Şimdi Ara

2700 tl param var hangi telefonu almalıyım ? (S7Edge- İphone6S)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4 yıldır Samsung Galaxy S3 kullanıyorum(Rootlu)
    Yeni bir telefon almak istiyorum 2700 lira param var. Samsung Galaxy S7 Edge veya İphone 6s arasında kararsız kaldım. Birçok karşılaştırmada S7edge önde görünüyor. Yine 4 yıl daha kullanabileceğim bir telefon istiyorum hangisini almalıyım ? ( Farklı önerisi olanda paylaşabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syoss -- 29 Eylül 2017; 13:39:54 >

• Ben de benzer ikilemi yaşıyorum.

Hocam s7 edge 1.7 diyafram acikligina sahip kamerasi var ve ois özelliği bulunuyor. 6s te ise 2.2 diyafram ozelligi var ois yok. Yani kamera açısından s7 edge önde.

Diğer konularda ise ios mu yoksa android mi sorusuna cevap aramak lazım.

2700 tl s7 edge vermektenseb400 tl daha koyup s8 almali mıyım diye de düşünmüyor değilim tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Farkı verebilecek durumunuz varsa kesinlikle S8 alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıla yakın S3 arkasından tam 4 sene olacaktı bugün S4 Mini kullandım. 4 gün önce S7 EDGe ye geçtim. Kesinlikle değer, yağ gibi. Elmaya para vermeyin. Hem android rahatlığına alışmışsınız. Samsung S7 ler içinde Experience arayüzünü hazırlamaya başlamış bu arada. S8 e kadar çıkamıyorsanız alınır.
  • bence de android rahtlığına, özgürlüğüne alıştıktan sonra kapalı sistem ios zorlayabilir sizi. üstelik rootlamıisınız falan. android devam edin. samsung iyidir hangisne paranız yetiyosa onu alın s8-s7-note8 hepsi iyi telefonlar.
  • huwai p10
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Kameraya takıldığınıza göre devamlı foto çeken birisiniz. O zaman çift kameralı modellere yönelmeniz daha iyi olabilir. 2500 veren 3000 de verir şuan 2500 e 6s alınıyorken 3000’e i7 alınıyor. S8 in fiyatları 3150 tl ye bazı sitelerde satılıyor ama ben güven probleminden ötürü almazdım. Vatan teknosa gibi yerlerde s8 hala 4000 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 edge in kamerası s7 ye göre sorunlu biraz deniyor. Yazılımsal olabilir diyenler var, bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.