Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alper

Muhafazakarlar rahat olun hiçbir şey yapamazlar. Sadece kendi aralarında konuşurlar o kadar. Bu ülke 3 sene önce Ramazanda U2'yu gördü. Ve insanlar deli gibi de biralarını içiyorlardı. Çok güzel konser olacak.

Aynen biz istediğimiz konsere gideriz konsere laf atanlarda arap tıngırtılarını dinlesin.
  • Saha içi 2 adet biletim var tanesi 120 tl anadolu yakasındayım kadıkoy civarıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: İyi bir Nick bulamadim

saha içi gelecekler bir plan yapmayacak mıyız yahu? bari herkes kaç gibi taksimde/stadyum da olur yazsın ona göre bir şey yapalım.

ben büyük ihtimal 2 gibi falan taksim yada inönünün oralarda olurum

Saat 1 de bulusalim iste. Ortak bir noktayi konusalim. bence saha icinde en dipte takilmanin anlami yok.. hem arkadaki atraksiyonlardan uzak kaliriz.. sonisphere de en ondeydim saha icinde ama en sonunda bayilip ciktim.. arkada daha cok eglenmistik... hani sahne onu alsak en dipten ayrilmam dicem ama

Kucukciftlik komple rezaletti gerci.. sahne onundekiler bile eziyet cekti. Bizde mahvolmustuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 23 Temmuz 2013; 11:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarin alıyorum biletimi ama nerden aliyim karar veremedim dh nerde toplanıyor ona göre aliyim yine yalnız gidiorum

• Erasmus'u bana mı dedin? Galiba karıştırdın Erasmus'a daha gitmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

quote:

saha içi gelecekler bir plan yapmayacak mıyız yahu? bari herkes kaç gibi taksimde/stadyum da olur yazsın ona göre bir şey yapalım.

Saat 1 de bulusalim iste. Ortak bir noktayi konusalim. bence saha icinde en dipte takilmanin anlami yok.. hem arkadaki atraksiyonlardan uzak kaliriz.. sonisphere de en ondeydim saha icinde ama en sonunda bayilip ciktim.. arkada daha cok eglenmistik... hani sahne onu alsak en dipten ayrilmam dicem ama

Kucukciftlik komple rezaletti gerci.. sahne onundekiler bile eziyet cekti. Bizde mahvolmustuk

Sahne önündeydim. Ölüyordum Akşam 5'ten sonra ne su kaldı ne yemek. O sıcakta işkenceydi.

• son 3 gün sahne önünde iyi bir indirim yaptım isteyenler pm atabilir bilet adedi 2 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

quote:

1 gibi uygundur , toplanalım o zaman bir yer belirleyip . İstanbulu bilmediğim için bir şey diyemicem ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

aynen erkenden toplanır bir şeyler yer kapıda bekleriz muhabbet vs zaman geçer

evet , toplanıp beklemek güzel olur . Beraberde gidebileceğimiz kadar öne gideriz

hocam son durum nedir
    nerde buluşuyoruz vs

üstteki mesajı görmedim edit:

beşiktaş iskelesinde buluşabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 23 Temmuz 2013; 14:57:51 >

• sahne önü bilet 2 tane tanesi 150 ilgilenenler pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosforo

sahne önü bilet 2 tane tanesi 150 ilgilenenler pm atsın

Seni gördükçe yanıyorum 320tl ye hocam geçen hafta farketmedim burda seni 320tl bayıldım. inşallah elinden çıkarabilirsin. sahibinden sanalpazar vb sitelere yogunlaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

2011deki konsere deli bir aşkla gitmiştim her gün her saniye maiden dinlerdim, sahne önünden bilet alıp her şarkıya eşlik etmiştim ben. Biraz değiştim bu sıralar. 140 tl bayılmak istemiyorum saha içine, zamanımı da pek boşa geçirmek istemiyorum. Değmez gibi geliyor. Benim gibi olan var mı?

1994'ten beri Heavy Metal dinliyorum. Iron Maiden en sevdiğim gruptur. 1999'da gidemedim. Bir daha 2011'de geldiler. İzlerken duygulanıp ağlanıp. Yine gitmek nasip oldu. İnadına Heavy Metal. Çok şey değişti hayatta,tipimiz de kaydı biraz ama zevklerim asla değişmedi. Hayatımın fon müziği benimle birlikte mezara kadar eşlik edecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Şehir dışından gelenler konser sonrası nerede kalacaksınız? Ben yanlız gidicem yol yordam gösterin tecrübeliler.

Dostum öğretmenevlerini araştır. 1 gün kalırsın en kötü. 2011'deki sonisphere ve judas priest konserinden sonra kalmadan yola çıkmıstım, sefilleri oynadık. Tabi iş vardı mecburen bindik otobuse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

quote:

Şehir dışından gelenler konser sonrası nerede kalacaksınız? Ben yanlız gidicem yol yordam gösterin tecrübeliler.

gece 3e bilet aldim ben. bi yerde kalmakla ugrasmayacagim.
    bu arada benim de bir sorum var sehirdisindan gelecegiz malun. canta falan sikinti olur mu?

Dostum çok eşya almasan iyi edersin. Sıcakta eziyet oluyor.
  • quote:

quote:

Seni gördükçe yanıyorum 320tl ye hocam geçen hafta farketmedim burda seni 320tl bayıldım. inşallah elinden çıkarabilirsin. sahibinden sanalpazar vb sitelere yogunlaş.

Sahne önüyle Sahne içinden dinlemek arasında dağlar kadar fark olurmu ? Scorpionsda Sahne Önü değildim ama gayet yakından izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voronej

quote:

quote:

Sahne önüyle Sahne içinden dinlemek arasında dağlar kadar fark olurmu ? Scorpionsda Sahne Önü değildim ama gayet yakından izledim.

stadyum konserinde dağlar kadar fark olur bence küçükçiftlik parkta bile vardı fark. stadyumda bence çok olur ve 150tl sahne önü var düşünülmeden alınmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Voronej

quote:

quote:

stadyum konserinde dağlar kadar fark olur bence küçükçiftlik parkta bile vardı fark. stadyumda bence çok olur ve 150tl sahne önü var düşünülmeden alınmalı.

Evet olabilir.

• 2 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 23 Temmuz 2013; 20:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Erasmus'u bana mı dedin? Galiba karıştırdın Erasmus'a daha gitmiyorum.

Dogru hocam smdi farkettm :) ac dc nickli arkadasimiz erasmusdaydi :) sen istiyormsn gitmeyi ? Ben ortalamayi yukseltirsem finlandiya istiyorm :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.