Şimdi Ara

27 İnch Vs 24 İnch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar ben şuanda ASUS 23" VS239HV monitörü kullanıyorum ama 1ms 144hz freesync destekli monitör alacağım asusun mg248q ve mg278q modelleri arasında kaldım arada 600tl civarında fiyat farkı var . Sizce 27'' ve 2k için 600 tl vermek mantıklımı yoksa mg248q tatmin edermi ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkarayigit -- 6 Ağustos 2016; 19:59:26 >

• erolkarayigit kullanıcısına yanıt
    Bence değer.
  • tabikide değer
  • aslında bende kendime soruyorum aynı soruyu ama şöyleki boyut olarak fark çok göze batıp rahatsız edermi.hali hazırda 32 inç tv yi monitor olarak kullanıyorum 144 hz monitör alma arefesinde büyüklük farkı düşünüdürüyor 24 mü 27 mi alsam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turani07 -- 10 Ağustos 2016; 20:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turani07

aslında bende kendime soruyorum aynı soruyu ama şöyleki boyut olarak fark çok göze batıp rahatsız edermi.hali hazırda 32 inç tv yi monitor olarak kullanıyorum 144 hz monitör alma arefesinde büyüklük farkı düşünüdürüyor 24 mü 27 mi alsam diye

Ben 27'' alacağım inşallah son durum onu gösteriyor . Fırsat varsa 27ye yönelin almışken en iyisi olsun sürekli değişen birşey değil.
  • Kart nedir? 2K için değer. O canlılık cook iyi. Fhd nin yanından geçerken ay bulanık pixel dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xstrayder123

Kart nedir? 2K için değer. O canlılık cook iyi. Fhd nin yanından geçerken ay bulanık pixel dersiniz.

r9 390
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maddi yönünü düşünmüyorum zaten işin aslı rog swift mi alsam diyorum ama boyutu düşündürüyor sadece gözü yorarmı oyun oynarken diye film izlerken sıkıntı olmaz ama oyun ve internet düşündüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkarayigit

quote:

Kart nedir? 2K için değer. O canlılık cook iyi. Fhd nin yanından geçerken ay bulanık pixel dersiniz.

r9 390

Hocam bilmiyorum o karti tam olarak. Ama 8gb bellek olması 2k için güzel. Bnce 2k alın az ayar indirirsiniz. Zaten o çözünürlük ve kalite onu kapatır.

• turani07 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben pg278q kullanıyorum. Asus'un bir güzelliklerinden eye care falan olması. Hiç gözümde sıkıntı yok şükür. Tabi astigmat hariç fakat şükür birşey yok herşeyi görüyorum sizler gibi. Allah sağlık şifa versin. Asus alabilirsiniz. 4k için predator e veya pg348q Asus bakın derim. Veya pg27aq

• quote:

Hocam ben pg278q kullanıyorum. Asus'un bir güzelliklerinden eye care falan olması. Hiç gözümde sıkıntı yok şükür. Tabi astigmat hariç fakat şükür birşey yok herşeyi görüyorum sizler gibi. Allah sağlık şifa versin. Asus alabilirsiniz. 4k için predator e veya pg348q Asus bakın derim. Veya pg27aq

hayırlısı diyelim ben uzun yol şöförüyüm ama biraz teknoloji düşkünlüğü var göz yorgunluğu bizim işi bitirir trabzon vatanda varmış sanırım yarın gidip bakacam gözüme çok büyük görünmez ise eğer alır geçerim büyük ihtimal piyasaya göre fiyatı çok farklı değil ise

• quote:

Benimde iki goz miyop asus mg278q alacagim insallah pazartesi gunue dogru kartinda yetecegini dusunuyorum olmadi bi kac ayari ortaya cekeriz vsync filan acmaya gerek yok zaten freesync var herseyin en hayirliai olsun diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: turani07

quote:

hayırlısı diyelim ben uzun yol şöförüyüm ama biraz teknoloji düşkünlüğü var göz yorgunluğu bizim işi bitirir trabzon vatanda varmış sanırım yarın gidip bakacam gözüme çok büyük görünmez ise eğer alır geçerim büyük ihtimal piyasaya göre fiyatı çok farklı değil ise

Vay be herzaman hayalini kurdugum bir meslegi yapiyorsunuz yerine gore keyifli ama cok cok sabir istiyen bir is Allah kolaylık versin.

• erolkarayigit kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam. Hayırlısı herşeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.