Şimdi Ara

28 TV KANALINA KAPATMA KARARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RTÜK, öyle bir karar aldı ki ortalık bir hayli karışacak. Dünkü üst kurul toplantısında alınan kararla aralarında Doğan grubuna ait 11 televizyon kanalının da bulunduğu 28 kanal için kapatma kararı aldı...

RTÜK, Aydın Doğan'ın D-Smart'taki 11 televizyon kanalı ile karasal yayın lisansları bulunmayan bazı TV kanalları için kapatma kararı aldı.

Radyo Televizyon Üst Kurulu, dün yapılan üst kurul toplantısında şaşırtan bir karar aldı ve 28 TV kanalının yayını durdurma kararı aldı. Kapatılan televizyon kanallarından 11'i D-Smart'ta yer alan Doğan Grubu'na ait TV kanalları olurken, 3'ü Digitürk'te, 14'ü ise Türksat'ta yayın yapıyor. Öte yandan RTÜK, Türksat'ta yayın yapan ancak karasal yayın lisansı bulunmadığı halde, bazı illerde yayın yaptığı belirlenen TV 5, Kanal 1, TV 8, Net TV, Tempo, Tatlıses, Kon TV, Marmara FM ve Ses TV'nin de vericilerinin kapatılmasına ve yöneticileri hakkında da suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

İnternethaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat6606 -- 29 Ekim 2008; 1:39:28 >

• ilginç.
  • yok artık boyle bır kadrolasma gorulmedı turkıyede adamlar basbakana ters cıktılar dıye bu kadar acık ve net bı sekılde ceza!! verılmezkı
  • +1967
    quote:

Orjinalden alıntı: ar-te

yok artık boyle bır kadrolasma gorulmedı turkıyede adamlar basbakana ters cıktılar dıye bu kadar acık ve net bı sekılde ceza!! verılmezkı
  • bence iyi olmuş, lisans bedeli ödeyen kanallara haksızlık oluyordu.
  • senelerdir kaçak yayın yapıyorlar lisans bedeli ödemeden biz bir elektrik faturasını ödemesek agzımız ederler bunlar onlarca yıldır kaçak vergi vermeden yayın yapıyorlar ohhhhh iyi olmuş.
  • tek sorun bunlardamı yani... cem uzan tayyibe rakip oldu diye adamın başına neler geldi... rakip olmasa hiç biri olmazdı.. sonuçta herkesin bi kusura oluyo mutlaka adamlarda hemen icabına bakıyolar ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi siz burada cem uzanımı savunuyorsunuz türkiyeyi soyup soğana ceviren bir adamı öyle yada böyle foyası ortaya çıkmış bir insan husumet yüzündende olmuş olsa ii oldu kanalların kapatılmasına gelince lisans ücreti ödemeden yayın yapılan kanalların kapatılması en doğrusu bence aydın doğanı zaten sevmem
  • CNN türk yıllarca lisanssız yayın yapmış, sırf ona lisans için adamlar TV5'in yayın hakkını aldılar, unutmayın. Bu memleket çiftlik değil isteyen istediği gibi at koştursun.

Kapatılan kanallarıda bilen varsa yazabilirmi, bir arkadaştan 2. el d smart alacaktım ama 11 kanalı kapatılacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 29 Ekim 2008; 13:13:51 >
  • Bir TV veya Radyo'nun yayın içeriği değil izinli olup olmaması esas burada. İzin alanlar keriz'mi ? O izni alabilmek için vakit ve Para harcayanlar enayimi ? Yok bu TV5 ve KONTV bizden diğerlerine oh olsun falan. Böyle bir anlayış olmaz. Olamaz. Bizim Dinimiz her halükâr'da Adaleti öğütlüyor. Atalarımızda buna uymuş. Eğer haksız olarak kapatılan varsa itirazını yapıp mücadelesini eder. Ama kalkıp işte bizden korkuyorlar tarzı hareket edemez. Etmemeli. Etse'de yemezler.
  • Arkadaşlar allah aşkına dogru yapılan işleri dahi yanlış gibi göstermenin kime ne faydası var hemen her şeyde şüphecilikle yaklaşmak ne kadar saglıklı isterseniz bi düşünün.
  • d-smarta hangi kanallar kapatılıyormuş liste verecek yokmu
  • KonTV benim memleketin kanalı (Konya), oda kara listede
    Zannedersem Karaman'da, Kayseri'de yayın yapıyordu onun için listeye girdi herhalde.

Next bayisi bir arkadaş var onunla konuştum Dsmartta film yayınladıkları kanallarla ilgili sıkıntı vardı mahkemeleri sürüyordu falan dedi, zannedersem filmlerin telif hakkıyla ilgili sorunlar varmış ama EMİN DEĞİLİM.

Belgesel kanallarını kapatmasalar iyi olacak.
  • Türkiye nin büyük tehdidi Kadroloşmadır işte görüyoruz tayyipcim kendi menfaati için neler yapıyor yargıya medyaya orduya el atmış durumda

Ben Rtüke kaç kere mail attım Su milletin numarasını Tv ye attıkları kanallar bilirsiniz hatta resimlerini ve numaralarını koydukları kanalları kapatılması çok mücadele ettim toplumun ahlak düzenini bozan kanallar neden bunlarıda kapatmıyorlar

Halk olarak bilinçlenmemiz uyanmamız lazım
  • bu kanallar kaç yıldır yayın yapıyor, özellikle TV 8 ve tatlıses tv. RTÜK yeni mi farkına varmış bunların lisanssız olduğunun????akepe rulazzz....
  • Güzel olmuş..

Şampiyonlar ligini şifreleyip "şifresini ülke içinde paylaşması gerektiği halde" paylamadığı için Aydın Doğan a beddua etmiştim dahada beter olur tüm kanalları kapanır inşaAllah.... Başta Star ı beklioz... :)
  • teknik bir ceza bile
    siyasi tartismalardan bagimsiz konusulamiyor
    benim sahtekarim iyidir, demek
    siyaset yapmak oluyor..

Cok net gerekcelerle kanallari kapatmislar
    kimse, bu soylenen suc, bu kanallarda yok, demiyor
    istenen parayi vermemisler
    yani bir tur hirsizlik bu
    ve her kesimden kanallar var bu durumda
    ama hala buradan,
    kendimizi avutacak siyasi sonuclar cikarmaya calisiyoruz
    bizim adalet anlayisimiz bu iste..
  • uygulaması biraz sıkar. korkutmak için böyle yöntemler yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

teknik bir ceza bile
    siyasi tartismalardan bagimsiz konusulamiyor
    benim sahtekarim iyidir, demek
    siyaset yapmak oluyor..

Cok net gerekcelerle kanallari kapatmislar
    kimse, bu soylenen suc, bu kanallarda yok, demiyor
    istenen parayi vermemisler
    yani bir tur hirsizlik bu
    ve her kesimden kanallar var bu durumda
    ama hala buradan,
    kendimizi avutacak siyasi sonuclar cikarmaya calisiyoruz
    bizim adalet anlayisimiz bu iste..

Hay ağzına sağlık ya.

Adamlar çıktılar işte bunlar dine göre yönetiyor ülkeyi dedi. Hem de başörtüsü için yahu. Ulan benim anam liseye başörtüsü ile girdi. Güya daha aydınlanmış ve özgürlükçü olması gereken üniversiteye başı kapalı diye almadılar. ilk sene iyi gibiydi ama sonra git gide anladım oranın tamamen parayla dönen bir yer olduğunu.

Staj yaptım şansıma aynı bölmüden mezun olan biri orada çalışıyordu. Ya işte konuştuk hoca 8 kanal ile 8 bit paralel veri gönderimi yapıp alan devreyi beğenmedi falan dedim ne yapayım diye.

Dedi adı ne hocanın. Falan ca hoca diyince. Benim hocam da oydu dedi. Nasıl geçtin diye sordum. Valla geçemedim artık son çare ses sistemi aldım dedi.

Yani insanlar madem özgür niye istediği gibi giyinemiyor. Zaten ilk günki o tartışmadan ( annem niye giremiyor ) canım sıkılmıştı. Üstüne okulda 100ohm luk direnç bile olmaması ve bu gibi hocalar olduğu için okuldan soğudum bazı derslerim de kötüye gitti.

Tarih hocası ramazan ayında sarhoş geldi sınıfa. Hoh diyip su içiyordu karşımızda. Ben üniversite diyince daha olgun insanlar bekliyordum. Ama bu öğretmenler ve öğrenciler benim 10 yıl önce geldiğim olgunluk seviyesine bile gelememişlerdi. Çok iyi hocalar da vardı ellerinden öperim.

Yani doğru işleri bile yanlış göstermeye çalışmayı bırakın artık yahu. Adamlar çıktı dedi işte yok karakol saldırısı biliniyordu falan. Yahu benim kardeşim o karakola 20-30km mesafede görev yapıyor. Onlar dağları karış karış geziyorlar. Alakası yok dedi. Yani sizce bu mu yayıncılık?

Smile ADSL de malum gruba ait. Ona üye oldum. Bağlandı ilk gün gayet iyiydi. Ertesi gün hat koptu. Önceden aradığımda bir menu geliyordu işte. Sonra hat birden kopmaya başladı.

Aradım. İlk menu direkt "smile adsl in müşterilerine sunduğu yerinde servis hizmetinden sadece 25YTl karşılığında faydalanmak için..." gibi bir şeydi.

Tabi ilk başta direkt şüphemi çekmedi. Efendim işte sizin hatta sorun var dediler. Yahu aylarca zaten ttnet te iken 110KB gibi hızları gördüğüm ve daha ilginci bir gün önce sorunsuz çalışan hat ve kablo sistemi bir gecede nasıl bozulur. 1 hafta uğraştım hep dediler hattınızda sorun var. En son elektrikçiye gösterin falan gibi tekrar başlayınca dedim zaten elektrik teknisyeniyim. Şu an da haberleşme teknolojileri üzerine üniversitede okuyorum. Hattımı da kontrol ettim sorun yok dedim. Ertesi gün hop net geldi. Bir hafta boyunca arızalı olan ev tesisatı hiç bir şey yapmadan düzeldi.

Gene yakın zamanda da aynı olay oldu. Sürekli kopmalar vardı. işte ikinci gününe falan gelirken aradım arıza kaydı verdim. Ama bu sefer tecrübeliyim dedim işte teknisyen olduğumu hatta sorun olmadığını. Hooop net düzeldi. Dediler sorun yok hattınız düzgün çalışıyor. He tabi arıza kaydı için aradığımda gene o 25 YTL muhabbeti vardı.

O yüzden bu d-smart ta muhakkak bir halt yemiştir. Ya bir de işin garibi millet diyor işte başbakana karşı konuştu diye kapandı falan filan.

Evet belki işleri hızlandırmıştır. Ama Allah aşkına daha vergisini doğru dürüst ödemeyen, dolandırıcılık yapan bir adamın kanalında yayınlanan eleştriler ne kadar haklıdır. Bu insanın aklına dinime söven müslüman olsa lafını getirmez mi?

Madem ilacı var kendi kafasında tüy çıkarsın önce efendim.

Zaten Facebook mudur ne kullanıp Atatürk karşıtı grup oluşturanlar var. Sarhoş falan diyorlar. O sarhoş olmasa siz gene doğardınız ama.... Amasını anlayan anlar artık.

Baya dolmuşum sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 30 Ekim 2008; 7:20:32 >

• digiturk hangi kanalları kapatıyor ki anlamadım valla yoksa erotik kanalı mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.