Şimdi Ara

27.Evrennnn buraya!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 27.Evrende ittifak arıyorum bizim ittifağın üst ittifağı 1.di.Ama dağılınca bizim ittifak çok tıfıl oldu artık.Üyelerin birbirine yardım ettiği bir ittifak arıyorum.puanım 18k Ama hızla gelisiyorum.

• Couzensden mi bahsediorsun ben eskiden maniabutcher nici ile oynuyordum ve couzens ittifağındaydım
  • Evet couzens den bahsediorum.nerdeyse ölü ittifak oldu.İttifağı olanlar mesaj yazsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hell22

Evet couzens den bahsediorum.nerdeyse ölü ittifak oldu.İttifağı olanlar mesaj yazsınlar.

Ben oynarken ittifak sapasağlamdı tabi ben gidince güç kaybettiler sorunlar baş gösterdi,taht kavgaları çıktı ve dağıldılar değil mi
  • alcohol sen hala 27 demisin?
  • bıraktı 27 yi burdan yazdığına göre
    hesabıda satacaktı ama noldu bilmiyorum
  • Hesabı sattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evren 1
    2 yıl önce açıldı
    yeni evren aries ilk 3
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben geldim bende 27.evrendeyim oynayanlar isimlerini yazsın bnm bildigim talaria war bi tek baska oynayan warsa ismini yazsın lutfen?
  • akcay var
  • quote:

Orjinalden alıntı: akcay

alcohol sen hala 27 demisin?

Ben burdayım kardes pmden msn werir misin?
  • bende oradayım , arkadaşlar istatistikler kısmına bakınca ilk 1500'ü görüyorum , 1500'ün altını nasıl görebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bende oradayım , arkadaşlar istatistikler kısmına bakınca ilk 1500'ü görüyorum , 1500'ün altını nasıl görebilirim.

Hiçbir şekilde göremessin
  • zayıf rakipleri nasıl bulucam o zaman.
    quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bende oradayım , arkadaşlar istatistikler kısmına bakınca ilk 1500'ü görüyorum , 1500'ün altını nasıl görebilirim.

Hiçbir şekilde göremessin
  • Sen saldıracağın adamları istatistiklerden mi arıyorsun??Dostum galakside oyuncuların isimlerine geldiğinde 1500 de olup olmadığını yazar
  • kardeş bir olayın acemisi olmak zor dikkat etmemiştim uyardığın için sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.