Şimdi Ara

27 Yaşında Olup Hiç Çalışmamış Olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
24.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ana iyimiş ya ben 20 yaşındayım çalışmıyorum diye üzülüyordum daha demekki en az 5 senem var hobaaaa
  • babanin yaninda olmaz dostum.gerceklerle yuzlesmenin zamani geldi. tarak sat, limon sat diyen cok olur.bunaltirlar adami .bol sans.
  • valla iyi ben 13 yaşımda sırf kendimi geliştirmek için ufaktan çalışmaya başlamıştım.şimdi yaş 22 baya bi sektörde tecrübelendim ve bağlantılı olduğum şirketler var mezun olduktan sonra işime yariycak.

bence zor geldiğnden çalışmaktan kaçmak ilerki hayatı çok kötü etkiler.
  • Yazmak istediğim çok şey var sizin durumunuz için ancak hepsini buraya yazmam mümkün değil.
    Hayatta bazı konular vardır ki bunları anlamak için bir bütünü anlamak gerekir bazen.
    Bu sebeple size bir kitap önereceğim, sanırım bu kitabı alacak kadar paranız vardır, eğer varsa kendiniz için bir şey yapın ve bir adım atarak bu kitabı alın.

Düşün ve Başar (Muhammed Bozdağ)

Kitabı daha önce okumuş kişilerin yorumlarını da okuyabilirsiniz aşağıya ekleyeceğim linkten, böylece alacağınız kitabın insanlar üzerlerindeki etkisi ve verdiği bilgi hakkında genel bir kanıya varabilirsiniz.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=60607

Selametle

• 29-30 yaşında düzgün iş hayatına atılan arkadaşım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

29-30 yaşında düzgün iş hayatına atılan arkadaşım var.

tarihi hortlardan birisi 4 yıllık konuyu canlandırmışsınız arkadaşı merak ettim acaba düzenli bir iş bulabildi mi? şuan nerede çalışıyor ?
  • Bende merak ettim ne yaptı acaba!
  • Şu an 32 yaşında hesabımıza göre. Acaba ne oldu? Kim bilir?
  • aynen benim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Şu an 32 yaşında hesabımıza göre. Acaba ne oldu? Kim bilir?

benim yaşımda şuan o arkadaş ben 8 yıldır çalışıyorum bekarım aileme yardım ediyorum artı ihtiyaçlarımı karşılıyorum şimdiye kadar 65 bin tl para biriktirmişim....çalışmamak çok kötü işsizken insanın aklına çok şeyler geliyor rabbim kimseyi işsiz bırakmasın çok zor bir durum...Hergün halime şükrediyorum bunca işsizi gördükçe....
  • Biriniz 24 biriniz 32 yaşında şuan.
    Nasılsınız ne işle meşgulsünüz arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 1 Mayıs 2015; 17:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Biriniz 24 biriniz 32 yaşında şuan.
    Nasılsınız ne işle meşgulsünüz arkadaşlar ?

Boynerde satış danışmanı
  • mutlumusun peki başardınmı istediklerini
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    dostum bilgi verirmisin nerelere geldin şimdi?
  • Bir abim vardi 3 sene biyoloji okudu bakti ki sonu yok birakti is garantili bir bolumu 5 senede bitirdi su an 5 milyar maasla calisiyor. Yasi 29. Sana tavsiyem yakinip duracagini kicini kaldirip bir adim at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 12 Mayıs 2015; 12:53:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blogisa

Bir abim vardi 3 sene biyoloji okudu bakti ki sonu yok birakti is garantili bir bolumu 5 senede bitirdi su an 5 milyar maasla calisiyor. Yasi 29. Sana tavsiyem yakinip duracagini kicini kaldirip bir adim at.

Hangi bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtuberlik yap kardeş , topluma hiçbir faydan olmadan, saçma sapan videolarla milyarlar kazanma şansın var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan yıllar geçmiş yine de yazayım dedim.

27 yaşına kadar 2-3 tane yabancı dil töğrenip , üstüne master yapmış olsaydın hiç çalışmamış olmak o kadar da sorun olmazdı. Çünkü zaten bunları tamamlayana kadar yaş 26-27 oluyor.Belki de bu durum o zamanlar daha farklıydı bilemiyorum.Çünkü şu anda etrafımda daha henüz üniversiteyi bitirememiş 24-25 yaşında insanlar çoğunlukta.Eh bunlar mezun olduktan sonra 1-2 sene oyalansa yaşları yine 27'lere vuruyor.

Aslında yaş olayını bir kenara bırakıp , bu hayatta ne yapmak istiyorum diye soracaksın kendine. Parayı da boş verin. Önemli olan sevdiğin mesleği , işi yapmak. Çünkü sevdiğin işi yaparken hem daha başarılı olursun hem de sıkılmazsın. Sırf bu görüş uğruna Tıp fakültesini bırakıp Arkeoloji okuyanları biliyorum.

Şirket falan boş iş...
  • Yaş da onemlı değil sen ne istiyorsun o önemlı diyecegım ama kime :):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.