Yaklaşık 1-2 aydır araba almak düşüncem var ve 26-27 bin lira civarı bir bütçe ayırdım kendime (kredi )
Aklımdaki araç 2006-2008 model arası Honda City 1.4.. 100.000 km altında yaklaşık 60-80 bin km civarlarında birkaç araç buldum. Temiz kazası vuruğu kırığı olmayan, en fazla 1-2 avuç içi kadar lokal boyası olan bir iki araç var bu fiyat aralığında.. Malumunuz bu araç piyasası biraz hareketsiz. Çok fazla al sat olan araç değil.
Honda city için ne dersiniz? Sizce almalı mıyım? Değer mi değmez mi sıkıntı çıkarır mı? 3-4 sene sonra satmak istesem ne olur vs? Tipine çok fazla takılmazsak araç hoşuma gidiyor açıkçası geniş, rahat ama pek fazla donanımı da yok.. Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)
Ya da bırakıp bu fiyat aralığında yine 100 bin km altı bazı Opel Astra - Corsa modelleri var. Hatchback araç çok fazla sevmiyorum o yüzden peugeot 206 - 207 tarzı araçlara bakmıyorum ama Astra'lara sıcak bakabilirim gibi geliyor. Yoksa bunları mı düşünmek mantıklı olur?
Ne yapayım, nedir öneriniz? Başka araç tavsiyeleri var mıdır? Fikirleriniz varsa alabilirim :)
Bence o bütçeye güzel bir Alfa Romeo 156 alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hocam pek ısınamadım o arabaya ya
ya da daha da düşüp 24-25 liraya 2011 model düşük km Hyundai Getz mi baksam diye düşünüyorum şu an?
Bu şekilde bir Getz alıp 2-3 yıl sonra satmak mantıklı mıdır? Bilenlerin yorumlarını rica ediyorum.