveslerin kalmiyor.Yasanmasi gerekirken yasanmamis seyler olene kadar insanin bir kosesinde hep duruyor.Yinede umitlerini kirmak istemem herkesin kisiligi farkli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARRRHHHHHH PAAAAAAAAİNNNNNNN

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

AGA BU NASIL CÜMLE PARAMPARÇA ETTİ BENİ

• ben de 24 e giriyorum durum aynı elde var 0 ne anı ne para ne bişi hayır boş oturup da yatmadım

Evlilik mutlak mutluluk değildir, mutluluğu yakalamak çaba ister; ama yalnız insan da asla mutlu olamaz. "40 yaşında evlenirsen karın senden önce 300 kişiyle yatmıştır" demek belki batı ülkeleri için gerçekçi bir değerlendirme olsa da, ülkemiz geneli henüz o derecede bozulmuş değil. Evet, gençler takır takır vuruşuyor, evlenmeden önce kızlık zarı diktiren çok var, ama toplum genelinde kabul görmüş bir durum değil henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Ekim 2023; 11:9:26 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Bence özellikle yeni nesilde namuslu azınlık en fazla yuzde 10dur o da cok cirkin olanlar falan okey

• Hoslandigim kizlardan biri daha maalesef elin oldu babalar

• 30 yaş sendromuna erken başlıyoruz, ben de 27 de falan başlamıştım herhalde, 29 olunca iyice artmıştı.
    Gençlik bitti elde ne var? duygusu!

Ne olması gerekiyordu, altında Lamborghini mi? Milyarlarca insanın o yaşta bir evi bir işi, temel ihtiyaçlarını karşılamak için devamlı bir geliri yok. Belki birkaç yüz milyon şanslı velet var o kadar. Belli yüzlerce milyon da yoktur.

Biz de sıradan aciz kullarız, aciz yaratıklarız. Hayattan beklentiyi yüksek tutmak iyi değil bir yandan. Hırs yapmak çok kötü bir şey hatta.

• tr.wikipedia.org
    Ağlama Duvarı - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/A%C4%9Flama_Duvar%C4%B1
  • Ee Kasım'da 26 olacağım

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt
    Gg hocam

🥲

• 23-30 arasi insanin en iyi donemleri. Gencsindir paran ve arkadaslarin vardir, bekarsindir istedigin gibi krallar gibi takilirsin. Hayatimda yasadigim en iyi donemdir. O gunleri düşününce iyiki yasadim bunlari derim.

O yaslari evinde pineklenerek gecirense ilerde sorumluluklarin arttigi donemde hic bunlari yasayamayacaktir. Kendisi bekar olsa bile arkadaslari tek tek evlenip uzaklasacak ve ayni arkadasliklari kurmak zor olacaktir. Is guc ev arasinda bir donguye girer hayati.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence günümüzde 26 yaş bu tür konuları düşünmek için çok erken.

Standart bir eğitim hayatı geçirdiysen eğer 24 yaşında mezun oluyorsun üniversiteden. İki yıl master yaparken çalışmaya başladın diyelim. Kendi ayakların üzerinde durabildiğin ilk yıllar bunlar.

Hayatını kurmaya başlayacağın, önceliklerini belirleyeceğin dönem. Bunların hepsini yaptıktan sonra hayat başlayacak. İyi para kazanmaya başlayacaksın, düzenli bir hayatın olacak...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.