Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

son alışverişlerimide yaptım tişört, şort falan ama konserde giymek için Iron Maiden tişörtüm yok

Siyah kotla siyah şort arasında kaldım :( Kot giyeceğim sanırım arkadaş etkisiyle ama çok pişer miyim acaba ya. Tüm gün gez et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

son alışverişlerimide yaptım tişört, şort falan ama konserde giymek için Iron Maiden tişörtüm yok

Siyah kotla siyah şort arasında kaldım :( Kot giyeceğim sanırım arkadaş etkisiyle ama çok pişer miyim acaba ya. Tüm gün gez et.

Şort giyin derim. Hem pişmemek hemde olduğun yere çökmek açısından şort iyidir.

• Niğdede 1 adet bilet var arkadaşta, bileti alsam iste gidip konseri dinlesem istte gideceğim hiçbir yer yok yattı benim iş

powerslave çalınacak mı ?
  • quote:

quote:

pişersin şort giy gel rahat rahat , özellikle şort aldım bende işte

• ARKADAŞLAR KIRMIZI KASA İRON MAİDEN KONSER BİLETİ SATIYORUM ÇİFT KİŞİLİKTİR KATEGORİ TRİBÜN 2'DİR BİLETİX FİYATI 540 TL'DİR BEN 2 BİLETİ 150 YE BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR....
  • Abi yapmayın bu fiyatlar nedir. Saha içi aldıktan sonra oldu bunlar hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Niğdede 1 adet bilet var arkadaşta, bileti alsam iste gidip konseri dinlesem istte gideceğim hiçbir yer yok yattı benim iş

powerslave çalınacak mı ?

al bileti otogara gidersin konser çıkışı uykusuz kalırsın biraz ama maidenıda dinlemiş olursun
  • Arkadaşlar sizce bu bilet geçerli midir?
     26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!

Biletin siyah kısmında Saha içi ayakta yazıyor neden acaba? Sahne önü bileti alanlar resmini koyabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 24 Temmuz 2013; 20:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Arkadaşlar sizce bu bilet geçerli midir?

Biletin siyah kısmında Saha içi ayakta yazıyor neden acaba? Sahne önü bileti alanlar resmini koyabilir mi?

Bu bilet biletixden alınca 2 tane çıkıyor biri adamda kalıyor diğerini sana veriyor. O adamda kalana benzettim ben emin olmasam da. Sağda fiyat ve üstte maliye bakanlığı damgası falan yok. Yine de tam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devillah

quote:

Bu bilet biletixden alınca 2 tane çıkıyor biri adamda kalıyor diğerini sana veriyor. O adamda kalana benzettim ben emin olmasam da. Sağda fiyat ve üstte maliye bakanlığı damgası falan yok. Yine de tam bilmiyorum.

Genelde hediye ya da rezervasyon biletleri bu şekilde olur, üzerinde fiyat olarak sıfır yazar. Biletix'in verdiği fiş niteliğindeki kart daha farklı.

Siyah kısımda saha içi yazması tabi garip ancak sorun olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Devillah

quote:

Genelde hediye ya da rezervasyon biletleri bu şekilde olur, üzerinde fiyat olarak sıfır yazar. Biletix'in verdiği fiş niteliğindeki kart daha farklı.

Siyah kısımda saha içi yazması tabi garip ancak sorun olacağını sanmıyorum.

Hediye biletler hakkında bilgim yok doğrudur.

• Hehe Giysi muhabbeti de başlamış. Herhalde bi tek ben beyazlar içersinde olacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR KIRMIZI KASA İRON MAİDEN KONSER BİLETİ SATIYORUM ÇİFT KİŞİLİKTİR KATEGORİ TRİBÜN 2'DİR BİLETİX FİYATI 540 TL'DİR BEN 2 BİLETİ 150 YE BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR....

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! 26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! 26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!

• Almayacağım galiba ya bu devirde kimseye güven olmaz.
    Üstteki arkadaşın biletlerinde de damga yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 24 Temmuz 2013; 20:20:53 >
  • quote:

Almayacağım galiba ya bu devirde kimseye güven olmaz.

:) arkadaşım kırmızı kasadan kazandım diyorum damga yok diyorsun hepsine bahane var galiba ... daha nasl inandırıcı olabilrki sana :D
  • quote:

quote:

Yazın ortasında siyah kot ile gün geçirmek ciddi problem olur. Şort gibi bir alternatifin varken pantolon falan, aman diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man of Steel

quote:

:) arkadaşım kırmızı kasadan kazandım diyorum damga yok diyorsun hepsine bahane var galiba ... daha nasl inandırıcı olabilrki sana :D

Kırmızı kasa ne sanki biliyorum.
  • Arkadaşlar saha içi bilet var elimde fiyat 100 tl.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Man of Steel

quote:

Kırmızı kasa ne sanki biliyorum.

cocacola kırmızı kasa .com da 7 tane bilet koydular oradan alma şansım oldu 7 kişiden biride bvendim çift kişilik bileti kazananlardan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

saat 15.30 16.00 gibi orda olsam saha içinde nerelerde olurum tahminen ? üstteki resim üzerinde gösterebilirseniz sevinirim

Kapılar zaten 16:00'da açılacak. Senin bu durumda üç ayrı tercihin olacaktır;

Eğer saha içi bölümünü 1'den 10'a kadar sahneye yakınlığa göre derecelendirirsek.

1- Girer girmez en öne yardırıp gidebildiğin kadar öne ulaştıktan sonra bir daha hareket etmemek, hatta ön taraftan arkaya geçenler oldukça yavaş yavaş daha da ileri kaymak (ki bunu tavsiye etmiyorum, çok yorulursun). Bu durumda 1. ya da 2. seviye yakınlıkta izleyebilirsin. Yani saha içi bölümü toplam 80 metre ise sen en önden en fazla 15 metre geride olursun.

2- Arkada rahat rahat takılıp konser başlamadan yarım saat önce öne hareketlenmek. Bunda da senin çevikliğin, kuvvetin ve biraz da yüzsüzlüğün etkisiyle 2. seviye ile 4. seviye arasında izleyebilirsin.

3- Hiç kasmayayım, insanların terli bedenlerine temas etmeyeyim dersen 5. seviye ile 10. seviye arası, yani uzaktan izleyebilirsin.

Ben mümkün olduğunca 2. tercihi uygularım, iş görür.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.