Bildirim
27 inch 144 hz freesync monitörlerde hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
CFG73 uzun araştırmalar sonucu aldım.
Dun aldım bakalım uzun vadeli nasil olacak ama su an icin memnunum.
Edit: 1 hafta geçti hala memnunum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 19 Mart 2018; 22:37:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitöre olan mesafeniz kaç cm dir hocam ? 27" de 1080p sırıtıyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: Xef1ONYX
CFG73 uzun araştırmalar sonucu aldım.
Dun aldım bakalım uzun vadeli nasil olacak ama su an icin memnunum.
Edit: 1 hafta geçti hala memnunum :D -
Yok ustadim siritmiyor kavisli oldugu icin normal 27 inch gibi cok buyukte gozukmuyor ama bu samsung modelinde eger wordde is yapiyorsaniz yazilarda golgelenme var yabanci incelemelerde de cok bahsettikleri birsey. Yani oyun icin mukemmel ama ofis islemleei icin en ideal monitor degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gecen cumartesi vg278q aldım. pişman olmazsın ben konsolda kullanıyorum . konsolda bile 144hz farkını hissediyorsunuz. -
konsol 60 hz en fazla nasil farkini hissediyorsun ?quote:
Orijinalden alıntı: TaurennCheff
gecen cumartesi vg278q aldım. pişman olmazsın ben konsolda kullanıyorum . konsolda bile 144hz farkını hissediyorsunuz. -
ekran yenileme hızının pc de fps ye etkisi var. konsolda direk akıcılıga. ben cok kararsızdım senin söyledigin durumdan dolayı.görüntü akıcı bi kere. aldım farkını gördüm. 60hz monitörlere para verilmez cidden.quote:
Orijinalden alıntı: Kreuger
konsol 60 hz en fazla nasil farkini hissediyorsun ?
Alıntıları Göster -
Sizinki biraz psikolojik olmus, konsollar 60Hz veriyor su an. Monitor kac hz olursa olsun, siz 60Hz kullaniyorsunuz.
Mayis guncellemesi ile Xbox One X e 120Hz destegi geliyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 10 Mayıs 2018; 19:25:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar vg278q bu monitörü almayı düşünüyorum nasıldır olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. saolun. -
Listeye XG2702 modelini de ekleyebilirsin hocam. www.hepsiburada.comViewSonic XG2702 27" 1ms 144 Hz (Display+2xHDMI) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg2702-27-1ms-144-hz-display-2xhdmi-freesync-gsync-fhd-oyuncu-monitor-p-HBV000009K463?magaza=Gamers_Arena
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X