Bildirim
28.000'e kadar araba önerileri [Acil]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
0 km 1.4 benzinli yeni ibiza sizi memnun eder.2.el araçla uğraşmayın derim 28 bine bırakıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: texaas16
0 km 1.4 benzinli yeni ibiza sizi memnun eder.2.el araçla uğraşmayın derim 28 bine bırakıyorlar.
haklı -
grande punto veya clio 3 -
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
grande punto veya clio 3
punto mantıklı ama çekiniyorum nedense -
Astra h -
quote:
Orijinalden alıntı: Respect_vti
Astra h
bu bütçeyle hasarsız yada sorunsuz bulmak çok zor -
quote:
Orijinalden alıntı: Monteee
quote:
grande punto veya clio 3
punto mantıklı ama çekiniyorum nedense
neden ki? sonuçta fiat. motoru düzgün kullanıldı ise sorunsuzdur. öküz gibi kullanıldı isede en fazla turbo patlar. bizim buradaki taksiler 500-750 bin km arasında albea multijet. E parçalarıda ucuzdur volkswagen grubuna göre. örnek verecek olursak fiatın baskı balatası 150 tl ise polonun 250'dir mesela. bunun gibi.
clio 3 ise daha az yakar oda nispeten ucuz parçalara sahiptir ama motorunun multijet kadar dayanıklı olacağını ve punto kadar şekli olduğunu sanmıyorum.
he ben sıfır araç alıcam derseniz ya bomboş dizel alırsınız ya da orta donanımda bir benzinli. karar sizin tabi
-
focus 2006 Ghia HB temizliğine göre 1.6 tdci ya da 1.6 +lpg güzel pazarlıkla 2006 tdci alınabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
bravo
O bütçeyi aşıyormus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StunzOver -- 25 Kasım 2012; 19:21:39 > -
quote:
quote:
quote:
grande punto veya clio 3
punto mantıklı ama çekiniyorum nedense
neden ki? sonuçta fiat. motoru düzgün kullanıldı ise sorunsuzdur. öküz gibi kullanıldı isede en fazla turbo patlar. bizim buradaki taksiler 500-750 bin km arasında albea multijet. E parçalarıda ucuzdur volkswagen grubuna göre. örnek verecek olursak fiatın baskı balatası 150 tl ise polonun 250'dir mesela. bunun gibi.
clio 3 ise daha az yakar oda nispeten ucuz parçalara sahiptir ama motorunun multijet kadar dayanıklı olacağını ve punto kadar şekli olduğunu sanmıyorum.
he ben sıfır araç alıcam derseniz ya bomboş dizel alırsınız ya da orta donanımda bir benzinli. karar sizin tabi
evolara baktım şimdi 2011 model 1.4 dynm benzinli modeli uygun gibi
-
quote:
bence 1.3 dizellerini alın. yakıtının yanında ekstradan vergi uygunluğuda var. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Respect_vti
Astra h
bu bütçeyle hasarsız yada sorunsuz bulmak çok zor
Geçen yıl 29bin'e ön tampon deişmiş 15.000'de sattım. -
quote:
quote:
bence 1.3 dizellerini alın. yakıtının yanında ekstradan vergi uygunluğuda var.
büyük konuşmak gibi olmasında dizel sesinden nefret ediyorum -
ibiza-fabia-punto-İ20-clio gibi araçların baz donanım sıfırını alabilirsin.ikinci ele bulaşmadan gidip bayilere test et hangisini beğenirsen onu al derim.hepside konfor kalite yakıt tüketimi vb. konularda birbirine yakın araçlar -
-
quote:
Orijinalden alıntı: evilonthemove
ibiza-fabia-punto-İ20-clio gibi araçların baz donanım sıfırını alabilirsin.ikinci ele bulaşmadan gidip bayilere test et hangisini beğenirsen onu al derim.hepside konfor kalite yakıt tüketimi vb. konularda birbirine yakın araçlar
haklısın -
Clio, Punto yada Corsa olabilir. -
quote:
arabanın hb 5 kapı olması şart :) 2010 veya üzeri ankarada servis sıkıntısı yaşamayacağım, kronik sorunları olmayan bir araç bakıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum..
d.n: benzinli
sıfır seat ibiza veya
sıfır hyundai i20 1.2 forumda bir arkadaş kampanya olduğunuz ve baz donanımlısını 26.000 liraya aldığını söylemiş. Yakıt tüketimi teknik verileri vs iyi.
Bir incelemeni tavsiye ederim
2. el suzuki swiftlere de bakabilirsin veya sıfırını 31-32 civarına labilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X