Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 28" Şehir bisikleti özel jantlı tertemiz Satın Al 5 Ocak 2019 18:46 1 1 28" Şehir bisikleti özel jantlı tertemiz MerhabalarBisikleti 2010 senesinde öğretmenimden almıştım binlerce kilometre hizmet etti bana hep ayağımı yerden kesti.Benden öncede kardeşi türkiye turu yapmış..Motosiklete geçtiğimden beri binmiyorum malesef hem vaktim yok. Hemde iş hayatıma terleme konusu yüzünden uygun düşmüyor.Ümit markasının eski sağlam kadrolarından aliminyum oldukça hafif bir kadroya sahip.1.83 boyum var kadro bacak arasında sınırda yani oldukça büyük ve yüksek bi kadrosu var.Gidonu yükseklik ayarlanabilir hemen hemen 15cm alçalıp yükselebiliyor.şuanki haliyle araba aynalarından daha yüksek çok rahat geçiyor ve oldukça büyük bir bisiklet.Motosikletimle yanyana koydum ki büyüklüğü anlaşılsın.Ön maşa amortisör zoom marka..Tüm attırıcılar kollar shimano tourney mengarege ..Orta göbek mili dahil shimano.Ümit markasının taktığı fabrikasyon hiç bir parça kalmadı.Daha sağlam olması açısından bisikletçime bana özel jant ördürdüm.çift katmanlı janttır.zamanında sadece jantlara 250 tl vermiştim.Şuan aynı jantlar yaptırılmaya kalkılsa 500tl'yi geçer.Ve o jantlarla 50km yapmak bile kısmet olmadı sıfırlar.Şamriyellerde yeni.Uzun süreler masraf edilmeyecek.ama hepsini geçtim sürüş zevki çok yüksek bir bisiklet.Üzerinde sırıtmayacak şekilde minik bir aküyle 12v far ve araba kornası takmıştımTesisat ve korna hala duruyor.Sökmek 2 dakika sürmez.İster aktif hale getirin aktifleşmesi için akü yeterli.Bisiklete bakmaya gelin istediğiniz güncellemeleri birlikte yaparız tüm takımlar mevcut bende.evim şişli feriköyde evimden teslim alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Şişli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dolu kasa İntel xeon 5450 /gtx 750ti kasa 2000TL İpod Shuffle 1gb 2.jenarasyon 50tl Gri Model İpod Shuffle 2.jenerasyon 1gb turuncu kutulu tertemiz Ps3-f710 Kol Tutucu Duvara Ahşapa Monte