Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Iron Maiden t-shirtlerini temin edebileceğim güzel bir site var mı acaba ?

Gitti gidiyor'da var ama pek iyi görünmüyor gibi , alıp kullanan var mı gitti gidiyor'dan

Konserde alırsın ben her konserde alıyorum kaliteli oluyorlar.

Konserde biraz tuzlu oluyor yalnız

Amacım hatıra olduğu için kıyıyorum paraya

nerede satılır acaba inönüde bide sırt çantasıyla girişte sorun yaşarmıyız

Sırt çantası çoğu konserde aranır ki % 99 aranır . Tişörtlere ise konser alanında ulaşabilirsin , saha içinin sağ , sol ve biraz daha arka taraflarına standlar kurulur .

arasınlar canım sorun olmaz, içeri çantayı almamaları gibi bi sorun yaşamıyim o yeter bana

arkadaşların da bahsettiği gibi en rahat üsküdar-beşiktaş yaparak gelirsin hocam. sen yine de otobüste söylersin görevliye.
    2011deki konserde erken gelenleri detaylı aramışlardı, vakit ilerledikçe dogru düzgün arama olmadı, ama ne yapacakları belli olmuyor.
    tshirt için ise bence konser alanından almaktansa, beşiktaştaki sinanpaşa iş merkezinin içinde metal tshirtleri satan 1-2 dükkan var. ben oradan almıştım ve kaliteliydi.
    maalesef işten izin alamayacağım için bu seferki konsere gidemeyeceğim, içim kan ağlıyor. öncekine gitmiştim ve büyük keyif almıştım. eminim inönüdeki konser daha keyifli olacaktır. orada olacak tüm arkadaşlara iyi seyirler diliyorum.
    UP THE IRONS!!!

yarın dream tvde 11:00 ve 18:00 da ıron maidenın 90ladediğim gibi tek sorunum çantayı içeri almamaları olur illegal bişey sokmaya çalışmam zatende genede aklıma takılmıştı birde konser alanındaki tshirtler konsere özel bi tasarıma sahip değil dimi

kesin hatırlamamakla beraber konsere özel tshirtler oluyor, konser alanının içinde vardı sanırım. diğer konserleri düşünüyorum, çoğunda vardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gitti gidiyor'da var ama pek iyi görünmüyor gibi , alıp kullanan var mı gitti gidiyor'dan

Sırt çantası çoğu konserde aranır ki % 99 aranır . Tişörtlere ise konser alanında ulaşabilirsin , saha içinin sağ , sol ve biraz daha arka taraflarına standlar kurulur .

arasınlar canım sorun olmaz, içeri çantayı almamaları gibi bi sorun yaşamıyim o yeter bana

arkadaşların da bahsettiği gibi en rahat üsküdar-beşiktaş yaparak gelirsin hocam. sen yine de otobüste söylersin görevliye.
    2011deki konserde erken gelenleri detaylı aramışlardı, vakit ilerledikçe dogru düzgün arama olmadı, ama ne yapacakları belli olmuyor.
    tshirt için ise bence konser alanından almaktansa, beşiktaştaki sinanpaşa iş merkezinin içinde metal tshirtleri satan 1-2 dükkan var. ben oradan almıştım ve kaliteliydi.
    maalesef işten izin alamayacağım için bu seferki konsere gidemeyeceğim, içim kan ağlıyor. öncekine gitmiştim ve büyük keyif almıştım. eminim inönüdeki konser daha keyifli olacaktır. orada olacak tüm arkadaşlara iyi seyirler diliyorum.
    UP THE IRONS!!!

Taksim civarlarında satan bir mekan var mı acaba ?

Bu arada konser alanında satılanlar ne kadar oluyor ? Hatıra için alınır ama ben konsere iron maiden tişörtüyle gelmek istiyorum

• antalyada biletix biletimi çıkartabileceğim bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aces High

antalyada biletix biletimi çıkartabileceğim bir yer var mı?

http://www.biletix.com/saleschannel/TURKIYE/tr

buradan bakabilirsin dostum.

bu arada şehir dışından yalnız gelecek yok mu başka?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

UP THE IRONS!!!

Taksim civarlarında satan bir mekan var mı acaba ?

Bu arada konser alanında satılanlar ne kadar oluyor ? Hatıra için alınır ama ben konsere iron maiden tişörtüyle gelmek istiyorum

Taksim Beyoğlu civarında birçok yerde bulabilirsin. En basitinden Halep Pasajı var.

Konser alanında genelde fiyatlar 35-60 TL arası değişiyor.

• Bu arada bugün aldığım bilgiler arasında İnönü Stadı'nın malum hali sebebiyle konserin başka bir yere alınma ihtimali %50 - %50 diyelim. Alınması düşünülen yeri şimdilik söylemeyeyim ama İnönü Stadı'na olabilecek en mantıklı alternatiflerden biri diyebiliriz (ki bu sene orada zaten büyük konserler yapıldı).
  • Hadi ya , İnönü'de yapılmazsa nerede yapılır ? Arkadaşımla planları ona göre yapmıştık , ben Mersin'den geliyorum zaten İstanbulu bilmiyorum hiç.
  • Aah ah bir yanda Maiden diğer yanda Roger Waters, şu Waters konseri biraz daha geç olsa ne olurdu sanki, maddi durumlar yüzünden gidemiycem büyük ihtimalle Roger Waters'a ama Maiden kaçmaz tabii ki, gerçi konserin taşınma durumu varmış ki büyük ihtimal taşınacak bence göz var nizam var o inşaatın içinde konser falan olmaz, kim bilir nereye taşınacak, şeytan diyor git paşa paşa Waters'a

EDİT : Küçük Çiftlik Parka taşınır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 14 Temmuz 2013; 5:22:33 >
  • O konser Inönüde olacak Huleyn!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif yer İtü Stadyumu olabilir bence. Tabi başka bir konserle filan çakışmıyorsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü'ye yollayacaklar heralde. Ama tribünlerden bilet alanlar haksızlığa uğramazlar mı.
  • inönüde olsun abi itü ne ya
  • Tahminleriniz doğru. Muhtemelen bu hafta içi kesinleşecek.
  • inönüde olsun itü o kadar iyi olmaz
  • İtü çok ters bir yerde, konser geç biterse dönüşde metroda olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

İtü çok ters bir yerde, konser geç biterse dönüşde metroda olmaz

Minibüsler var, direkt Beşiktaş'a gidiyor. Cuma olduğu için de metro gece 1'e kadar çalışır.
  • Konsere gidemiyorum ama sahne önü bilet alan arkadaşlar Janick'in önünde duracaklarsa kafalarını iyi korusunlar.Çünkü bu adam çok fena akrobatlıklar yapıyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

Konsere gidemiyorum ama sahne önü bilet alan arkadaşlar Janick'in önünde duracaklarsa kafalarını iyi korusunlar.Çünkü bu adam çok fena akrobatlıklar yapıyor yani

o gitar atma numarasını yaparken gitar elinden çıksa iyimi olur kötümü bilemedim şimdi kafa yarılmış bi şekilde janickin gitarına sahip olunabilir en fazla amfilere tırmanır bu konserde

• Kaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Biz önceki geceden oradan olacağız büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

Kaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Biz önceki geceden oradan olacağız büyük ihtimal.

Uplamasana hacım şu konuyu. İçim burkuluyor

Benim yerime de eğlen
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.