Arkadaşlar ne zmandır arıyorum 27 temmuz metallica konserinin playlistini bilen varmı yada acıklandımı moderatör arkadaşlara özür diliyorum ama ne zmandır arıyorum yardım ya :S
Olmamış konserin playlistini daha çok ararsın.
ne yapacan çalışcan mı
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
ne yapacan çalışcan mı
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
ne yapacan çalışcan mı
Çalışacaksan Master of Puppets, Sad but true gibi gaz şarkıları ezberle. Onlarda eşlik etmek zevkli olur heralde.
En son verdikleri konserda çalınan playlistle aynı olur yada denildiği gibi bi kaç parça değişir. Bence son konser playlist ini araştır.
sen baba şarkılara çalış
Kafalarına bağlı bi' şey... Adamlar, MTV Müzik Ödülleri'nde giriş parçasını değiştirerek So What yapmışlardı... Ki bu kendilerine has bi' konser yani belli olmaz... Hatta konserin ne kadar süreceği bile belli olmaz. Çünkü, hep dedikleri gibi, eğlenmek için çalıyo'lar... Canı ne çekerse onu çalar ama sana L.A konserinin playlistini hemen verebilirim:
-Creeping Death -Fuel -For Whom The Bell Tolls -Welcome Home (Sanitarium) -... And Justice For All -Sad But True -Disposable Heroes -One -Master Of Puppets -Battery ------------------------------------ -Last Caress -No Remorse -Enter Sandman ------------------------------------ -Fight Fire With Fire -Seek And Destroy
Amerika'da sanıyorum ki iki konserleri daha kaldı anca ikisinden birinde yeni şarkı çalınır... Türkiye'nin haberi geç verildiği için umarım özür olarak yeni parçayı çalarlar
quote:
Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT
Kafalarına bağlı bi' şey... Adamlar, MTV Müzik Ödülleri'nde giriş parçasını değiştirerek So What yapmışlardı... Ki bu kendilerine has bi' konser yani belli olmaz... Hatta konserin ne kadar süreceği bile belli olmaz. Çünkü, hep dedikleri gibi, eğlenmek için çalıyo'lar... Canı ne çekerse onu çalar ama sana L.A konserinin playlistini hemen verebilirim:
-Creeping Death -Fuel -For Whom The Bell Tolls -Welcome Home (Sanitarium) -... And Justice For All -Sad But True -Disposable Heroes -One -Master Of Puppets -Battery ------------------------------------ -Last Caress -No Remorse -Enter Sandman ------------------------------------ -Fight Fire With Fire -Seek And Destroy
Amerika'da sanıyorum ki iki konserleri daha kaldı anca ikisinden birinde yeni şarkı çalınır... Türkiye'nin haberi geç verildiği için umarım özür olarak yeni parçayı çalarlar
Ne yaptın sen Amerika'da bitti konserler. Dün Almanya'da verdiler bile Rock Am Ring bu akşamda Rock Im Park'ta konser verecekler.
Creeping Death i sonlara saklasalardı daha iyi olurdu.Yorulmuş seyirciyi hepten dağıtırdı. Die,Die,Die...
quote:
Orjinalden alıntı: Kirk Hammet
quote:
Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT
Ne yaptın sen Amerika'da bitti konserler. Dün Almanya'da verdiler bile Rock Am Ring bu akşamda Rock Im Park'ta konser verecekler.
DoğrudurTarih kavramım kalmadı artıkNeyse sonuçta playlistleri bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme