Bildirim
2700 Tl ile alınabilecek en iyi sistem bumudur ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sen hangisini istiyosan onu al,sonuçta toplama bilgisayar dedigin şey marka ve modellerden ibaret
ben gigabyte öneririm o asus önerir diğeri msi önerir,aralarında ne fark var ,tabiki hiç bi fark yok,birinde 2 çıkış değişiktir bi o kadar,oyunda fps ye ne etkisi olucakki,yani kaç fps değiştirebilir
al birini gitsin sen böyle giderse hiç bişey alamassın zaten onumu alsaydım bunumu alsaydım dersen yani,kadınların alışveriş merkezlerinde 40 tane elbiseyi deneyipde hiçbişey almadan çıktığı gibi olur sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 24 Ağustos 2014; 20:17:56 > -
Güzel sistem ancak fiyatlar eski 50-100 lira artmış olabilir.
Güle güle kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.mormani.com/corsair-carbide-series-200r-mid-tower-oyuncu-kasasi-cc9011023ww/p_177373/
Site güvenilirmi bilmiyorum ama kasa buda olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Overclock yapmayacaksan k serisi işlemci almana hiç gerek yok.
4590 + z97 pc mate + r9 280x + 300r + 1tb hdd + ram 2400 lira civarına geliyor. Kendine de güzel bir monitör alırsın, 2700 lira eder.
Veyahut,
fx8320 + ud3p + 280x + kasa + psu + 1tb hdd + ram 2500 lira civarına geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X