Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

tamam beyler öyle yapalım , saat 1 de buluşuyoruz . Telefonları yazarsınız bırbırlerınıze

edit : bizimle olacaklar bu mesajı alıntılayında telefon numaralarımızı verelim birbirlerimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Setlistte hangi sarkilar var bilenler siralayabilir mi?

• İşte 26 Temmuz IRON MAIDEN İstanbul konseri programı...
    Kapı Açılış: 16.00
    Voodoo Six: 17:45
    Anthrax: 19:00
    Iron Maiden: 20:45
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

İşte 26 Temmuz IRON MAIDEN İstanbul konseri programı...

He cok ii oldu

• quote:

İşten çıkıp Anthrax'a rahat rahat yetişebiliyorum. Gerçi mutlaka sarkma olur bu programda.
  • Doya doya izleyin-dinleyin beyler UP THE IRONS !
  • Kroki yayınlandı, buyrun:

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!

Benim yer: Kapalı Alt E , fena gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Temmuz 2013; 16:53:48 >
  • sekili orantılı yaptıysalar sahne önünün saha içinden cok avantajı yok gibi sanki ki bu iyi bisi :D
  • Saha içinin önlerinde yaşanan izdihamı ve sahne önünün rahatlığını bol bol yaşamış biri olarak sahne önünün her daim ciddi bir avantajının var olduğunu söyleyebilirim. En azından gün içerisinde istediğin gibi dolanıp edip konser başlamadan kısa süre önce en kötü 5 metre geriden izlemek mümkün.

Ama saha içinin ayrı bir havası vardır, daha bir gazdır. Bana göre:

Slayer: Saha içidir
    Iron Maiden: Sahne önüdür
    Guns n' Roses: Tribündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Temmuz 2013; 17:21:07 >
  • quote:

bence mantıksız bir program olmuş.
    İftar maidenle açılacak -)
    Bence 22ye sarkar çıkmaları. Bu kadar erkken sahne alan bir assolist :-) görmedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Saha içinin önlerinde yaşanan izdihamı ve sahne önünün rahatlığını bol bol yaşamış biri olarak sahne önünün her daim ciddi bir avantajının var olduğunu söyleyebilirim. En azından gün içerisinde istediğin gibi dolanıp edip konser başlamadan kısa süre önce en kötü 5 metre geriden izlemek mümkün.

tuvalet konusu nolucak o aklıma takılıyo benim ona göre o gün su içmiycem birde hocam siz bileti kazandınız galiba yarışmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

Saha içinin önlerinde yaşanan izdihamı ve sahne önünün rahatlığını bol bol yaşamış biri olarak sahne önünün her daim ciddi bir avantajının var olduğunu söyleyebilirim. En azından gün içerisinde istediğin gibi dolanıp edip konser başlamadan kısa süre önce en kötü 5 metre geriden izlemek mümkün.

tuvalet konusu nolucak o aklıma takılıyo benim ona göre o gün su içmiycem birde hocam siz bileti kazandınız galiba yarışmadan

Saha içi giriş kazandım ancak kapıda adıma rezervasyon ile girilecekmiş. Benim de zaten kapalı E'den biletim olduğu için kazandığım yalan oldu.

• Tek başıma gitmemek için bileti sattım aldığım fiyata buradan gidenler varmış birlikte keşke satmasaydım.
  • saat 15.30 16.00 gibi orda olsam saha içinde nerelerde olurum tahminen ? üstteki resim üzerinde gösterebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

benim gibi 18:00 da gitcek olan var mı ? :D

Ben 5 te isten cikicam anadolu yakasi gelmem 6-6:30 u bulur sanirim

• Arkadaşlar Iron Maiden Sahne Önü biletimi satıyorum. Tek bilet vardır 300 lira fiyat düşünüyorum.. ilgilenenler 0506 876 67 59 numaralı telefondan ulaşabilir
  • quote:

Kesinlikle haklısın. Geçen yaz Megadeth konserinde saha içindeydim. Sahne önünü görünce çok sevindim. Yakınız diye. Ama Saatler ilerledikçe Sahne önünün kıymetini anladım.

• son alışverişlerimide yaptım tişört, şort falan ama konserde giymek için Iron Maiden tişörtüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 24 Temmuz 2013; 18:39:08 >
  • beyler tuvalet konusunda bilgisi olan yokmu
  • son 2 gün sahne önü 2 tane satılık bilet tanesi 150
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.