Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Orijinalden alıntı: Voronej

quote:

Orijinalden alıntı: Devillah

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

hala kimin buluşmaya geleceği belli değil , bir kaç kişi dışında . Konser günü Taksim'de saat 13-14 civarı buluşalım diyoruz arkadaşlar sahne içi izleyicileri. Konsere kadar takılırız konser zamanında da hep beraber önlere yardırırız diyorum , kötü mü düşünüyorum

Ben geliyorum onu belirteyim. Az önce beylikdüzünden gidecek var mı yazıyordu sanki bir mesajda. Ben avcılardan gideceğim metrobüsle buluşabiliriz ama o mesajı bulamadım şu an.

Metrobüse gelebilirim bende.

Ama bileti alacağım eleman 2 kişiye satmak istiyor Sahne Önü tanesi 150 tl diyor : ( Ortak bulmam lazım.

Hacılar öğlen 1'de taksim meydanda Garanti Bankası önü nasıl ? En fazla 13:30'a kadar bekler kaçarız...

Tamam taksim meydan garanti bankasında buluşalım . Yemek falan yer miyiz ? ve stada kaçta gireriz ?

• Sahne Önünde yerini alan DH üyeleri buluşma planlıyormu ? Yoksa yukardaki muhabbetler saha içi mi ?
  • quote:

Sahne Önünde yerini alan DH üyeleri buluşma planlıyormu ? Yoksa yukardaki muhabbetler saha içi mi ?

evet saha için konusuyoruz
  • DH'den Sahne Önüne gitmeyi düşünen kimse yokmu ?
  • İçeri sokulması yasak olan maddeler neler acaba? Su sıkıntısı çekmemek için eriklinin 1 Litrelik Tombik Şişelerinden götürmeyi planlıyorum da, içeri sokmazlarsa sıkıntı olabilir. Bazı konserde içeride şişe su alınca kapaklarını falan topluyorlar öyle bir durum olursa susuzluktan bilemiyorum.
  • quote:

DH'den Sahne Önüne gitmeyi düşünen kimse yokmu ?

ben varım hocam 11-12 gibi kapının oraya gidicem buluşmayı orda yaparız çünki ben o demirllerin önündeki manyak olmak istiyorum
  • Beyler forumdan bi arkadaş sahne önü iki adet bileti toplam 300 TL'ye satıyor.Konsere 2 gün kaldığı için elemanın iki biletine birden elinden çıkarması mantıklı.Ben bi tanesini alacağım 2.bilet için ortak lazım.
  • Beyler forumdan bi arkadaş sahne önü iki adet bileti toplam 300 TL'ye satıyor.Konsere 2 gün kaldığı için elemanın iki biletine birden elinden çıkarması mantıklı.Ben bi tanesini alacağım 2.bilet için ortak lazım.
  • ARKADAŞLAR KIRMIZI KASA İRON MAİDEN KONSER BİLETİ SATIYORUM ÇİFT KİŞİLİKTİR KATEGORİ TRİBÜN 2'DİR BİLETİX FİYATI 540 TL'DİR BEN 2 BİLETİ 150 YE BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR....

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! 26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! 26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!

• tamamdır
    Buluşma Mekanı: Taksim Garanti Bankası Önü
    Saat: 1 de

Benim üstümde live after death t-shirti olur ordan tanırsınız umarım olmazsa telefondan ararım nymphetaineyi
  • Arkadaşlar vodafone saha içi biletim var 1 kişilik 80e satıyorum gidemeyeceğimden dolayı
    05419159576dan ulaşabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

tamamdır
    Buluşma Mekanı: Taksim Garanti Bankası Önü
    Saat: 1 de

Benim üstümde live after death t-shirti olur ordan tanırsınız umarım olmazsa telefondan ararım nymphetaineyi

allahını seven üzerime iron maiden tişörtü atsın . Dur bakalım yarın ıstanbulda olacam , arıyacağım biraz musakka sağ olsun bir kaç biyer söyledi oralara bi bakayım inşallah bulurum
  • beyler benim için de iyi eğlenin. bu yaz az param olduğu için roger waters'tan yana kullandım tercihimi, 2011'de bayılıp ambulansa götürülen, sonra taa geriden size su getiren elemandım ben.
  • Sahne Önü alacaktım ancak 2 bilet için ortak bulamadım.Saha İçi için gidecek arkadaş buldum demin konuştum Saha İçi bilet arıyorum ! Uygun fiyata PM'den ulaşabilirsiniz.
  • sahyne önü tayfası hadi beyler kimler gelicek üstümde hallowed be thy name tişörtü olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

beyler benim için de iyi eğlenin. bu yaz az param olduğu için roger waters'tan yana kullandım tercihimi, 2011'de bayılıp ambulansa götürülen, sonra taa geriden size su getiren elemandım ben.

Sahne önü ile sahne arasındaki koridora demirler üzerinden atlattığımız arkadaş sen misin yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

beyler benim için de iyi eğlenin. bu yaz az param olduğu için roger waters'tan yana kullandım tercihimi, 2011'de bayılıp ambulansa götürülen, sonra taa geriden size su getiren elemandım ben.

Sahne önü ile sahne arasındaki koridora demirler üzerinden atlattığımız arkadaş sen misin yoksa?

evet.

• quote:

quote:

quote:

evet.

Abooooooo, bildiğin kendinden geçmiştin. Barışla beraber sana iyi koridor açmıştık ama.

Geçmiş olsun diyeceğim ama baya geçmiş işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet.

Abooooooo, bildiğin kendinden geçmiştin. Barışla beraber sana iyi koridor açmıştık ama.

Geçmiş olsun diyeceğim ama baya geçmiş işte.

aynen ya çok kötüydüm, insan 16 yaşında konser bekaretini öyle bir grupla bozunca hengamede tecrübesizlikten bayılıyor tabi ki.

teşekkürler. siz olmasaydınız herhalde sağ çıkamazdım, o zaman da teşekkür etmiştim forumdaki konudan ama buradan da yazmam lazım bir kere daha, cidden teşekkürler. gerçek bir blood brother'sınız.

• Sahne onunde en one gecmek icin saat kacta orda olmaliyiz?

En one gecmek mi daha iyi yoksa biraz daha gerisi mi? Sahne cok yuksek goremezsiniz diyorlardi.

Pena, baget vs kapmak icin en iyi yer neresidir? Taktik var mi

Tecrubeli abiler yardim pls En büyük tecrubem Duman konseri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.