Şimdi Ara

27-32 BİN TL Arası Araç Seçimi Kafam Karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi bir bütçe miktarıyla bir araç almayı planlıyorum. ( Nedense üye olmadan çok uzun bir süredir forumda incelemeleri okuyorum. )

Senede 20 bin km yol yapıcam ortalama ve genellikle uzun yol yapacağım için LPG veya Dizel olması zaten gerekli benzin malum :S
    aklımda oluşan seçenekler ;

2004 Passat 1.8 T + lpg
    2004 Passat 1.9 TDI
    2006 vectra 1.9 CDTI
    2008 Megane 1.5 dCI

Bu araçlar arasında tercih ya da alternatif fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşım yaklaşık 2-3 sene 97 model Passat 1.8T kullandım. Arabanın sıkıntısı kolay kolay bitmiyor diyebilirim. Çok büyük masraf açmadı bana ama, ufak ufak çok sanayiye gittim geldim. Artık gına getirmişti. Satmaya 6 ay kadar uğraştım. Sonrasında Volvo S60 aldım ve inanılmaz memnun etmişti beni. Malesef onu da satmak zorunda kaldım (gerçi kendim kaşındım).

Yerinde olsam o bütçeyle kesinlikle S60 alırdım. O da olmazsa E200 alırım (1 sene kullandım sanayinin yolunu unutmuştum). Performans olarak passat 1.8T çok verimli bir araç değil benim gözümde. Turbo olması çok başarılı olacak izlenimi verse de kullanımda öyle değil. Verdiğin linklerden otomatik aradığını varsayıyorum, şu dediğim arabaları bir düşün..

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Arkadaşım yaklaşık 2-3 sene 97 model Passat 1.8T kullandım. Arabanın sıkıntısı kolay kolay bitmiyor diyebilirim. Çok büyük masraf açmadı bana ama, ufak ufak çok sanayiye gittim geldim. Artık gına getirmişti. Satmaya 6 ay kadar uğraştım. Sonrasında Volvo S60 aldım ve inanılmaz memnun etmişti beni. Malesef onu da satmak zorunda kaldım (gerçi kendim kaşındım).

Yerinde olsam o bütçeyle kesinlikle S60 alırdım. O da olmazsa E200 alırım (1 sene kullandım sanayinin yolunu unutmuştum). Performans olarak passat 1.8T çok verimli bir araç değil benim gözümde. Turbo olması çok başarılı olacak izlenimi verse de kullanımda öyle değil. Verdiğin linklerden otomatik aradığını varsayıyorum, şu dediğim arabaları bir düşün..

İşin aslı otomatik düşünmüyorum ama temiz olarak aramalarımda bunlar denk geldiği için bu ilanları koydum. Benim en çok isteğim uzun yolda beni yormayacak ve yolda bırakmayacak bir araç olması. dediğiniz araca da bakayım teşekkürler bu arada.

• Eğer genelde uzun yolda kullanacaksanız KESİNLİKLE E200 derim. Ne kilometresinden korkun, ne otomatik vitesinden korkun, ne de yakıtından korkun. Arıza işini zaten unutun (bakımlı bir araba alıp kendiniz de bakmaya devam ederseniz).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet volvo olabilir ama 2001 sonrası araç olması biraz daha tercihlerim yönünde. o yüzden mercedes o fiyat aralığında çok düşük model oluyor. Başka herhangi öneriniz var mı? bir de yaş 25 ve ilk arabamı alacağım
  • Kesinlikle Mercedes..
  • Forumda Passat ı epey kişi övüyordu benim ilgim oraya doğru iyice kaymıştı ama neden böyle oldu şimdi anlayamadım. çok mu arıza çıkartır başıma 2004 model bir passat ?
    Bu fiyat aralığında D veya C segmenti başka neler alınabilir ?
  • 97-98 al bi tane e200 0 lardan farkı yok ,5 sene sonra aldığın fiyatın üzerine satarsın araba arıza vermiyor arkadaş ,ciddi anlamda maaşallah 2001 e 200 kompressor var 295 bin de yağ-su ve 1 kerede vantilatör kayışı değiştirdim o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

97-98 al bi tane e200 0 lardan farkı yok ,5 sene sonra aldığın fiyatın üzerine satarsın araba arıza vermiyor arkadaş ,ciddi anlamda maaşallah 2001 e 200 kompressor var 295 bin de yağ-su ve 1 kerede vantilatör kayışı değiştirdim o kadar

Eski kasa Mercedesler görüntü olarak hoşuma gitmiyor belki 15 sene sonra olabilir :) yaş 25 ilk aracımı alacağım. tek derdim 2-3 ayda bir 1500-2000 km yol gidip döneceğim beni bu anlamda yormasın fazla gerisi kısa mesafe kullanılacak bir araç.
  • 2001-2002 c180 komp bak o zaman her zaman mercedes bir otomobildir.diğerleri tok kapı sesini taklit eder dostum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Linea 1.4 turbojet emotion plus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.