Şimdi Ara

28 BİNDEN MEZUNA KALDIM. 2017 YGS/LYS ÇALIŞMALARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
5
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 Binden mezuna kaldım,2017 için hedefim 10bin. Ufaktan çalışmalara başlayıp, ağustos sonuna doğru vites arttırmayı düşünüyorum. Aralık ayı gibi YGS'yi bitirip LYS'ye başlamak istiyorum. Çünkü geçen sene mart ayına kadar YGS'ye abanmıştım,LYS'de konular zar zor yetişti,deneme çözemeden sınava girdim ve sonuç:hüsran. (34bindi ygs) Bu sene final dershanesine yazıldım.3 Ekimde başlayacak. O zamana kadar matematiği ve sözelleri halletmek istiyorum.Her gün çözdüğüm soru sayısını editleyeceğim.

YGS Sonucum;

Sonuçlara bakılınca;
    Türkçe:Vasat
    Sosyal:Yetersiz(Zaman yetmedi-Coğrafya-felsefe 0 bilgi)
    Matematik:Hedefe göre normal altı
    Fen:Yeterli düzey

Türkçe'den ekstra bir soru bankası çözmeyeceğim. Sadece deneme çözüp zamanı azaltacağım. Şuan kapsül çözüyorum ama çok hafif. Henüz denemeler çıkmadı,çıkınca daha sık çözeceğim. Dil bilgisi kısımlarını video dinleyerek tamamlamak istiyorum.

Sosyalde şuan felsefe çalışıyorum. Bilgi Sarmal diye bir yayın var, şuan onu çözüyorum. Daha sonra tarihe geçip 1 soru bankasını 1 haftada tarayıp coğrafyaya geçmeyi düşünüyorum.

Matematik benim en ağır yaram. LYS'de fazla çekemememin tek sebebi. Birazdan da göstereceğim lys matta yaptığım neti. Bu sene işi daha da sıkıya alacağım. Şuan aktif olarak karekök çözüyorum ygs adına. Daha sonra deneme çözeceğim sadece.

Feni iyi yerde bıraktığım için kasım-aralık ayına kadar çalışmayı düşünmüyorum,önce sözelleri ve matematiği halletmek istiyorum.

YGS Adına çözdüğüm ve çözmek istediğim kaynaklar;

Türkçe Fem-palme-karekök denemeleri
    Felsefe bilgi sarmal soru bankası(aktif olarak çözdüğüm)
    Tarih Final soru bankası
    Coğrafya palme konu özetli+soru bankası
    Matematik karekök soru bankası(aktif olarak çözdüğüm)
    Geometri karekök soru bankası(aktif olarak çözdüğüm)
    Matematik fem-Üçdörtbeş-Metin-Apotemi denemeleri
    Fizik Palme A-B soru bankası+Final soru bankası+Fem Soru bankası
    Kimya Palme soru bankası+Uğur soru bankası
    Biyoloji Bilfen soru bankası+Final soru bankası
    Fen palme+fem+karekök Denemeleri

Bunlar YGS'den önce çözmek istediğim kitaplar. Öneriniz varsa söylemenizi rica ediyorum.

Yılbaşına kadar bunları bitirip LYS'ye başlamak istiyorum. LYS matematik ve geometri benim için tam anlamıyla bir hüsrandı. Sınavdan sonra aşırı derece moralim bozuldu ve fen sınavına kadar zor toparladım kendimi. Hayatımın psikolojik olarak en zor haftasıydı. Allah kimseye öyle günler yaşatmasın.LYS Sonucum;

Matematiği bu sefer sağlam tutmak istiyorum. YGS'ye kadar bitirmek istiyorum. YGS'den sonra piyasada ne kadar deneme varsa toplayıp çözmek istiyorum. Mezuna kalan arkadaşlara da tavsiye ederim.

Geometri'de geçtiğimiz sene kitap açmadım. MF3 istediğim için biyolojiye daha çok yönelmiştim. Geometriye ayıracak fazla vakit bulamamıştım. Karekök soru bankasının yanında birey B kitabını da çözeceğim. Daha fazlasına gerek görmüyorum

Fizikte en düşük netimi LYS'de yaptım. Çoğu kişi öyle yaptı çünkü sorular saçmaydı. Yapanlara helal olsun diyerek yolumuza bakalım. Fem+Palme+Final üçlüsünü çözmeyi düşünüyorum.

Kimyam yeterli düzeyde. Palme,uğur ve final çözmeyi planlıyorum. Çok zor bir ders değil,sayısal derslerin en zayıf halkası ama şakaya gelmez. Bol bol deneme çözmek gerekiyor.

Biyolojide 5 yanlış yaptım. Yemin ediyorum 4'ünde 2 şık arasında kaldım ve yanlış olanı işaretledim.1 tanesi de DNA sorusuydu.3'5' nedir çözememiştim.

Hedefim en kötü 10 bin inşallah. Eksik gördüğünüz yerlerimi söylerseniz mutlu olurum. Sınava girmiş biri olarak da 12'lere dişinizi 9 ay sıkın diyorum.

Şuan matematik-felsefe-geometri çalışıyorum

MATEMATİK

DOĞAL SAYILAR
    RASYONEL SAYILAR
    1.DERECEDEN DENKLEMLER
    MUTLAK DEĞER
    BASAMAK KAVRAMI
    BÖLME-BÖLÜNEBİLME KURALLARI

FELSEFE

Felsefeye giriş
    Bilgi Felsefesi
    Varlık Felsefesi
    Ahlak Felsefesi
    Sanat Felsefesi
    Din Felsefesi

GEOMETRİ

15 AĞUSTOS'TA BAŞLANDI

14 AĞUSTOS 2016[200 soru çözüldü]
    Felsefe Din felsefesi konu çalışıldı,soru bankasından sorular çözüldü.
    Matematik Basamak kavramı bitirildi,Bölme-bölünebilme konu çalışıldı,soru çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKronos -- 15 Ağustos 2016; 1:45:22 >

• rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favori

• Bende 100k dan mezunum hocam baslayali 1 ay oldu benim hayirlisi

• 10k bence düşük bir hedef daha iyisini hedefleyip başarabilirisn
  • hocam obpmiz aynı.ben mf4 15k istiyorum. ben 1k falan geri atar diye düşünmüştüm.36k da bile 800 kişi ileri atmış.sence 15k da ne kadar geri atar ?
  • xKronos kullanıcısına yanıt
    Hocam PM bakarmısınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 37k dan da ben kaldim hocam. yeni yeni sosyallerle basladım ben de. haydi bakalim takipteyim hocam
  • Sonuç nedir ?

• kolay gelsin
  • DonOctovia D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende o civardan mezuna kaldım acaba nasıl bir sonuç elde ettiniz?

• DeShawN1905 kullanıcısına yanıt
    mf4 te 6900 oldum hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.