Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın 13 de taksim meydan garanti bankasında buluşuyoruz. live after death t-shirtli eleman benim ona göre beler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

quote:

Orijinalden alıntı: İyi bir Nick bulamadim

quote:

DH'den saha içinde toplanacak ekip var mı? Ona göre bilet alacağım hemen

saha içi tayfa yarın 13.00 da taksim meydan garanti bankası önünde buluşuyor hocam.

Bilet almaya çalışıyorum o zaman. İnternetten ödesem yarın staddan alabilir miyim acaba bileti yoksa bugün biletixe mi gitmem gerekir biliyor musunuz acaba?

edit: yen1 yen2 arasında fark var mı?

yen1 yen2 arasında fark yok.
    internetten ödeyip yarın staddan alırsınız heralde diye tahmin ediyorum veya yakınlarda biletix gişesi varsa işi garantilemek açısından gidin alın derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

DH'den saha içinde toplanacak ekip var mı? Ona göre bilet alacağım hemen

saha içi tayfa yarın 13.00 da taksim meydan garanti bankası önünde buluşuyor hocam.

Bilet almaya çalışıyorum o zaman. İnternetten ödesem yarın staddan alabilir miyim acaba bileti yoksa bugün biletixe mi gitmem gerekir biliyor musunuz acaba?

edit: yen1 yen2 arasında fark var mı?

yen1 yen2 arasında fark yok.
    internetten ödeyip yarın staddan alırsınız heralde diye tahmin ediyorum veya yakınlarda biletix gişesi varsa işi garantilemek açısından gidin alın derim.

Yakınlarda yok ama uzakta da olsa gidip alacağım sanırım bugün teşekkür ederim

• Saatler sayıyoruz artık
  • Hadi yarın olsun
  • inonu girisinde maiden tshirt u satanlar olur diye tahmin ediyorum ne kadara satarlar tahminen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

inonu girisinde maiden tshirt u satanlar olur diye tahmin ediyorum ne kadara satarlar tahminen?

15-20
  • Arkadaşlar Saha içi gelecekler için tekrarlıyorum. Taksim meydanda Garanti bankası önünde 13:00 de buluşuyoruz. Ortalama 13:30'a kadar bekleyip stada topukluyoruz... Sonra da aman sabahlar olmasın...

Bu arada konserde The Prisoner şarkısında herkes gaz maskesi takacak,

https://www.facebook.com/events/153322991528076/ etklinlik bu linkte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 25 Temmuz 2013; 19:00:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Arkadaşlar Saha içi gelecekler için tekrarlıyorum. Taksim meydanda Garanti bankası önünde 13:00 de buluşuyoruz. Ortalama 13:30'a kadar bekleyip stada topukluyoruz... Sonra da aman sabahlar olmasın...

hocam gaz maskesi sikinti olmasin? gozaltina aliniriz, konser kacar falan asiri uzulurum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Arkadaşlar Saha içi gelecekler için tekrarlıyorum. Taksim meydanda Garanti bankası önünde 13:00 de buluşuyoruz. Ortalama 13:30'a kadar bekleyip stada topukluyoruz... Sonra da aman sabahlar olmasın...

Garanti heykelin karşısında kalan garanti mi ? Her türlü geliyorum olmadı ararım sizi.

• çift kişilik oturmalı 6 kategori bilet 150 tl isteyen mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

inonu girisinde maiden tshirt u satanlar olur diye tahmin ediyorum ne kadara satarlar tahminen?

15-20

İyi o zaman alıcağım bi T-Shirt.İnternette 25'e satıyorlar en az.
  • Arkadaslar lutfen toplanma varsa beni de haberdar edin tek kaldim. Sehir disindan bir arkadasimla sozlesmistik kac ay onceden bir gun kala yalan oldu

• Ve az sonra başlıyor benim İstanbul yolculuğu

Herkese iyi eğlenceler beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 25 Temmuz 2013; 20:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

Arkadaslar lutfen toplanma varsa beni de haberdar edin tek kaldim. Sehir disindan bir arkadasimla sozlesmistik kac ay onceden bir gun kala yalan oldu

Kardeş dediğimiz gibi, yarın taksim meydanda 13:00 de toplanıyoruz garanti bankası önünde, herkese kapımız açık. Maksat hep beraber eğlenmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 25 Temmuz 2013; 20:32:39 >
  • istanbula geldim arkadasımın yanındayım , yarın 1 de bulusuyoruz dediğiniz gibi , gaz maskesi olayı iyiymiş bu arada
  • Steve ve Jannick'i Beşiktaş'ta gördüm beyler :)

• çok şanslısın
  • Beyler yarın bu saatlerde
  • Beyler kaç bin bilet satılmış bilginiz var mı ? Ya da hiç bileti tükenen kategori var mı ? Boş kalacak diye korkuyorum
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.