Şimdi Ara

28 TL Sony AKA-AF1 Buğu Önleyici (aksiyon kameralar için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yerde 60-70 tl dolaylarında hatta saçma bir şekilde 100 tl isteyen var bu ürüne.

Silikafiber poşetlerden daha uzun gidiyor sanırım. Sony AS-20 kullanıcısı olarak ihtiyacım olan bir üründü.

eğer kameranızı harici bir su geçirmez bir kap ile kullanıyorsanız buğu yapmadan en uzun süre dayanan ürün bu sanırım.

Ürün amazonda ama satıcısı amazon değil. İstanbul içine kargo görünmedi bana. Direk 28 tl ye aldım. İçinden 2 tane çıkıyor toplam 400 kullanımlık.

Merak edene kullanım videosu BURDA

akakçe linkinden amazon linkini bulun. direk amazon eklemek istemiyorum ref verebilir diye.

https://www.akakce.com/bugu-onleyici/en-ucuz-sony-aka-af1-fiyati,693187054.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 4 Temmuz 2020; 13:27:45 >

• sünger parçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabıların falan yanında verilen nem çeken bantlara benziyor.
  • Chembond kullanıcısına yanıt
    Evet, onlar genelde silika jel denilen bir madde. Ortamda oluşan nem elektronik eşyaya veya ayakkabı gibi kapalı ortamda koku yapmaması için kullanılıyor. Üstteki cahil arkadaşın dediği süngerler nem emmek için kullanılmaz. Fiyatı normal silika jellere göre pahalı ancak araştırmalarıma göre daha fazla bir kullanım ömrü sunuyor kullanıldığı alanda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu aksiyon kameranın neresine takıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Video koydum ilk mesaja hocam, bakabilirsiniz. Burada yazan yere gömdüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.