Şimdi Ara

26 yasında mezun olmak(TIPI BIRAKMAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen bunu düşünüp kötü hissediyorum gerçekten hayat için geç mi kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebulla -- 25 Ocak 2016; 20:54:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuduğun bölüme değerse sikinti yok

• bunu çok dert ediyorsan bir işe girip çalışırsın hem kendi paranı kazanırsın,hem birikim yaparsın hem de okursun
  • Senin mezun olacagin yasta adam var bizim donemde takma kafaya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çayolog -- 21 Ocak 2016; 10:30:24 >
  • İnsanın hatası hayatı boyunca hep bir şeylere yetişmeye çalışır, yetişecek şey yoktur hep boşa çabalardır bunlar. Gideceğimiz tek yer mezar.
  • tıp okuyorsan yine normal bir derece

yok iki senelik okuyorsan kaç senelik olmuş belli değil :D

bizim arkadaşlar var 28 yaşında hala üniversitede ama o arkadaşların babası kodoman :D 50 yaşına kadar okusa da zaten adamda para b*k o yüzden sıkıntı yok onun için

millet 22 yaşında ev alıyor bak 55k borca giriyor -forumda diğer bir konu-
  • genelde 22-23 yaşında mezun oluyor çoğu kişi. doğal olarak geç kalmış oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaşında işsiz olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gec degil ama uzatmamaya bak

• bölum ne hemen tawsıye wereyım.
  • Tıpı bırakıp endüstri müh geçmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nebulla

Tıpı bırakıp endüstri müh geçmeyi düşünüyorum

sakın sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oyle bısıy yapma. gerekırse her gun bana mesaj at senı motıve edeyım ama sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oyle bısıy yapma.

ne kadar sanslı oldugunu bılmıyorsun su an sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Neden hocam bu kadar tepki verdiniz

• Hocam eyvallah herkes ölecek ama ölüceğiz diye bu dünyadaki işlerimizi halletmeyelim mi hocam

• Hocam sıkıntı para kazanamıyor olmam değil sanki hayata geç kalmış gibi hissediyorum

• quote:

Neden hocam bu kadar tepki verdiniz

lisede 1 sene uzun donem stahı,unıversıtede yaz stajı yaptım hastanede. dönerler ve maasları hazırlıyorduk. mukemmel kazanıyorlar hadı parayı boswer ortam muhabbet superdı. sakın bak sakın. ayrıuca sosyal cevrende kı karızmanı,araba ve ewlerı yazmıyorum bıle. tıp bu ya tıp nasıl bırakırsınız.
  • Geç değil artık bu düzende 30 a kadar mübah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evet para önemli ama özellikle bizim ülkemizde araçtan çok amaç olmuş bence bi Boğaziçi mezunu bi insanla ilkokul mezunu müteahhit arasında fark olmalı ben parasında değişim

• quote:

kardeş kesinlikle geçme ileride kafanı duvarlara vurursun.

bak bir arkadaşım mühendis adam evlendi bir ev falan aldı. borçlarından 4 senedir kendine bir araba bile alamadı.
    başka bir arkadaşım da doktor o da aynı şekilde evlendi evini aldı arabasını aldı şimdi gidip gelirken lazım olur diye istanbulda rezidanstan 300 bine daire almış. adamın aylık 10k geliri var eşi de doktor bir o kadar da o alır.

emeksiz yemek olmaz eğer tıp okuyorsan doğru yoldasın. mesleğine sımsıkı sarıl ileride çok güzel bir hayatın olur.
  • niye geç olsun ki? Sanki 45de emeklilik geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

quote:

kardeş kesinlikle geçme ileride kafanı duvarlara vurursun.

bak bir arkadaşım mühendis adam evlendi bir ev falan aldı. borçlarından 4 senedir kendine bir araba bile alamadı.
    başka bir arkadaşım da doktor o da aynı şekilde evlendi evini aldı arabasını aldı şimdi gidip gelirken lazım olur diye istanbulda rezidanstan 300 bine daire almış. adamın aylık 10k geliri var eşi de doktor bir o kadar da o alır.

emeksiz yemek olmaz eğer tıp okuyorsan doğru yoldasın. mesleğine sımsıkı sarıl ileride çok güzel bir hayatın olur.

oha 10k gelirle o kadar şey almak biraz zor . hadi olsun 20 k . bunların hepsini kaç senede aldı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.