Şimdi Ara

27 aralık direksiyon sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarın benim gibi sınava girecekler için konu açmak istedim birbirimize dikkat etmemiz gereken şeyleri tavsiyeleri paylaşabiliriz

Edit: Geçtim beyler yanımda oturan BAŞARILI yazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawyer258 -- 27 Aralık 2014; 9:00:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bugün son turumda geri gidişte dörtlüleri unuttum. Ona dikkat edin.
    Çıkış sinyalleri emniyet kemeri aynalar koltuk zaten artık alışılması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Ben bugün son turumda geri gidişte dörtlüleri unuttum. Ona dikkat edin.
    Çıkış sinyalleri emniyet kemeri aynalar koltuk zaten artık alışılması lazım.

Geçip geçmediğinizi öğrendiniz mi ya da ne zaman öğreneceksiniz ?

• Sabah 9.20 geçe direksiyon sınavım var benimde, inşallah geçeriz.

-İlk oturduğunda koltuk ayarı
    -Dikiz aynası ve yan aynalar
    -Emniyet kemeri
    -Arabayı çalıştırma
    -El freni çekme ve kalkış..

Sonra 30 dakika sürüş kolay yokuşta dur kalkta kolay, geri geri gitmede de sorun yok. Tek parktan korkuyorum, park etmem çok iyi ama park yeri kalabalık olduğunda ne yapacağımı bilemiyorum. Sınavda da öyle olacak gibi. Hadi hayırlısı.
  • Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Sınav yarın. Direksiyon dersiydi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Sınav yarın. Direksiyon dersiydi o.

Pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon sınavı 27 Aralık tarihinden 3-4 Ocak tarihine ertelenmişti,ve benim sürücü kursumda 3-4 Ocak da sınav olucak 27 Aralık sınavı ertelendi demişti.

Siz nasıl girdiniz acaba ? 13 Aralık teorik sınavına girenlerdensiniz dimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Direksiyon sınavı 27 Aralık tarihinden 3-4 Ocak tarihine ertelenmişti,ve benim sürücü kursumda 3-4 Ocak da sınav olucak 27 Aralık sınavı ertelendi demişti.

Evet 13 aralıkta teorik sınava girdim. Şehirden şehire değişiyor sanırım. Edirne'de 27-28 aralık. Bir dahaki sınav 10-11 ocaktaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Direksiyon sınavı 27 Aralık tarihinden 3-4 Ocak tarihine ertelenmişti,ve benim sürücü kursumda 3-4 Ocak da sınav olucak 27 Aralık sınavı ertelendi demişti.

Evet 13 aralıkta teorik sınava girdim. Şehirden şehire değişiyor sanırım. Edirne'de 27-28 aralık. Bir dahaki sınav 10-11 ocaktaymış.

Cevabınız için teşekkür ederim

Ben İstanbul'da yaşamaktayım,ve benim sürücü kursum yukarıda dediğim gibi 3-4 Ocak tarihinde olacaksınız dedi.

Neyse şehirden şehire göre yada bölgelerdeki sınav güzergahlarının yoğunluğuna göre 2 haftaya dağıtılmış olabilir belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.