Şimdi Ara

2750 TL Bütçeli PC Topladım PSU ve Parça önerilerini bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GTX970 TIGER 1234 TL -- Vatan Computer

Intel Core i5 4690K 784 TL --Vatan Computer

MSI Z97-G43 Intel Z97 328 TL -- Hepsiburada

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 217 TL -- Vatan Computer

2750TL bütçe ile bunların yanına birde PSU eklemem gerekiyor monitör, HDD, vs. Parçalar elimde mevcut ufak değişikliklerle daha iyi yapacak tavsiyelerinizi bekliyorum ve yanına bu sisteme ve bütçeye uygun PSU önermenizi rica edicem sizden. Şimdiden Teşekkürler.

Sistemi oyun oynamak için topluyorum yeni nesil aksiyon oyunları savaş oyunlarını çok sevdiğim için sistemin FPS uretme açısından iyi olması gerekiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf1478 -- 7 Temmuz 2015; 15:27:46 >

• yusuf1478 Y kullanıcısına yanıt
    Dostum seçtiğin ekran kartını saat hızı düşük başka bir model seçmeni tavsiye ederim
    Oc düşünüyorsan seçtiğin anakart giriş seviyesi imkanın varsa en az gaming 3 model bir anakart almaya çalış ve stok fan oc için yetersiz birde soğutucu almanı öneririm
    Psu corsair vs650 bakabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiger falan alma o paraya,biraz araştır o fiyata asus,msi,galax var.Soğutması çok dandik emanet duruyor.

O işlemciye o anakart düşük kalmış.Temel amacın oyun ise 4590 alabilirsin boşa soğutucu parası da vermezsin.

600w psu yeterlidir.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/high-power-hp-ep600-br-ii-600w-element-bronze-80-plus-bronze-sertifikali-guc-kaynagi--.aspx

corsair vs650

yeterlidir.
  • Çok sağolun onerilerinizi dikkate alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.