Şimdi Ara

27 Eylül Direksiyon Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler bugün 2. defa direksiyon sınavına girdim sadece 2 kez stop ettirdim ama bana tekrar kalk dedi bende güzel bir şekilde kalktım.Normalde 2 turda biten parkuru bana 4 tur attırdılar son parkur kusursuzdu hatta 2 kez durdurup kalkdırdılar sorun olmadı parkıda çok iyi bir şekilde yaptım.Arkadaki kurs hocama sordum hocam kalırsam kaç hakkım var diye o bana sen geçersin aklına takma artık dedi.İçimde yineden bi tedirginlik var bırakır mı acaba diye ve 2 seferdir bana bayan müfettiş geliyor nasıl bir kaderim var anlayamadım.İnşaallah geçerim size sonuç nasıl olur.Geri geri gelme,park etme,kalkış vites atma bunlarda sorun yok sadece arabayı 2 kez stop ettirdim.

• Keşke bana bayan müfettiş gelse iki muhabbet eder kafalarım geçmişsindir rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 27 Eylül 2014; 17:20:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk indirmediyse arabadan seni büyük olasılıkla geçersin
  • Geçtim.
  • OsmanlıHanedanı kullanıcısına yanıt
    İki kez istopla nasil geciriyolar ya . Ben tek istopla kaldim. Baya insiyatiflilermis gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

İki kez istopla nasil geciriyolar ya . Ben tek istopla kaldim. Baya insiyatiflilermis gercekten

Hocam benide bırakacaklar sandım ama normalde 15-20 dk sürdü herkes bana 40 dk kullandırdılar.4 kere döndüm parkuru ve 5-6 kere dur kalk yaptırdılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OsmanlıHanedanı kullanıcısına yanıt
    Vay arkadas ne bahtsiz kizim yAa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90+ Eylül YDS
    5 yıl önce açıldı
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 kere stop etmistim kaldim 2. sinavda hic stop etmedim gectim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dizel değilmi bu arabalar nasıl stop ediyorsunuz hayret ediyorum yokuşta olurda düz yolda dizel arabayı stop ettirmek baya zor heyecan oluyor heralde sınavda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

arkadaşlar dizel değilmi bu arabalar nasıl stop ediyorsunuz hayret ediyorum yokuşta olurda düz yolda dizel arabayı stop ettirmek baya zor heyecan oluyor heralde sınavda

Yokuşda istop ettirdik hocam o kadarda değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar dizel değilmi bu arabalar nasıl stop ediyorsunuz hayret ediyorum yokuşta olurda düz yolda dizel arabayı stop ettirmek baya zor heyecan oluyor heralde sınavda

Ben yokuş aşağı giderken dizel arabayı stop ettirmiş insanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ekim 2014; 0:15:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Ben yokuş aşağı giderken dizel arabayı stop ettirmiş insanım.

Adamsın hocam ya.Güldüm akşam akşam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.