Şimdi Ara

27.000 Liraya Kadar VW Golf 5 Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kafam çok karıştı ilk defa araba alacağım inşallah ama bu golf 5'in motor seçenekleri beni hayli düşündürüyor.

Benim aradığım özellikler benzin+lpg ve dizel olabilir, lpg neden istiyorum çünkü yakıt konusunda az yakmasını istiyorum.

Fiyatlara bakınca dizel motorlar baya pahalı gibi sanırım dizel alma şansım kalmıyor ama az yakan bir motor tercih etmeliyim.

Öyle aşırı bir hız tutkum yok ortalama en fazla gideceğim hız 120 km'dir acil birşey olmadığı sürece bu hızın üstüne çıkacağımı sanmıyorum genelde şehir içi kullanacağım zaten uzun yol çok nadir olur işimden dolayı.

Kendimce modelleri eledim ama yakıtları , motor sağlığı ve uzun ömürlülüğü konusunda her kafan farklı bir ses çıkıyor.

Şimdi
    VW Golf 5 TSI 1.4 Benzinle şehir içi ve uzun yol ne kadar yakar. Bu motora lpg takılır mı takılırsa sağlıklı ve ekonomik olur mu, km'de ne kadar yakar?
    VW Golf 5 FSI 1.6 Benzinle şehir içi ve uzun yol ne kadar yakar. Bu motora lpg takılır mı takılırsa sağlıklı ve ekonomik olur mu, km'de ne kadar yakar?
    VW Golf 5 1.6 (Düz Motor) Benzinle şehir içi ve uzun yol ne kadar yakar. Bu motora lpg takılır mı takılırsa sağlıklı ve ekonomik olur mu, km'de ne kadar yakar?
    VW Golf 5 TDI 1.4 Dizel şehir içi ve uzun yol ne kadar yakar ve motorun bakımı zor diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yollarda_20 -- 5 Eylül 2013; 14:29:31 >

• o fiyata 1.6 sr 102 lik golf artı temiz işçilikli bir lpg kiti.
  • 1.6 102 ps olan modeli tercih edin. Bütçenize uygun lpg uyumu da tam. Benim önceki aracım aynı motorlu golf 6 idi şuan da babama verdim. Araca landirenzo marka kit taktırdık. Arıza ışığıda yakmadı gayet memnunuz.
  • Yanlış biliyorsan düzeltin, golf 5 dizel olarak 1.9tdi 105hp var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimde 2004 1.6 102 hp lik model var. Gayet memnunuz, hiçbir sıkıntımız sorunumuz yok ve tavsiye ederim.

Lpg yok bizimkinde şehir içi 10lt ye yakın yakıyor ama lpg ile maliyet %40 azalır tahminim.
  • yorumlarınız için çok teşekkür ederim şaun Golf 1.6 kullanan kişiler lpg ile km'de ne kadar yakıyor yazabilir mi lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.