Şimdi Ara

280.26 Nvidia driver kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep failed oluyor arkadaşlar ne yapabilirim.

• Eğer 275.33 sürücüsünü yükleyebiliyorsanız pek de bir kaybınız yok. 280 aile sürücüler 3dVision ağırlıklı. Pek yenilik sunmuyor diye biliyorum. Ayrıca 280.26 sürücüsünde sorun yaşayan çok kişi var sanırım. Benzer sorunu başkaları da dile getirdi. Bir önceki sürücüye dönmek en mantıklısı.

Galiba bu sürücü bir tek benim kartta düzgün çalışıyor. Maaşallah sıkıntısı sorunu yok, performansı da iyi.
  • ekran kartın ne ?

driver kurmadan önce ekle kaldırdan nvidia driverını kaldır. pcye res at. güvenli kipte driversweeper programı ile tüm nvidia-physx vs kalıntıları temizle.

sonra tekrardan kurmadı dene.

ayrıca driverı işletim sistemine uygun olarak indirdiğinden emin ol.
  • 275.33 sürücüsü yükleniyorsa onu yükle..280.26 sorunlu bir sürücü..ısınma sorunları var masaüstünde saat hızlarının artması internet sayfalarında artması vs
  • 275.33 da kurulmuyor. ekran kartım 9500 gt

@metallurgy

kaldırdım. yeniden başlattıktan sonra güvenli modda açtım found new hardware wizard diye bişey geliyor kuramıyorum . sihirbazı kapattıktan sonra driverı kurmaya çalışıyorum yine fail
  • Doğru sürücüyü indirdiğinize emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Doğru sürücüyü indirdiğinize emin misiniz?

nvidia'nın kendi sitesinden indirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNDOWS 11 EKRAN KARTI DRİVER
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende ilk kurduğumda normal kurabildim. Daha sonra pc de ekran kartı değiştirdim. 570 in farklı markalarını taktım.

Yeni kartı takınca gpu-z bilgileri vermedi ve driveri yeniden kurmam gerekti. Hep bir sorun oldu bu sefer. revo, driver sweeper v.s. sildim yine olmadı. Abartmıyorum 2 saat felan uğraştım. En son güvenli modda artıkları kaldırıp, tekrar güvenli modda kurdum driveri ve bunları yaparken her seferinde restart etmekten başım döndü.

Bu seferde physx yazılımı kurulmadı. Onuda en son güncel physx ayrıca indirip kurdum ve oldu sonunda.

Bir de ezbere konuşurlar ya amd driverları sorunlu nvidia sorunsuz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 8 Eylül 2011; 10:07:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobyturner

quote:

Tamam zaten ordan indireceksiniz tabiki ama işletim sistemi, donanım vs. seçimleri doğru yaparak mı indirdiniz babında sordum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tobyturner

quote:

Tamam zaten ordan indireceksiniz tabiki ama işletim sistemi, donanım vs. seçimleri doğru yaparak mı indirdiniz babında sordum.

Evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.