Şimdi Ara

27.900 ile erzurum gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erzurum hukuk i.ö 29.900 ile kapattı sizce şansım nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniçeri55 -- 21 Temmuz 2016; 2:22:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Birinci öğretimi bile rahat gelir bence. 20 30k arası hukukların sıralamaları gerileyecek. Erzurum 29 la Erzincan 32 ile falan kapatır diye tahmin ediyorum

• Hocam arastirdin mi nasıl okul benim de tercihlerimin arasında olacak , bilgi toplamaya çalışıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyenin 4.buyuk kampusu ataturk üniversitesi Ankara dan hocalar geliyomus hukuk binası kampusun en sonunda kampus 33 milyon metre kare gerçekten baya baya bi şehir kurmuşlar hukuk binası daha yeni yapılmış insanı yiğit tek sorun soğuğu işte o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniçeri55

Turkiyenin 4.buyuk kampusu ataturk üniversitesi Ankara dan hocalar geliyomus hukuk binası kampusun en sonunda kampus 33 milyon metre kare gerçekten baya baya bi şehir kurmuşlar hukuk binası daha yeni yapılmış insanı yiğit tek sorun soğuğu işte o kadar

Hocaları iyimiymis? Hukuk un en sonda olması kötü mü? Yemek yurt vs durumları nasıl ailem zor gelir gider her şeyi dusunmem gerekiyor gitmeden.

• tictocc kullanıcısına yanıt
    Kyk yurtları hukuk fakültesine 5 dk yürüme mesafesinde imiş bende yazıcam erzurumu benimde sıra 27 900 onun dışında yeni yapıldığı için biraz uzakmış kampüste ama dediğim gibi yurtlara 5 dk yürüme mesafesi

• quote:

Orijinalden alıntı: aegnora

Kyk yurtları hukuk fakültesine 5 dk yürüme mesafesinde imiş bende yazıcam erzurumu benimde sıra 27 900 onun dışında yeni yapıldığı için biraz uzakmış kampüste ama dediğim gibi yurtlara 5 dk yürüme mesafesi

Anladım hocam teşekkür ederim inşallah gönlündeki olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 21 Temmuz 2016; 11:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valar_morghulis

up

valar dohaeris

• quote:

Orijinalden alıntı: manfas

Birinci öğretimi bile rahat gelir bence. 20 30k arası hukukların sıralamaları gerileyecek. Erzurum 29 la Erzincan 32 ile falan kapatır diye tahmin ediyorum

hocam hukuk sıralamaları neden gerileyecek, açıklayabilir misin
  • Edebiyat sınavı kolay oldu araya orta derecede edebiyat yapan sayisallarda girdi matematikle önümüze geçtiler o yüzden gerileyecek

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.