Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Can I Play with Madness
    The Prisoner
    2 Minutes to Midnight
    Afraid to Shoot Strangers
    The Trooper
    The Number of the Beast
    Phantom of the Opera
    Run to the Hills
    Wasted Years
    Seventh Son of a Seventh Son
    The Clairvoyant
    Fear of the Dark
    Iron Maiden
    Aces High
    The Evil That Men Do
    Running Free
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

quote:

quote:

beyler benim için de iyi eğlenin. bu yaz az param olduğu için roger waters'tan yana kullandım tercihimi, 2011'de bayılıp ambulansa götürülen, sonra taa geriden size su getiren elemandım ben.

Sahne önü ile sahne arasındaki koridora demirler üzerinden atlattığımız arkadaş sen misin yoksa?

evet.

Abooooooo, bildiğin kendinden geçmiştin. Barışla beraber sana iyi koridor açmıştık ama.

Geçmiş olsun diyeceğim ama baya geçmiş işte.

aynen ya çok kötüydüm, insan 16 yaşında konser bekaretini öyle bir grupla bozunca hengamede tecrübesizlikten bayılıyor tabi ki.

teşekkürler. siz olmasaydınız herhalde sağ çıkamazdım, o zaman da teşekkür etmiştim forumdaki konudan ama buradan da yazmam lazım bir kere daha, cidden teşekkürler. gerçek bir blood brother'sınız.

sıcakta , terden sıkışıklıktan falan mı bayıldın ? yoksa Iron maidenin şarkılarından cok etkilenip , kendinden geçip falan mı bayıldın nasıl oldu

• Bonus genç kredi kartına %25 indirim varmış arkadaşlar eğer kredi kartı sahibi yerine başkası gidebiliyorsa istanbul maltepe civarında oturan birine yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Sahne onunde en one gecmek icin saat kacta orda olmaliyiz?

En one gecmek mi daha iyi yoksa biraz daha gerisi mi? Sahne cok yuksek goremezsiniz diyorlardi.

Pena, baget vs kapmak icin en iyi yer neresidir? Taktik var mi

Tecrubeli abiler yardim pls En büyük tecrubem Duman konseri

Yukarıda bu konuda birkaç bilgi verdim. Hatta en önün 3-4 kişi gerisinden görüş açımın fotoğrafını yolladım.

• Saha İçi bilet arıyorum ACİL ! ( İstanbul )
  • çift kişilik bilet sahaiçi 200 tl isteyen mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler benim için de iyi eğlenin. bu yaz az param olduğu için roger waters'tan yana kullandım tercihimi, 2011'de bayılıp ambulansa götürülen, sonra taa geriden size su getiren elemandım ben.

Sahne önü ile sahne arasındaki koridora demirler üzerinden atlattığımız arkadaş sen misin yoksa?

evet.

Abooooooo, bildiğin kendinden geçmiştin. Barışla beraber sana iyi koridor açmıştık ama.

aynen ya çok kötüydüm, insan 16 yaşında konser bekaretini öyle bir grupla bozunca hengamede tecrübesizlikten bayılıyor tabi ki.

teşekkürler. siz olmasaydınız herhalde sağ çıkamazdım, o zaman da teşekkür etmiştim forumdaki konudan ama buradan da yazmam lazım bir kere daha, cidden teşekkürler. gerçek bir blood brother'sınız.

sıcakta , terden sıkışıklıktan falan mı bayıldın ? yoksa Iron maidenin şarkılarından cok etkilenip , kendinden geçip falan mı bayıldın nasıl oldu

slipknot-iron maiden arası sıcaktan ve terden bayıldım.

hiç unutmam slipknot'un sonlarına doğru tam en öne geçebilmek için pogo başlatıp araya kaynamıştık, o inanılmaz yormuştu. bir de onun üstüne orada çok terlediğim için acayip su kaybettim ve susuzluktan bayıldım. yaş da ufak tabi, 16'yız. sağ olsun bizimkiler hemen beni havaya kaldırıp demirlerin üstünden görevlilere teslim ettiler.

biz beklerken birisi geriye gidip su getirse ne güzel olur muhabbeti yapıyorduk, ayılınca ben bunu hatırladım hazır madem en arkadayım gidip su alayım dedim. 5 mi 6 bardak mı ne alabildim elime o kadarı sığdı. sonra insanlardan yol isteye isteye en öne geçtim ama orası da çok zahmetliydi doğal olarak bir sürü yer vermem diyen kişi oldu. bardakları bizimkilere ulaştırırken de ayrı bir zorluk çıktı, birisi sanırım bardağı vermek yerine tamamını içmeye çalışınca linç edilecekti falan da filan cidden çok sinir bozucu anlardı ama sonrasına kesinlikle değdi tabi ki. ilk defa tanışmış olsan da forum üyeleriyle omuz omuza verip şarkıları bağıra çağıra söylemek paha biçilemez. forumla beraber ilk konserinse beklentini yüksek tut, çok eğleneceksin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet.

aboo hocam 17 yaşında konser bekaretini bende kaybedicem bu konserle şimdi bi garip oldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

tamamdır
    Buluşma Mekanı: Taksim Garanti Bankası Önü
    Saat: 1 de

Benim üstümde live after death t-shirti olur ordan tanırsınız umarım olmazsa telefondan ararım nymphetaineyi

allahını seven üzerime iron maiden tişörtü atsın . Dur bakalım yarın ıstanbulda olacam , arıyacağım biraz musakka sağ olsun bir kaç biyer söyledi oralara bi bakayım inşallah bulurum

Benimde geçen sefer giydiğim t shirt küçük kaldı yahu. Bugün biraz bakındım XL kalmamış beğendiklerimin. Yarın taksimde dolanacağım.

Taksime gidersen halep,atlas ve aznavur pasajlarında vardı son baktığımda. Yol üzerinde giderken solda kalan tshirtium diye bir yerde var görürsün kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devillah

quote:

quote:

tamamdır

Benim üstümde live after death t-shirti olur ordan tanırsınız umarım olmazsa telefondan ararım nymphetaineyi

allahını seven üzerime iron maiden tişörtü atsın . Dur bakalım yarın ıstanbulda olacam , arıyacağım biraz musakka sağ olsun bir kaç biyer söyledi oralara bi bakayım inşallah bulurum

Benimde geçen sefer giydiğim t shirt küçük kaldı yahu. Bugün biraz bakındım XL kalmamış beğendiklerimin. Yarın taksimde dolanacağım.

Taksime gidersen halep,atlas ve aznavur pasajlarında vardı son baktığımda. Yol üzerinde giderken solda kalan tshirtium diye bir yerde var görürsün kesin.

sabiha gökçenden direk taksime gidicem zaten orda arkadaşımda buluscaz , bakıcaz dediğin yerlere , fiyatlar nasıldır ? pasajlarda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devillah

quote:

quote:

tamamdır

sabiha gökçenden direk taksime gidicem zaten orda arkadaşımda buluscaz , bakıcaz dediğin yerlere , fiyatlar nasıldır ? pasajlarda

20-25 lira oluyor genelde. Bende uzun süredir bakmadım ama ortalama böyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Sahne onunde en one gecmek icin saat kacta orda olmaliyiz?

En one gecmek mi daha iyi yoksa biraz daha gerisi mi? Sahne cok yuksek goremezsiniz diyorlardi.

Pena, baget vs kapmak icin en iyi yer neresidir? Taktik var mi

Tecrubeli abiler yardim pls En büyük tecrubem Duman konseri

Yukarıda bu konuda birkaç bilgi verdim. Hatta en önün 3-4 kişi gerisinden görüş açımın fotoğrafını yolladım.

Yer iyiymiş. Erken giderim, duruma göre kaynarım en kötü Ek olarak konsere özel tişört satılacak mı?

• İzmir'den 8 kişilik bir grup ile geliyoruz yarın çıkacağız yola. Dh'den arkadaşlar bir yerde buluşacaksa en azından bir selam vermek isterim.
  • Saha İçi bilet arıyorum ACİL ! ( İstanbul )
  • Bilet satış yeri burası değil arkadaşlar. Sizi buraya alalımhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_16/tt.htm

Yarın konser zamanı
  • sahne önü satılık tane 150 2 tane vardır elimde biletler davetiye biletidir biletix den daha garantidir isteyenlere pm mail ile resimleyebilirim sn 2 gün
  • erosbos kullanıcısına yanıt
    en iyisi dostum :D
  • Hadi bakalım gideceklere iyi coşmalar.Biz gidemeyenler de odamızdaki Maiden posterine bakıp,telefondan Maiden şarkıları dinleyip party hard yaparız napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 25 Temmuz 2013; 2:25:58 >
  • Biletix'teki Garanti Bankası indirimi her zaman var mıydı yoksa dalga mı geçiyorlar?
  • O degilde son dakikada bu kadar cok kampanya yaptilarsa millete, fazla bilet satamadilar demekki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.