Şimdi Ara

260.000km de 1.3 multijet aracımı değiştirmelimiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: babapars

Yakıt durumu nedir ortalama kullanımda
    İstanbul şehir içi 9-10lt civarı, şehirdışı olursa 5.5-6lt civarında oluyor.
  • Bakımını aksatmadıysanız, hor kullanmadıysanız, yağını ve suyunu düzenli aralıklarla kontrol ettiyseniz satmanıza gerek yok. En az bir bu kadar daha gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 260bin multijet icin yolun yarısı

600bindeki 1.3mjt albea taksi şoförüne sordugumda, kapak açılmadığını söylüyordu

• imkan varsa değiş tabi . petrol istasyonlarına hiç
    güvenim yok. bir kötü mazot denk geldiğinde olabileceklri
    bilyorsundur sanırım.
  • hocam merhabalar

geçen nisan'da 2014 fiorino aldım. aldığımda 84.000 kmdeydi. şuan 143.000 km'de. araç günlük 200 km civarı yol yapıyor standart olarak.

bu aracımdan önce palio 1.3 dizel vardı. 2007 model. 390.000 km'de sattım ve daha motora anahtar değmemişti. eminim yeni sahibi de bizim kullandığımız gibi kullanırsa daha uzun süre de motordan yana sorun yaşamaz.

aracın bakımlarını düzgün bir ustaya yaptırırsanız ve kaliteli malzeme kullanırsanız en az 700.000 km gider bu araçlar. ben rutin bakımlarını 9000 km'de bir yaptırıyorum ve yağ olarak selenia tercih ediyorum. filtre seti olarak da opar'dan şaşmıyorum.

tahminimce yakında triger değişimi de gelecek (daha hiç değişmedi) trigeri de mutlaka lancia marka takacağım.

keyifli sürüşler.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    100-200 çerez bakımları yapılıp düzgün kullanılırsa 800.000'ni görür çünkü o km de multijet albea gördüm.
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Değişmedik hocam ama ses yapmıyor.

• arnold_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Ben de aynen sizin gibi 10 bin olmadan bakım yaptırıyorum selenia ve opar alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.