Bildirim
2600K 5850 CF PERFORMANSI
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok iyi değerler sonuçta...kolayca 5.3 ghz nasıl oldu ona anlam veremedim fakat sağdan soldan da duymuyor değilim..hava soğutma ile bile daha yükseklere cıkan var..sanırım bu işlemciler hıc ısınmıyor...5.3ghz de ki cpu ısıların nedir? -
zaten hava soğutma ile aldım bu değeri en fazla 5,4 ghzde test alabildim hava ile yinede mükemmel işlemci bunlar
yük altında denemedim daha ama 60 70 arası gibi ısılar test sırasında 5,3 ghz de falan voltajda 1,5 daha deneme aşamasındayım belki 1,45 ilede bench alırım 5,3ghz te -
çok iyi ya..5.3 için 60 derece cok ıyı gercekten...demek sıvı sogutma kullansan 6ghz mümkün..güzel sonuç.. -
quote:
Orijinalden alıntı: atiktuk
çok iyi ya..5.3 için 60 derece cok ıyı gercekten...demek sıvı sogutma kullansan 6ghz mümkün..güzel sonuç..
işlemciler cidden iyi buldozerin böle bi overclok potansiyeli olmazsa yine geride kalacak 5,4 ghz dede test alabildim en fazla hava ile 5,6 ghz dede pi alabildim 6 sn 1m pi almak zekvkliymiş :) -
dediğin gibi bakalım bulldozer ler ne yapacak..şu an sızan testlerde 3.5ghz lık bulldozer 4 ghz lik i7 2600k yiş fazlasıyla geride bırakıyor..tabı ürün cıkmadan bu kesınlık kazanmayacak gibi..bakalım hayırlısı:) -
i7 çok pahalı ya. 600 lira bi cpu ya vermem şahsen. -
Hocam soğutucu olarak ne kullandın? -
slm , bende soğutucuyu sormak istiyorum nedir soğutucu ..? :) -
cpu soğutucusu thermalrigt tru black
vga larda standart referans soğutuculardır. -
Hocam o.c Siz haline göre %kaç performans artışı oldu ? Bazı yerlerde görüyorum da adam %50 oc yapmış ama testlerden sadece %15 gibi çok az bir miktarda fazladan puan alabilmiş... -
quote:
Orijinalden alıntı: hkndvc
Hocam o.c Siz haline göre %kaç performans artışı oldu ? Bazı yerlerde görüyorum da adam %50 oc yapmış ama testlerden sadece %15 gibi çok az bir miktarda fazladan puan alabilmiş...
ewet ilginç yükselmeler oluyo.bi ara bi sitemim vardı athlon II x3 435 ve 9600gt ile 3d mark 2006 da 9800 puan falan alıyordum.işlemci 3,7ghz ve ekran kartı 801/2276 durumda 13675 puan almıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: hkndvc
Hocam o.c Siz haline göre %kaç performans artışı oldu ? Bazı yerlerde görüyorum da adam %50 oc yapmış ama testlerden sadece %15 gibi çok az bir miktarda fazladan puan alabilmiş...
belli bi yüzde söylemem zor test edilen uygulamaya göre dğişiyor ama overclok ile doğru orantılı bir artış yok tabiki % 50 oc yapnca testtende % 50 puan artışı olmuyor haliyle -
selbal, peki bunun sebebi nedir ? %15 lik bir performans artışı için sıcaklığın ve güç tüketiminin tavan yapması pek kabul edilebilir değil bence...
emrekaradag, baya verimli bir oc olmuş. Bende de eski bir pc daha var işlemcisi pentium d 925 ekran kartı asus eax1550 256 bit ( full bakır soğutma ).. oc potansiyelleri filan nasıldır ? bilginiz var mı ? -
vaybe 5.3ghz iyimiş baya. tebrikler
kendi i5-2500k anca 5.1 i gördü... -
cok iyi hız bende bugün 2600k yı taktım otomatik ayarla hiçbir ayar yapmadan 4.2 stabil gidiyo işlemci ısınmıyo gercekten overclock potansiyeli cok yüksek ve kaliteli tavsiye ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X