Bildirim
26 bine hukuk gelir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
up -
gelme ihtimali yüksek hocam bence inşallah gelir 20bin sonrası hukuklarda sıralama artacak diyenler var ama pek mantığıma yatmadı -
Bunuda sormaman gerekir hocam bence.Yani bi zahmet gelsin.O da gelmezse vay bizim halimize. -
Aynen hocam bu siralamaya da gelmezse vay halimize..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 25k dan hukuk bekliyorum. Gelecek diyenlerde var cok umutlanma diyenlerde. Yasadigim stresi sinava calisirken hissetmemistim.
kırıkkale ben de yazıcam da sen araştırdın mı eğitimini vs -
ya tabi gelir kardeşim bu kadar abartmayın allah aşkına ya hiç aklın mantığın alıyor mu kırıkkale hukukun 5-6 bin yükseleceğini?? -
Kardesim cok tedirginim gelmez diye ya kesin emin gozuyle bakiyodum simdi yaklastikca sinirlerim bozuldu
quote:
Orijinalden alıntı: melisaminazz
kırıkkale ben de yazıcam da sen araştırdın mı eğitimini vs
Burda yasiyorum hocalar ankaradan geliyo selcuktan gelen hocalar mi ne varmis egitimi iyi ama sehir kotu iste. Umarim gelir
Kardesim cok tedirginim gelmez diye ya kesin emin gozuyle bakiyodum simdi yaklastikca sinirlerim bozuldu
ben 28 k dayım ben bile geleceğini düşünüyorum 29 kyla kapadı yükseleceğini sanmıyorum -
Haklısın geçen seneye göre geliyo ben biraz fazla paniğim kardeşim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sakin ol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X