Şimdi Ara

Şehir dışından 0 araç almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa iyi akşamlar arkadaşlar,ilk defa sıfır araç alacağım ve bilgisizim. Aracı afyon bayiden alacağım ama kendim uşakta duruyorum. Bayi kasko ve trafik sigortası hariç hepsi bize ait dedi ama plaka nasıl olacak onu anlamadım.araç afyondan alınıp uşak plakalı olurmu bu konuda bilgi verirnisiniz teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İkamet yeriniz nufusda nerdeyse oradan çıkar, plakayı size teslim ederken takarlar. Plakayı takan arkadaş yedek anahtarı vermez, biraz para verirsiniz mutlu mesut ayrılırsınız. Yani bayi sizden sadece parayı yatırmanızı talep etcek gerisinde, gidip arabanızı alcaksınız. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Ankara'dan Uşak'a geldim araç almaya.Plakası ikamet yerine göre verildi, 2 hafta sonra da emniyetten ruhsatı aldım. Zaten fatura kesilirken sizden trafik poliçenizi isteyecekler, geri kalanı bayi halleder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• Araç için kahramanmaraşta anlaştım ,istanbuldan teslim aldım ,bütün işlemleri maras bayisi yaptı ,plaka vs. Hepsini hallettiler ,hatta kahramanmaraştaki bir sigortacı ile anlaşıp sigorta ve kaskoyuda orda yaptırdım ,biraz telefon trafiği oldu ama 5000 tl cebimde kaldı 😎

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.