Şimdi Ara

2700tl oyun bilgisayarı bayrama kadar alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım için 2700tl üst sınırlı oyun bilgisayarı toplamaya çalışıyoruz.
    fiyata mönitör dahil.1920*1080 çözünürlük ve 21-22 inç civarı.
    parçalar tek bir yerden olursa toplatıp almak daha rahat olacağı için bu durumu göz önünde bulundurmanız iyi olur.(mönitör harici alınabilir tabiki aynı yerden almaya gerek yok)
    ikametgah istanbul.
    sistem için ise isteğimiz intel işlemci ve nvidia ekran kartı olması. aklımızda ki sistem ise şöyle;

İ5 2500k işlemci
    Msi p67a-g45 b3 anakart
    Gskill ripjaws 8(4*2) gb 1333 mhz cl7
    Palit gtx560 2gb ekran kartı
    Wd cavi. black sata 3 64mb cache 1 tb hard disk
    Lg 22x dvd-rw
    Sesonic ss750at 750w psu
    Cooler master haf 912

ekran kartının 2gb ve ramın 8 gb olması konusunda ısrarcıyız.
    sorunlarımız ise;
    1)sistem uygunmudur ? bu kadar para verip alınabilecek en iyi sistemi almak istiyoruz.
    2)istanbulda tek bir yerden toplatma yapabilcekmiyiz ?yapamazsak nasıl toplatırız ?

Not:sistem bayrama kadar alınacak!

yardımlarınızı bekliyoruz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O sistemde Anakartı GD65 yapın ve ekran kartınıda GTX560Ti 1gb yapın yeterli. 2 GB olması için neden ısrar ediyorsunuz bilmiyorum ama çok elzem değilse boşa 2 gb belleğe para vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

O sistemde Anakartı GD65 yapın ve ekran kartınıda GTX560Ti 1gb yapın yeterli. 2 GB olması için neden ısrar ediyorsunuz bilmiyorum ama çok elzem değilse boşa 2 gb belleğe para vermeyin.
    öneriniz için teşekkürler. açıkçası ben de onu izah etmeye çalıştım ancak başaramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maziman

öneriniz için teşekkürler. açıkçası ben de onu izah etmeye çalıştım ancak başaramadım.

Alıntıları Göster
    anakartı dediğiniz gibi yaptık
    ekran kartı da asus engtx560 dc2 link
    son olarak önerileriniz ve yorumlarınız varsa bekliyoruz

• Arkadasiniza somut test sonuclarini gostererek 1gb 560ti'nin daha iyi oldugunu gostermelisiniz. Arkadasinizinki biraz ise yaramaz bir hazir bilgisayarin ozelliklerine bakip anaa 8gb ram'i var diyerek satin almasi gibi olur aksi taktirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seank

Arkadasiniza somut test sonuclarini gostererek 1gb 560ti'nin daha iyi oldugunu gostermelisiniz. Arkadasinizinki biraz ise yaramaz bir hazir bilgisayarin ozelliklerine bakip anaa 8gb ram'i var diyerek satin almasi gibi olur aksi taktirde.
    www.exa.com.tr burdan yapın hem ucuz hemde kaliteli
  • quote:

Arkadasiniza somut test sonuclarini gostererek 1gb 560ti'nin daha iyi oldugunu gostermelisiniz. Arkadasinizinki biraz ise yaramaz bir hazir bilgisayarin ozelliklerine bakip anaa 8gb ram'i var diyerek satin almasi gibi olur aksi taktirde.

Katılıyorum hocaaaaam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmuniryavas

quote:

Katılıyorum hocaaaaam

Alıntıları Göster
    Ekran kartı olarak Ati Radeon HD6850 uygun olur madem oyun için alıyorsun uzun süre işini görür işlemci olarakta amd nin 4 veya 6 çekirdekli olanlarına bak

• quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

Ekran kartı olarak Ati Radeon HD6850 uygun olur madem oyun için alıyorsun uzun süre işini görür işlemci olarakta amd nin 4 veya 6 çekirdekli olanlarına bak

Alıntıları Göster
    ben toptan tavsiye veriyim..
    Ürün Adı Birim Fiyat KDV Fiyatı Stok Sil

INTEL i5 2500K 3.30 GHz Quad Core Socket 1155 6MB, 32nm, 95W, OverClock (Dist Grantili)
    380,12 TL
    % 18
    448,54 TL

MSI P67A-G45 B3, P67, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX, 2133Mhz
    277,92 TL
    % 18
    327,94 TL

G.SKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu
    177,51 TL
    % 18
    209,46 TL

COOLER MASTER HAF 912 750W 80+ GX750W Kırmızı LED'li 20cm Fan Kasa
    356,81 TL
    % 18
    421,03 TL

ZOTAC GTX 570, 1280 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 320 bit, 732/3800
    708,24 TL
    % 18
    835,72 TL

LG E2250V-PN 21.5'' LED LCD 5 ms Full HD, HDMI Monitör
    398,05 TL
    % 18
    469,69 TL

SAMSUNG 320 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm
    82,48 TL
    % 18
    97,32 TL

Toplam Tutar:
    2806 TL

• quote:

O bütceyle en az i5 2500k + HD 6950 alinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

quote:

Haklısın Hocam benolsam gtx570 alırım:
    http://www.anandtech.com/bench/Product/306?vs=331

• quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    güzel sistem toplamışsınız ayrıca 1gb 6950 ekran kartı alırsanız her türlü yeter size

• quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

quote:

Bende zaten alt sınırı söyledim 570 iyidir :D

• WD CAVİER BLACKTEN UZAK DUR BERBAT OTESİ DANDİK! Aşırı ses çıkarıyo ve disk yarıya gelince m bilmem yavaşlıyo. Kesinlikle wd marka hdd alma hata yaparsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliste

WD CAVİER BLACKTEN UZAK DUR BERBAT OTESİ DANDİK! Aşırı ses çıkarıyo ve disk yarıya gelince m bilmem yavaşlıyo. Kesinlikle wd marka hdd alma hata yaparsn

Bukadarda karalamamak lazim bendede var wd black sesinden cokta sikayetci degilim. Birde forumda okumustum sanirim FAALS serisi blackler daha iyi oluyormus. Duydugumu soyluyorum dogruluk payini bilemem ama bos yere soylemezler diye dusunuyorum. Paketin uzerinden seri numarasina bakarsiniz alacaginiz zaman.
  • quote:

quote:

WD CAVİER BLACKTEN UZAK DUR BERBAT OTESİ DANDİK! Aşırı ses çıkarıyo ve disk yarıya gelince m bilmem yavaşlıyo. Kesinlikle wd marka hdd alma hata yaparsn

Bukadarda karalamamak lazim bendede var wd black sesinden cokta sikayetci degilim. Birde forumda okumustum sanirim FAALS serisi blackler daha iyi oluyormus. Duydugumu soyluyorum dogruluk payini bilemem ama bos yere soylemezler diye dusunuyorum. Paketin uzerinden seri numarasina bakarsiniz alacaginiz zaman.

Alıntıları Göster
    yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

@veto1214
    anakartlardan g45 ile gd65 in farkı nedir ?

bir de eksen bilgisayardan toplamayı düşünüyoruz tavsiye edermisiniz?

edit : gd65te sanırım x16 cf desteği var doğrumudur? g45te biri x8 çalışıyor galiba
    edit2:bu anakartların ikiside 1600mhz ramleri herhangi bir şey yapmadan destekliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maziman -- 26 Ağustos 2011; 21:30:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maziman

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

@veto1214
    anakartlardan g45 ile gd65 in farkı nedir ?

bir de eksen bilgisayardan toplamayı düşünüyoruz tavsiye edermisiniz?

edit : gd65te sanırım x16 cf desteği var doğrumudur? g45te biri x8 çalışıyor galiba
    edit2:bu anakartların ikiside 1600mhz ramleri herhangi bir şey yapmadan destekliyor mu ?

Alıntıları Göster
    sistem de şöyle bir güncelleme yaptık

İ5 2500k işlemci
    Msi p67a-g45 b3 anakart
    Gskill ripjaws 8(4*2) gb 1600 mhz cl9
    Msi n570dtx 1280mb ekran kartı link
    Wd cavi. black sata 3 64mb cache 1 tb hard disk
    Samsung 22x dvd-rw
    XILENCE Gaming Edition SPS-XP750.CS.R3, 750W, APFC, 13.5 cm Fan, Güç Kaynağı
    Cooler master haf 912

Toplam:2.320, tl

1)güç kaynağını tavsiye edermisiniz? fiyatı daha uygun
    2)ekran kartı 570 serisinin en ucuzu(eksen bilgisayardaki stoktan) bunu da tavsiye edermisiniz?
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maziman -- 26 Ağustos 2011; 22:03:44 >

• quote:

quote:

hocam WESTERN DIGITAL Caviar Black (WD1002FAEX), 3.5", 1TB, SATA 6 Gb/s yazıyo sitede sorun olur mu?
  • O hdd yerine ona vereceginiz paraya biraz daha ekleyerek 2 tane samsung 1tb hd103sj alabilirsiniz veya tek bir samsung alip monitore daha fazla para kalmasini saglayabilirsiniz. Mobildeyim suan linke bakamiyorum ancak ekran karti referans tasarimsa tercih etmeyin ozel sogutuculu modellere yonelin.
  • quote:

O hdd yerine ona vereceginiz paraya biraz daha ekleyerek 2 tane samsung 1tb hd103sj alabilirsiniz veya tek bir samsung alip monitore daha fazla para kalmasini saglayabilirsiniz. Mobildeyim suan linke bakamiyorum ancak ekran karti referans tasarimsa tercih etmeyin ozel sogutuculu modellere yonelin.

ben de 103sj kullanıyorum tavsiyenizi dikkate aldım
    ekran kartı ref. tasarım diğer modele bakalım öyleyse
    birde sli destekli anakart önerirmisiniz ve xilence psu 2 570 için ilerde yeterlimidir? seasonice dönelim mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.