Şimdi Ara

27.000 TL YE NE ALINIR KARAR VEREMEDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımdakı aracların resmını koydum bakabilirsiniz kendı yorumlarımıda yaptım.Arkadaşlar uzun süredir araçlara bakıyorum ama bir türlü hangisini alacagıma karar veremedim 27bin nakit param var.Her telden bir ses cıkıyo herkes bı yorum yapıyo arabalara ve ben ne alacagımı sasırdım.Aklımdakı araçlar pejo 308 , bmw e46 kasa , golf , subaru ımpreza , alfa , citroen c4,e39 kasa mbw .Kararsız kaldıgım noktalar sunlar

1.Pejo 308: Aracın içi dısı cok guzel yakıtıda cok uygun bi araba fakat arkası cok kotu ondan 2.planımda
    2.Bmw e 46 kasa gercekten bmwnın en guzel kasalarından bı tanesı ve fıyatı dusuk 26 25 27 o cıvarlara alınabılıyo 1.6 1.8 hantal olsun ralli yapmıyoruz sonucta ama arabanın bmw olması ve kasası 2008 pejo 308den daha cok kanımı kaynatıyo ama eskı ıste sorun cıkartırsa arkası kesılmez dıe dusunuyorum
    3.citroen c4 bu arabada cok kronık hata varmıs suspansıyonları cok rahatsız edıcıymıs ve ıscılıgı kotuymus ama yakıt ve para olarak cok ıyı 18binden baslıyo fiyatları 21 20 ye temız alırım ama hataları korkutuyo benı
    4.Subaru impreza 2007 ve üstü arabaya sti görüntüsü vermişler cok tatlı ve cix bi araba.Adı var yanı subaru .Tipi sesi herseyi cok güzel.Ama tabi gitmiyo ve cok yakıyomus.4x4 olmasından ama ben ınanmıyorum yanı bı kac subaru sahıbını aradım sordum 25 30 krs arası dedıler yanı 1.6 gitmeyen bı araba 400 500 lpgden yakarmıya ev parcası cok pahalı bulunmuyomus ben gene katılmıyorum ıstanbul ankara ızmır dısıysan alma bu arabayı ama ben ankaradayım her yer servıs nasıl bulunmaz ?
    5.e39 520 baba yanı baba ya gercekten durusu ben burdayım diyo araba.Yanıma en yenı arabaları koy ben gene burdayım diyo.O durusu genıslıgı laf yok.He 520 gitmiyomus yok cnm o kadarda deıl arkadaslarımda vardı gıdıyo ama parcası cok pahalı deıl gibi gelio cunku cok bmw war ve servisi cok var yan sanayı ama korkum su hanı e46dakı gıbı bı sorun cıkartısa devamı gelır mı korkum o temız bulurum ben e39 e46 cunku bu arabaları ozellıkle e39 kasayı doktoru ogretmenı de kullanıo e46 ıcınde gecerlı hanı bunların temızını bulursun gene ama işte sanayiden ya cıkmazsam diye düşünüyorum ?
    6.Volvo c70.Volvo yanı araba volvo.Durusu harika tek kapı süper bi gidişi var.O arabalardada sanzuman korkutuyo benı sadece o kadar
    7.Alfa 156.Ohooo cok yakıo cok pahalı servisi aman abi arabanın adını agzına aldırmıyolar nerdeyse.Cidden boyle mı bu arabalar ya .Aklım almıyo 1.6 motor 120 beygir 350 400 krs yakıcak lpgde ve sürekli sorun cıkarıcak araba lütfen su arabayı kullananlar yada kullanmıs olanlar mazilerini anlatsınlar lütfen.
    8.Audi a3.Biliyorum bu araba sorunsuz adı var a3 .Tipi güzel spor genc arabası bende gencım :) bu son ama yanı eger dıgerlerı olmazsa bunu alıcam ama sunu düşünüyorum 26 bin veriyosun tek kapı arabaya
    9.Fx coupe.Gercekten arabadan anlamayan ferrari zanneder :) Offf araba yakıyo harika durusu var.Arkası sısık onu sıvrı harıka.Ne var bu arada bana anlatın lutfen cunku gıtmıyomus bu araba dogrudur ama sızce alınmaz mı bu araba 25bine gitmesin tın tın git seklı var durusu var yanı bilmiyorum
    10.En son olarak gtc opelin cicisi o paraya en guzel opel bence.Ama işte yukarıdakı arabalar bmw e46lar 39lar volvolar var bunada bakarız .) lütfen sizin yorumlarınız sonucu ben hangı arabayı alıcagıma karar verıcem.Ama bilgisi olan yorumda bulunsun kulakta dolmaları yazdım sıze zaten gerek yok onlara bılen kullananlar cevresınde gorduklerını yansıtsınlar lutfen tşk ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgun1988 -- 3 Haziran 2012; 4:06:26 >

• 308 gayet güzel araç o fiyatta güzel temiz bulursan alınabilir seçenek.
  • Fx Coupe ye kim gitmiyor diyor? Sanki pistlerde yarışacaz. Az paraya çok şey isteyenler havayı alıyor ancak.
  • Araçların piyasasını iyi bildiğinizden emin misiniz? bana düşündüğünüz fiyatlar düşündüğünüz araçlar için düşük geldi.ha bulursunuz o fiyatlara tabi ama alınası olmaz bence
  • civic diyeceğim ama aklın karışmasın
  • en iyisi opel.
  • O paraya o kasa 3 serisi bmw varsa diğerlerine pek laf düşmez bu durumda.
    Ayrıca o kasa bmw lerin pek kronik sorunu yoktur.
  • Bmw der susarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chucky35

Araçların piyasasını iyi bildiğinizden emin misiniz? bana düşündüğünüz fiyatlar düşündüğünüz araçlar için düşük geldi.ha bulursunuz o fiyatlara tabi ama alınası olmaz bence

sahıbınden ve araba comdan cıktıgım yok bi kere fiyatlar dediğim gibi kendinizde girip bakabılırsınız e tabi orası burası vuruk kusursuzu zaten o fıyatlara olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2010-subaru-imprezza-1-5-awd-mavi-benzinli-triptronik-full-88794292/detay

evet cok tatlı araba ama ıste bunun 2007 sedanları lpgli olan basımı agrıtır mı benım ?

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-joker-otomotiv-2000-model-bmw-3-20-dizel-87277502/detay

bmwnın dızelı sızce nasıl en son bunda karar kıldım neden dersenız cok yakın bı arkadasım 320 e46 2000 model dızele tam 6 sene bındı 300.000 aşkım kmsı olmasına ragmen araba cok az sorun cıkartıyodu bıde sanayıcılere 3 5 kurus vererek aracı yaptırmasına ragmen ve cok cok az yakıyodu ordan bılıyorum sızce nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun1988

quote:

Orijinalden alıntı: caver

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2010-subaru-imprezza-1-5-awd-mavi-benzinli-triptronik-full-88794292/detay

evet cok tatlı araba ama ıste bunun 2007 sedanları lpgli olan basımı agrıtır mı benım ?

hocam bu araçlar göründüğünden daha geniş bagaj hacminde sedandan da daha yakışıklı hb modeli, araç sıfır temizlikte
    ama 2.el işi sıkıntılı ucuza alır aldığın fiyatın az altına satarsınız; pazarlık + prins lpg de takarsın 30.000tl ye alınır bu araç, km 35 kuruş yakılır muhtemelen azı olur fazlası olmaz...
    uzun sürede şekilli araç binilir..

• 2.4 accord diyorum vergisi bir alt dilimden ödeniyor. Forumda 2.4 accord nedir ne değildir gibi bi konu vardı okuyun ikna olacaksınız:) gidişi ile duruşu ile sağlamlığı ile çok iyi bir arac. 2.0 subaru impreza da oldukça iyidir.. Ve ya civic type-S.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 4 Haziran 2012; 22:56:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.