Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek gidecek kız yok mu hiç ya da tanıdığı kız arkadaşı olan, satıldım ailemi ikna etmem lazım :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saha içi tayfa buluşma zamanını falan konuşsak mı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi bir Nick bulamadim -- 21 Temmuz 2013; 3:03:57 >
  • Bu arada gece yarısına 2 dk kala 2 Minutes to Midnight dinlediğimi hayal ettim de. Vuhuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimson.idol

Tek gidecek kız yok mu hiç ya da tanıdığı kız arkadaşı olan, satıldım ailemi ikna etmem lazım :(

forumda kız bulucaksın sonra konsere gidiyo olucak ve tek olucak kolay gelsin
  • Gecen sefer taksim meydanda arkadaslarla bulusmustuk. Kahvalti yapip gitmistik... gene bir yerde toplanir gideeiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek giden olmasa da olur, maksat tek kalmamak, Ankaradan gelcem.
  • quote:

Tek giden olmasa da olur, maksat tek kalmamak, Ankaradan gelcem.

ee ankaradan gidiyosan şu bar tayfasına katılsana ailene burdaki iron maiden fanları otobüs ayarlamış hep beraber gidiyorlar de
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

ee ankaradan gidiyosan şu bar tayfasına katılsana ailene burdaki iron maiden fanları otobüs ayarlamış hep beraber gidiyorlar de

Mesaj attım zaten onlara ama sorun orada takılacağım insan bulmak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

Mesaj attım zaten onlara ama sorun orada takılacağım insan bulmak.

o otobüs yolunda takılacağın adamı bulursun otobüste rahat ol
  • aynen erkenden toplanır bir şeyler yer kapıda bekleriz muhabbet vs zaman geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

aynen erkenden toplanır bir şeyler yer kapıda bekleriz muhabbet vs zaman geçer

evet , toplanıp beklemek güzel olur . Beraberde gidebileceğimiz kadar öne gideriz
  • quote:

TRojka ( Furkan ) a mesaj at yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

quote:

TRojka ( Furkan ) a mesaj at yardımcı olacaktır.

Tamamdır, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Crimson Idol -- 19 Temmuz 2013; 23:00:54 >
  • 2 tane sahne önü bilet isteyenler pm atabilir fazla pahalıdan satmıcam
  • arkadaşlar daha önceden işten dolayı gidemeyeceğimi yazmıştım da, konser vakti yaklaştıkça pişmanlıgım artmaya başladı. işten 6da falan çıkıyorum, 7 gibi orada olsam içeri girmede çok sıkıntı yaşar mıyım? ön gruplar kaçta çıkacak, maiden'a yetişebilir miyim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

arkadaşlar daha önceden işten dolayı gidemeyeceğimi yazmıştım da, konser vakti yaklaştıkça pişmanlıgım artmaya başladı. işten 6da falan çıkıyorum, 7 gibi orada olsam içeri girmede çok sıkıntı yaşar mıyım? ön gruplar kaçta çıkacak, maiden'a yetişebilir miyim ki?

Yetişirsin ya, çok geride kalmazsın ufak ufak aradan sıvışarak Saha içinde en dipte durmanın bir anlamı yok bence , saha içinde güzel bir yerde olmak en mantıklısı...
  • son 7 gün elimde 2 sahne önü var ilgilenenler pm atabilir yoksa yırtıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

arkadaşlar daha önceden işten dolayı gidemeyeceğimi yazmıştım da, konser vakti yaklaştıkça pişmanlıgım artmaya başladı. işten 6da falan çıkıyorum, 7 gibi orada olsam içeri girmede çok sıkıntı yaşar mıyım? ön gruplar kaçta çıkacak, maiden'a yetişebilir miyim ki?

Maiden saat 9 gibi çıkar diye tahmin ediyorum. Saat 7'de gelirsen Anthrax'a yetişmiş olursun. Öne geçmek için erken gelmeye gerek yok, seri vücut çalımlarıyla son yarım saatte en önün 5 metre gerisine kadar gelmek mümkün

• teşekkürler arkadaşlar, aldığım gaz ile büyük ihtimalle gidicem :)
    bir arkadaşım daha var, onu da ikna etmeye çalışayım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosforo

son 7 gün elimde 2 sahne önü var ilgilenenler pm atabilir yoksa yırtıcam

Sahibinden'e ilan falan aç dostum. Satarsın illa ki. İlanı da bana ulaştır istersen, senin için barda satmaya çalışayım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.