Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Setlist'i beğenmeyenleri görüyorum etrafta kafayı yiyorum.

Seventh Son of a Seventh Son
    Wasted Years
    Afraid to Shoot Stranger
    Phantom Of the Opera
    The Prisoner

Bunlar bayadır canlı çalınmıyordu. Bunların olduğu bir setlist'e kötü demek... Seventh Son ya daha ötesi mi var
  • Hazırmıyızzz
  • 2011deki konsere deli bir aşkla gitmiştim her gün her saniye maiden dinlerdim, sahne önünden bilet alıp her şarkıya eşlik etmiştim ben. Biraz değiştim bu sıralar. 140 tl bayılmak istemiyorum saha içine, zamanımı da pek boşa geçirmek istemiyorum. Değmez gibi geliyor. Benim gibi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

2011deki konsere deli bir aşkla gitmiştim her gün her saniye maiden dinlerdim, sahne önünden bilet alıp her şarkıya eşlik etmiştim ben. Biraz değiştim bu sıralar. 140 tl bayılmak istemiyorum saha içine, zamanımı da pek boşa geçirmek istemiyorum. Değmez gibi geliyor. Benim gibi olan var mı?

Yıllar içinde farklı tarzlara veya gruplara ağırlık verdiysen gayet normal. Bende gitmiyorum açıkcası anthrax için gidecektim ancak gündüz vakti izlemek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

Setlist'i beğenmeyenleri görüyorum etrafta kafayı yiyorum.

Wasted Years
    Afraid to Shoot Stranger
    Phantom Of the Opera
    The Prisoner

Bunlar bayadır canlı çalınmıyordu. Bunların olduğu bir setlist'e kötü demek... Seventh Son ya daha ötesi mi var

Hacı buna birde pashandale eklenseydi varya... Oy oy diyorum.... Babaların tonlarca güzel parçası var, hangisini listeye alsa bile genede elbet biri çıkıp bu setlist olmamış diyecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Wasted Years
    Afraid to Shoot Stranger
    Phantom Of the Opera
    The Prisoner

Hacı buna birde pashandale eklenseydi varya... Oy oy diyorum.... Babaların tonlarca güzel parçası var, hangisini listeye alsa bile genede elbet biri çıkıp bu setlist olmamış diyecektir...

bi festival daha olsa şöyle yurt dışında yaptıkları gibi 3 üstüste gece çıksalar doyarız aslında biz

• Sahne Önü kaç kişi gidecek peki ? Sahne önüde düşünüyorum aslında, ama tek kalmayayım.
  • Sahne onu bileti 250 liraya birakiyorum. İzmir ici elden satabilirim. Satamazsam kendim gidecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voronej

Beyler : (

http://www.milligazete.com.tr/haber/Ramazan_ayinda_Iron_Maidenin_acilista_ne_isi_var/286802#.Ue2RLNLKH7B

Ya bunlar var ya.. Ulan size ne ? Gelen memnun Giden memnun. Adamlar bira satıyormuş. Satar lan sana ne. Sanki burada içki satışı var. ( keşke olsa lan )
    Zaten bekliyordum bu heriflerin laf etmesini. Tek korkum iptal ettirmeleriydi bir şekilde. Ülke babalarının sanki. Ramazan geldi diye her şey bitecek. İnsanlar sadece oruç tutacak. Gece Gece sinirim bozuldu. Ramazan Ayında ne işi varmış. Lan Sana Neeeee !!!!!

• quote:

http://www.milligazete.com.tr/haber/Ramazan_ayinda_Iron_Maidenin_acilista_ne_isi_var/286802#.Ue2RLNLKH7B

Ramazan ayını yaşadığımız bu kutsal günlerde, Iron Maiden gibi metal grubunun ülkemizde konser vermesi manevi değerler açısından ise tam tezat. Nedeni ise, konserlerinde yaşananlar…

Özellikle metal gruplarının konserlerinde içki tüketiminin artığını biliyor. Iron Maiden Grubunun posterlerinde şeytan figürleri yer alırken, daha önceki konser görüntülerinde insanların kendilerinden geçtiği, her türlü rezilliğin yaşandığı ortada..

ramazan ayı tamam insanlar oruç tutuyor eyvallah bir şey diyor muyum? hayır.
    ama anlamıyorum ya kendi doğrularını, inançlarını neden herkesin doğrusu olarak görüyorlar. ramazan ayı diye ben alkolümü tüketemeyecek miyim? hayır öbür tarafta hesabını ben vereceğim neden bunlar bu kadar dert ediyorlar anlayamıyorum.
    bir de şeytan figürleri falan demiş. herhalde iron maiden in kelime anlamına bakmamışlar. baksalar herhalde kalp krizi geçirirlerdi.

• quote:

quote:

Ya bunlar var ya.. Ulan size ne ? Gelen memnun Giden memnun. Adamlar bira satıyormuş. Satar lan sana ne. Sanki burada içki satışı var. ( keşke olsa lan )
    Zaten bekliyordum bu heriflerin laf etmesini. Tek korkum iptal ettirmeleriydi bir şekilde. Ülke babalarının sanki. Ramazan geldi diye her şey bitecek. İnsanlar sadece oruç tutacak. Gece Gece sinirim bozuldu. Ramazan Ayında ne işi varmış. Lan Sana Neeeee !!!!!

Sıkıntı büyük.

• Bu saatten sonra iptal felan olmasında kim ne derse desin. İptal olma olasılığı yok gibi ama ben bu gezi parkı eylemcilerinden çekiniyorum umarım oralara sıçrayıpta güzelim konseri baltalamazlar. biber gazi solumadan atlatiriz.

• quote:

Ayranlar selale olacak haci ne diyon sen....

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Ayranlar selale olacak haci ne diyon sen....

İron Maiden yerine Ayran Maden olsaydı bayıla bayıla konsere gelirlerdi

• Radyo Eksen'de (96.2) Iron Maiden programı var. Çok keyifli arkadaşlar tavsiye ederim.
  • Şehir dışından gelenler konser sonrası nerede kalacaksınız? Ben yanlız gidicem yol yordam gösterin tecrübeliler.

• quote:

Wasted Years
    Afraid to Shoot Stranger
    Phantom Of the Opera
    The Prisoner

aynen öyle setlist kesin böyle olacak değil mi ? değişme olasılığı var mı ?

bu arada ben konser alanına arkadaşımla beraber 2-3 gibi geliriz heralde tam kesin değil daha.

Dediğiniz gibi eylemciler inşallah oralarda bulunmaz öyle bir şey olursa polisler falan ortalık karışır gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Şehir dışından gelenler konser sonrası nerede kalacaksınız? Ben yanlız gidicem yol yordam gösterin tecrübeliler.

gece 3e bilet aldim ben. bi yerde kalmakla ugrasmayacagim.
    bu arada benim de bir sorum var sehirdisindan gelecegiz malun. canta falan sikinti olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Wasted Years
    Afraid to Shoot Stranger
    Phantom Of the Opera
    The Prisoner

aynen öyle setlist kesin böyle olacak değil mi ? değişme olasılığı var mı ?

bu arada ben konser alanına arkadaşımla beraber 2-3 gibi geliriz heralde tam kesin değil daha.

Dediğiniz gibi eylemciler inşallah oralarda bulunmaz öyle bir şey olursa polisler falan ortalık karışır gibime geliyor

Setlist değişmeyecek. Her yerde aynı.
    Eylem konusuna dönecek olursak. Oradaki insanların %75'i gezi olaylarını desteklediğinden eminim. Hatta bu oran daha da yüksek çıkabilir.
    "Fear of the Park" pankartlı bir sürü insan görebiliriz. İnternette çok gözüme takıldı bunu planlayanlar.
    Polis müdahalesi olmayacağından neredeyse eminim.Kaç konsere gittim daha polis görmedim ben. belki bir iki tane olur.Ama ne olay çıkar ne de polis müdahale eder. Rahat olun. İnsanlar stadyum içinde slogan atabilir başlarda. Sonra Maiden gazından herkes unutur zaten. Rahat olun bence.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.