Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

saha içi olanlar toplanalım hep beraber , önlere yara yara gideriz

Gideriz gitmesine de saha yok ki ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

saha içi olanlar toplanalım hep beraber , önlere yara yara gideriz

Gideriz gitmesine de saha yok ki ortada

he yav , o nasıl olacak ? az bişey kaldı şurda konsere . Konseri iptal etmesinler sonra

• La buranın beleştepesi olur mu la.Para yok.En azından gümbür gümbür bi konser dinleyek.

Bir de Anthrax'ın setlisti ne agalar

(Kafaya bak onca İron maiden'ci adama Anthrax soruyok.)
  • Maçka residences tan dairen varsa görebilirsin sanırım :D görüş alanı içersinde olması lazım .
  • Yüzbinlerce dolarlık bir organizasyondan söz ediyoruz. 17 gün var şu an itibariyle. Bu adamlar isteseler bu sürede o stadı baştan yaparlar, merak etmeyin arkadaşlar. Konserin iptal olacağı falan yok.

Bu arada Ankara'dan konsere katılacak arkadaşlar için 75 TL'ye gidip geliyoruz.

https://www.facebook.com/events/172831469555009/?ref=22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 9 Temmuz 2013; 6:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

Maçka residences tan dairen varsa görebilirsin sanırım :D görüş alanı içersinde olması lazım .

Rezidansım olsa zaten para verip sahne önünden izlerim.
  • 2 hafta kaldı şaka maka

• quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

baltalı ilahlık yapmak istemem ama bu konserin o kadar da keyifli olacağını düşünmüyorum, şu stadın haline bakın, inşallah düzenleme yaparlar konsere kadar

2011'de lunaparkta izledik. 10 bin kişilik yerde 20 bin kişiydik. Su yoktu. Yemek yoktu. Çoğu kişiye eziyet gibi gelen Slipknot işkencesini çektik. Ve Maiden konserinde aldığım keyif anlatılmazdı. Maiden sahneye çıkana kadar sıkıntı çekebiliriz rahatsız olabiliriz ona bir şey diyemem (umarım olmaz) fakat maiden sahneye çıktıktan sonra %95 unutacak stadın halini falan. Eminim. Yeter ki ses sistemi iyi olsun.

Hocam kaza olması içten bile değil, birinin kafaya moloz düşse eşşek cennetine....

• şimdi otogarda inince inönüye nasıl ulaşacağız
  • Stadın 10 gün sonra yeni açığının biteceğine eminim rahat olun
  • Fatihte oturan var mı ?
  • bilemiyorum arıtk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

baltalı ilahlık yapmak istemem ama bu konserin o kadar da keyifli olacağını düşünmüyorum, şu stadın haline bakın, inşallah düzenleme yaparlar konsere kadar

2011'de lunaparkta izledik. 10 bin kişilik yerde 20 bin kişiydik. Su yoktu. Yemek yoktu. Çoğu kişiye eziyet gibi gelen Slipknot işkencesini çektik. Ve Maiden konserinde aldığım keyif anlatılmazdı. Maiden sahneye çıkana kadar sıkıntı çekebiliriz rahatsız olabiliriz ona bir şey diyemem (umarım olmaz) fakat maiden sahneye çıktıktan sonra %95 unutacak stadın halini falan. Eminim. Yeter ki ses sistemi iyi olsun.

Hocam kaza olması içten bile değil, birinin kafaya moloz düşse eşşek cennetine....

Haklısın ama konsere böyle bırakacaklarına ihtimal vermiyorum. Orada bir kaza olsa ödeyecekleri tazminatı düşün. güzelce temizlenir bence. aksi takdirde çok büyük bir riske girerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

şimdi otogarda inince inönüye nasıl ulaşacağız

Bir alternatif ben vereyim. Otogarda inince metro ile Z.burnu durağına gidin. Orada aktarma yapıp Kabataş'a gidin. Zaten oradan sonra 10 dakika kadar yürümeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

Bir alternatif ben vereyim. Otogarda inince metro ile Z.burnu durağına gidin. Orada aktarma yapıp Kabataş'a gidin. Zaten oradan sonra 10 dakika kadar yürümeniz yeterli.

kaç saat sürerki bu şekilde kapı açılışında gitmeyelimde stada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

kaç saat sürerki bu şekilde kapı açılışında gitmeyelimde stada

Hemen hemen 1 saat sürer.

• Hangi otogarda inersek İnonuye daha kolay ulasiriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenler Otogardan Beşiktaş'a giden otobüs hattı da var aslında ama hareket saatlerine ulaşamadım. Haremden gelecekseniz Üsküdar'a geçip oradan vapura binebilirsiniz. O şekilde daha yakın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 10 Temmuz 2013; 14:43:45 >
  • saha içinde olanlar konu mu açsak ayriyetten ? daha iyi haberleşiriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Hangi otogarda inersek İnonuye daha kolay ulasiriz?

Esenler Otogarı aynı yakada. Ama Harem'den Üsküdar'a geçip oradan motorla da gelinebilir. Toplam süre olarak 5-10 dakika değişebilir. En azından Boğaz'ı görmüş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 10 Temmuz 2013; 15:16:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.